صفحه 14 از 128 نخستنخست ... 45678910111213141516171819202122232464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 1275

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در کره جنوبی (تا پایان سال 2012)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-دانشگاه آزاد شهرکرد

پیش فرض پاسخ : تحصیل در کره جنوبی

سلام آقای hassanrouhi. شرایط SNU چطوره؟ خیلی سخت گیره و سطح بالاست؟ منظورم اینه که من که لیسانس عمران آزاد شهرکرد با معدل 13/12 خوندم و 1 سال سابقه کار بدون بیمه دارم و تا 5 ماه دیگه IElts میگیرم میتونم موفق بشم و درسهای master پاس کنم؟ اصلاً میتونم اقدام کنم؟ و اگه نتونم کدوم دانشگاه می تونم؟ میشه منو راهنمایی کنید؟

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام
    snuبهترین دانشگاه کره هست و تو بیشتر رنکینگ ها زیر 100 هست. حالا که با این شرایط پذیرش بده دیگه...........
    حالا شما به نظرم شانستو امتحان کن.نهایت اینه که 50تومان پولت دود میشه!!
    اما بقیه دانشگاه های دولتی شانست خوبه.مشکلی نیست.فقط دو سه تا از این nationalها داغونن.یعنی در حد ضعیفی هستند .هواست رو اینا هم باشه.
    پاس کردن درس ها هم دیگه بستگی به خودت و اطلاعاتی که تو لیسانس داری داره دیگه!
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

Junior Member

سلام من قصد دارم برای خوندن زبان کره ای به خود کره برم .. می خواستم بدونم چند ترم هست و چند سال طول می کشه ...
    یکی هم اونجا میشه با دیپلم فنی ادامه تحصیل داد ؟؟ یا نه ؟؟ البته بعد دوره زبان ...
    یکی هم می تونین دانشگاه های خوبی که برای میشه زبان کره ای خوند معرفی کنید ؟؟
    راستی تازه واردم معذرت یادم رفت بگم تازه امدم ...

ممنون میشم اگه جواب من بدین چون اگه جواب بدین چندتا چیز هست که باید بپرسم ...
    خواهشا دوستانی که تو کره هستن راهنمایی کنن ...

منتظر جواب شماها هستم ....

Member sesoin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    electrical engineering seoul national university

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam-ss501 نمایش پست ها
    سلام آقا يا خانوم sesoin!
    من لازم نيست مخ معلمهارو بزنم.باهاشون مشورت كردم.همشون با كمال ميل حاضرند منو تاييد كنن.
    فقط من تو قسمت بورس دولت كره خوندم كه NIIEDكلاس هاي زبان كره اي به مدت يكسال قبل تحصيل مي ذاره.نظر شما چيه؟ در ضمن اگه اشكالي نداره ميخواستم ايميلتونو داشته باشم.
    ايميلم همين sesoin ا چه برا ياهو چه جيميل .ببين شما الان موقعيتت يكم خطريه. به نظرم امسال كنكور رو بده نه براي موندن ها به اين فكر كن كه 2 رقمي يا 3 رقمي خوب بشي. يكي از دلايلي كه اون موقع منو ميگرفتن رتبه كنكورم بود . تو اين مدت كنكور فيلم كره اي با زير نويس زياد ببين خيلييييييييييييييي كمك ميكنه . بعد برو اونجا 1 سال كره اي بخون . چون زبان كره اي خيلي وسيع ه اما سادست مثلا براي تشكرشون 3 تا كلمه دارن براي خداحافظيشون 4 تا كه همشون هم به كار ميبرن و مثل فارسي نيست كه بفهمي مثلا خداحافظ و خدا نگه دار يه معني و در ضمن هر دونه از همين تشكر ها مثلا در يه حالت خاص به كار ميره . همين يكم سختش ميكنه. گرچه خودشونم خيليييييييي از كلمات رو نميدونن. يه چيز ديگه اگه ميخواي تو كره زندگي كني برا هميشه علاوه بر كره اي بايد چيني و ‍ژاپني هم دست پاشكسته بدوني چون همشون از ابتدايي چيني ژاپني انگليسي ميخونن.
    نكته اخر يكي از دوستام موقعيتش مشابه بود البته درسش به خوبي شما نبود رفت هند 1 سال وقت گرفت انگليسي خوند الان داره تو دارو سازي فارق التحصيل ميشه و موفق بوده اما خيلي ها رو هم ميشناسم كه رفتن و دووم نياوردن بشين يه روز كانل فارق از هر تعصبي فكر كن. ممكنه اونجا مريص شي ديگه مامان نيست ببرتت دكتر غذا بده بهت. ممكنه 3 روز غذا نباشه اصلا. ممكنه خوابگاه يهو تعطيل شه بخاطر يه مساله اي مجبور شي 2 روز تو فرودگاه بخوابي خووووووووب فكر كن ببين واقعا ميخواي بري يا هوس همون كيم هيون جونگ ايناست:دي چون خودم خيلي سر به هوام ميگما.... به دل نگير

نه به دل نميگيرم. من از همون اولشم تنها و مستقل بار اومدم.اما من يه هدف خيلي قطعي دارم. اونم اينه كه تا 6 ما0 آينده بايد برم. !

