ویرایش توسط احسان : March 31st, 2011 در ساعت 12:56 PM
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
خیلی ممنون!
نه. حتی جالبه به یه استادشون ایمیل زده بودم و جواب ایمیلم رو هم نداد! ولی رزومم با کارا و پروژه هاشون خیلی خیلی جور هست. این جزو دانشگاه هایی (آمریکایی) هم هست که گروه و دانشکده تصمیم میگیرن و قدرت دست اوناست. تو پست های قبلی هم گفتم که از دانشگاهی رد شدم که استادش بم قول فاند هم داده بود!!!
این کاربر غیرفعال است!
من که دیدم coordinator جواب نمیده برداشتم به همه بخشا به استادی director of graduate program هست میل زدم و گفتم من چند بار به coordinator میل زدم جواب نداده.... اگه میشه در مورد status من خبرم کنید!!!
حالا اگه جواب دادن خبر میدم
در ضمن SUNY Buffalo هم که واسه PhD اقدام کرده بودم لطف کرده پذیرش MS بدون Fund داده... اینجا ۲ هفته پیش file من کامل شده بود.. استادی هم نداشتم!
لطف کردن
دوستان یه سر هم به topic نتایج reject در سال ۲۰۱۰ بزنید بد نیست
خیلیها تو همین ایام جواب گرفتن.... اکثرا هم USA هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)