نقل قول نوشته اصلی توسط ramins نمایش پست ها
با سلام به دوستان عزیز- من این موضوع رو هر چقدر گشتم توی فروم پیداش نکردم، این بود که اینجا مطرحش کردم

سئوالی که از دوستان با تجربه و کسانی که برای phd پذیرش گرفتن اینه که آیا وجود وقفه یکی دو ساله بین اتمام ارشد و اپلای برای phd، تاثیر منفی در فرایند پذیرش داره؟ برای دانشگاه ها فردی که یکسره درسشو ادامه می ده، ارجحیت بیشتری نسبت به فردی داره که بین تحصیلاتش وقفه افتاده؟
اگه این مسئله درسته چه راهکار هایی رو می تونید برای رفع این مشکل پیشنهاد بدین؟ (مثلا مقاله دادن توی این وقفه ایجاد شده و ...)
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون!!
دوست من تا جايي كه بنده اطلاع دارم وقفه هر جا زياد مهم باشه و بايد توجيه بشه، تو گرفتنه خوده پذيرش اثري نداره. دو سال كه اصلا فاصله زياد نيست و خيلي از دوستان با همين وقفه و يا حتي با زمان‌هاي خيلي بيشتر پذيرش گرفتند. تنها مسئله‌اي كه دوستان هميشه روي اون فكر مي‌كنند و سعي در توجيه اين وقفه دارن براي ويزا هست و اينكه آفيسره ويزا رو توجيه كنن كه قصد مهاحرت نيست و وقفه‌ةاي تحصيلي هم عموما بهترين توجيهش آماده كردنه مقاله براي اخذ پذيرش هست.
در اين وقفه شما هم اذعان به اين مي‌كنيد كه براي امتحان‌ةاي زبان خودتون رو آماده مي‌كرديد و مقاله‌هاتون رو مي نوشتيد. زياد استرس به خودتون نديد. من 11 ماه از فارغ التحصيليم ميگذشت و پذيرش گرفتم و در فرآيند ويزا هم خدا رو شكر مشكلي نبود. دو سال كه اصلا فاصله زيادي نيست.