سلام
من 3 جون از آنکارا وقت دارم از طرفی 8 جون هم از کابل وقت دارم. میخواستم بپرسم اگه وقت کابل رو تا بعد از مصاحبه تو ترکیه کنسل نکنم مشکلی پیش میاد؟ (یکی میگفت تو دبی کسی رو دیده واسه اینکه از 2 جا وقت گرفته بود ریجکتش کردن)
کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه؟؟
خیلی بعیده ولی اگه احتمال 1% تو ترکیه مشکلی پیش بیاد واسه ویزام از همونجا میخوام برم کابل
By failing to prepare, You are preparing to fail / برای همه دوستای خوبم که دارن میرن واسه ویزا آروزی موفقیت میکنم !
آماده همکاری برای مقاله : تحلیل آماری پایان نامه های مهندسی توسط شبکه های عصبی و RBF . بهینه سازی با الگوریتم زنتیک (پیغام خصوصی)
این علامت رو شماره من هم هست ولی قطعا کسی نمیدونه چیه، شاید فقط یه علامت چکه که یعنی فرمها کامله شاید هم یعنی اینکه کیس اوکیه، اما اینکه بگیم چون برگه زرده پس ماژیک رو هم زرد انتخاب کردن که یعنی این بگیره یکم زیادی خوش بینانست. به هر حال به نظر من بیشتر رو مصاحبه تمرکز کنید تا اینکه همش تو سالن استرس داشته باشین که از قبل تصمیم رو گرفتن یا نه یا وقتی رفتین جای گوش کردن به سوالای آفیسر هی سرک بکشید برگ زرد منگنه شده یا نه یا رو شماره ماژیک زرد خورده یا نه.
من فکر میکنم که این موضوع از قبل منگه شدن دی اس به فرم زرد و غیره
نه تنها در جهت کمک به دوستانی که انکارا مصاحبه دارن نشده
بلکه این تاپیک برای خیلی ها سوال برانگیز شده
از مدیران محترم میخام یه کمی سرو سامان بدن به این تاپیک
ای کسانیکه وقت مصاحبه دارین
دی اس را صحیح پرکنید و با مدارک کامل برید
و بی استرس به سوالات آفیسر جواب بدین و ایشالا برگه زردو میگیرید و ویزای مولتی اینترنس!
با سلام. من یک سوال داشتم. وقتی به شما وقت میدن که مثلا ساعت 14:30 وقت مصاحبه شماست کی باید تو سفارت باشیم؟ یعنی چه ساعتی باید به سفارت بریم؟؟؟؟/
بچه ها من به سفارت آنکارا ایمیل زدم و گفت که اونایی هم قبل 20می مصاحبه داشتن ویزای مالتیپل میگیرن.
سلام
کسی میدونه بچه های لیسانس که دارن واسه دکترای مستقیم میرن جاب آفر با خودشون میارن یا نه؟
من مسئول دانشگاهمو راضی کردم که برام بنویسه این آقا اینجا فلان کارها رو کرده و میتونه بعدا گزینه خوبی باشه برای استاد شدن (البته نه اینکه بهش آفر میدیم. فقط اینکه میتونه کاندیدای خیلی خوبی باشه). گرفتن این نامه یخورده دردسر هم داره برام. به نظرتون برم دنبالش یا نیازی نیست؟
بچه های لیسانس که اومده بودن با خودشون میاوردن؟
ممنون
By failing to prepare, You are preparing to fail / برای همه دوستای خوبم که دارن میرن واسه ویزا آروزی موفقیت میکنم !
آماده همکاری برای مقاله : تحلیل آماری پایان نامه های مهندسی توسط شبکه های عصبی و RBF . بهینه سازی با الگوریتم زنتیک (پیغام خصوصی)
اصلا نیازی نیست. وقتتو تلف نکن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)