نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 116 از 410 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها
    منظورتون از تایید رسمی چیه؟ یعنی ممکنه پذیرش رو دوباره رد کنن؟ مگه کجا باید تاییدش کنه؟ دوستم از دانشکده پرسیده بود. پارسال هم که خودش رفت همین دانشگاه فایل pdf I-20 رو گرفت و از دانشگاهم خواست که به سفارت براش ایمیل بزنن. اصلا و ابدا با نامه پذیرش مکتوب کاری نداشت!
    غير رسمي يعني اينكه استاد يا دانشكده پذيرش بده. زماني رسمي مي شه كه graduate office دانشگاه تاييد كنه. بعيد هست كه وقتي دانشكده پذيرش مي ده، graduate رد كنه.
    ویرایش توسط احسان : March 31st, 2011 در ساعت 12:56 PM
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi.chem نمایش پست ها
    نه دیگه ممکنه تو لیست انتظار باشی و بعد 15 اپریل کلی اکسپت با فاند خوب بیاد واست
    نمیشه با اطمینان گفت
    ولی کاری که می خوای بکنی مطمینا عاقلانه ترین کاره ولی به هرحال ریسک داره
    مگه اونایی که قراره فاند بدن همشون تا قبل 15 april نمیاد؟ من که تا الان فکر می کردم این طوری باشه. اگه این طوری نیست چرا این قانون 15 april هست اصلا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze66 نمایش پست ها
    مگه اونایی که قراره فاند بدن همشون تا قبل 15 april نمیاد؟ من که تا الان فکر می کردم این طوری باشه. اگه این طوری نیست چرا این قانون 15 april هست اصلا؟
    اولا همه دانشگاهها تابع اين قانون 15 آپريل نيستن
    ثانيا اصلا بعضيا كه توي waiting list هستن بعد از 15 آپريل براشون پيشنهاد مياد.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    تبریک!
    استاد داشتین؟
    خیلی ممنون!

نه. حتی جالبه به یه استادشون ایمیل زده بودم و جواب ایمیلم رو هم نداد! ولی رزومم با کارا و پروژه هاشون خیلی خیلی جور هست. این جزو دانشگاه هایی (آمریکایی) هم هست که گروه و دانشکده تصمیم میگیرن و قدرت دست اوناست. تو پست های قبلی هم گفتم که از دانشگاهی رد شدم که استادش بم قول فاند هم داده بود!!!
    این کاربر غیرفعال است!

من که دیدم coordinator جواب نمیده برداشتم به همه بخشا به استادی director of graduate program هست میل زدم و گفتم من چند بار به coordinator میل زدم جواب نداده.... اگه می‌شه در مورد status من خبرم کنید!!!

حالا اگه جواب دادن خبر میدم
    در ضمن SUNY Buffalo هم که واسه PhD اقدام کرده بودم لطف کرده پذیرش MS بدون Fund داده... اینجا ۲ هفته پیش file من کامل شده بود.. استادی هم نداشتم!
    لطف کردن

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها
    خیلی ممنون!

نه. حتی جالبه به یه استادشون ایمیل زده بودم و جواب ایمیلم رو هم نداد! ولی رزومم با کارا و پروژه هاشون خیلی خیلی جور هست. این جزو دانشگاه هایی هم هست که گروه و دانشکده تصمیم میگیرن و قدرت دست اوناست. تو پست های قبلی هم گفتم که از دانشگاهی رد شدم که استادش بم قول فاند هم داده بود!!!

لطف می‌کنید اسم دانشگاه هم بگین و رشتتون رو

دوستان یه سر هم به topic نتایج reject در سال ۲۰۱۰ بزنید بد نیست
    خیلیها تو همین ایام جواب گرفتن.... اکثرا هم USA هست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها

لطف می‌کنید اسم دانشگاه هم بگین و رشتتون رو

Colorado State University، Civil Engineering Department

پیام خصوصیتون رو هم جواب دادم البته...
    این کاربر غیرفعال است!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط tahahavakhor نمایش پست ها
    بله رفیقم. میگه که:

اگر تا قبل از 15 آپریل شما بخواید آفری رو که اکسپت کردید نرید کافیه یه نامه انصراف بنویسید و اطلاع بدید به موسسه ای که آفرش رو اکسپت کردید، اما از بعد از 15 آپریل شما باید موافقت کتبی از موسسه ای رو که اول آفرش رو پذیرفتید داشته باشید و موافقت اونها رو هم جلب کنید
    دوست عزیز یه سوال دیگه: این قضیه 15 اوریل مربوط به کانادا هم هست؟ آخه ددلاین بعضی دانشگاههای کانادا خیلی دیرتره!

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط masoum نمایش پست ها
    دوست عزیز یه سوال دیگه: این قضیه 15 اوریل مربوط به کانادا هم هست؟ آخه ددلاین بعضی دانشگاههای کانادا خیلی دیرتره!
    تا اونجایی که من می دونم مال دانشگاه های آمریکاست (البته همه دانشگاه های آمریکا هم از این قانون تبعیت نمی کنند)
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)