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ssnsaits نمایش پست ها
    سلام من قصد دارم برای خوندن زبان کره ای به خود کره برم .. می خواستم بدونم چند ترم هست و چند سال طول می کشه ...
    یکی هم اونجا میشه با دیپلم فنی ادامه تحصیل داد ؟؟ یا نه ؟؟ البته بعد دوره زبان ...
    یکی هم می تونین دانشگاه های خوبی که برای میشه زبان کره ای خوند معرفی کنید ؟؟
    راستی تازه واردم معذرت یادم رفت بگم تازه امدم ...

ممنون میشم اگه جواب من بدین چون اگه جواب بدین چندتا چیز هست که باید بپرسم ...
    خواهشا دوستانی که تو کره هستن راهنمایی کنن ...

منتظر جواب شماها هستم ....
    سلام دوباره بابا من یه سئوال پرسیده بودم ...

واقعا هیچ کس نمی تونه کمک کنه ؟؟

لطفا جواب بدین .. چندتا سئوال دیگه هم دارم ... خواهشا جواب بدین ..

نقل قول نوشته اصلی توسط ssnsaits نمایش پست ها
    سلام دوباره بابا من یه سئوال پرسیده بودم ...

واقعا هیچ کس نمی تونه کمک کنه ؟؟

لطفا جواب بدین .. چندتا سئوال دیگه هم دارم ... خواهشا جواب بدین ..
    به نظرم اول از همه باسفارت کره تماس بگیرید (فکر کنم با قسمت فرهنگی) و ببینید که چه اطلاعاتی میتونند بهتون بدن

در ضمن فکر کنم که اگه از یکی از دانشگاههای کره پذیرش بگیرید ازتون یه امتحان زبان بگیرند و بعدش براتون کلاس زبان بزارن (دقیقا نمیدونم اینو از خود دانشگاه بپرسین بهتره)

اینم یک سری لینک 1

2 3 4

سلام من فارغ التحصیل کارشناسی در رشته معماری هستم می خواستم یه سری اطلاعات در مورد نحوه بورسیه گرفتن از دانشگاه های کره به من بدین . چطوری می تونم از اون دانشگاه ها بورسیه بگیرم و در مقطع کارشناسی ارشد اونچا درس بخونم . اگر کسی بتونه راهنماییم کنه خیلی ممنون می شم .

بورسیه گرفتن از دانشگاه های کره امکان پذیره یا اینکه مراحلش خیلی طول می کشه ؟ لطفا هر کس می تونه جوابم رو بده .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa7bala نمایش پست ها
    به نظرم اول از همه باسفارت کره تماس بگیرید (فکر کنم با قسمت فرهنگی) و ببینید که چه اطلاعاتی میتونند بهتون بدن

در ضمن فکر کنم که اگه از یکی از دانشگاههای کره پذیرش بگیرید ازتون یه امتحان زبان بگیرند و بعدش براتون کلاس زبان بزارن (دقیقا نمیدونم اینو از خود دانشگاه بپرسین بهتره)

اینم یک سری لینک 1

2 3 4
    متشکرم از کمکتون ... اما خوب بعضی دانشگاه ها سیستم امتحان ندارن .. میشه از صفر اونجا شروع کرد ...
    فقط می خوام بدونم چند سال طول میکشه ... دقیق

یکی هم در مورد گرفتن ویزا کسی اطلاعاتی داره اگه آره لطفا کمک کنه در اون مورد هم ...

چون من با چند نفر از خود کره در این مورد صبت کردم گفتن اگه اگه از دانشگاه پذیرش بگیرم گرفتن ویزا راحت تره ..

یکی هم در مورد اون جریان ضامن کره ای کسی میدونه ؟؟

آخه میگن یه تبصره هست که اگه اون رو اجرا کنیم نیازی به ضامن نیست ... مثلا در لیست دانگاهی من می خوام ثبت نام کنم هم ذکر شده بود ..

اگه کسی اطلاعات دقیق داره در این مورد .. اگه بهم کامل توضیح بده ممنون میشم ...

منتظر جواب شماها هستم ...