صفحه 73 از 330 نخستنخست ... 23636465666768697071727374757677787980818283123173 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 , از مجموع 3299

موضوع: معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Embedded systems, Chemnitz

پیش فرض پاسخ : معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    پروسه بهزیستی کشدار است و بطور میانگین 6ماهی طول می کشد و شما در حال خدمت هم می توانید معاف شوید اگر از معافیت خود اطمینان دارید طبق این ماده که اگر مشمول در زمان غیبت شرایط معافیت کفالت را داشته باشد بدرخواست معافیت وی ولو اینکه غیبت داشته باشد رسیدگی می شود می توانید غیبت کنید منتها حتما حتما باید از معلولیت قطعی مادر اطمینان صد در صد داشته باشید.
    مشکل همین جا است که نمی تونم بگم از معلولیت مادر صد در صد اطمینان دارم در ظمن بهزیستی برای معلولیت شدید خیلی سخت میگیرد .سوال من این است که من اگر دفترچه را بطور معمول برای اعزام پر کنم بدون در خواست کفالت بعدا که جواب بهزیستی آمد می تونم دوباره درخواست معافیت کفالت کنم ؟ اگر می شود راهش چیست؟مرسی

Junior Member

یه سوال
    تو این فروم کسی هست که خودش یا دوستاش از طریق عمل باز قلب پدرشون معاف شده باشن؟
    می خوام ببینم این جریان عدد ef که دکتر بیمارستان بقیه الله برای بابای من نوشته چیه.
    چه قدر احتمال معافی وجود داره

Junior Member

سلام،

فروم را مطالعه کردم اما چون کسی دقیقاً مشابه شرایط من نبود، مجبورم بپرسم. شرایط من:

• پدر بالای 60 سال
    • دو برادر هستیم و من برادر کوچکترم، اما
    • فرزند ارشد معافیت پزشکی دارد + اینکه سال‌هاست خارج از ایران است. (و حداقل تا 4 سال دیگر هم بر نمی‌گردد)
    • فرزند ارشد مجرد است.

تحت این شرایط آیا احتمال معافیت کفالت برای من وجود دارد؟ اگر برادرم متاهل بشود چطور؟

با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sahab90 نمایش پست ها
    سلام،

فروم را مطالعه کردم اما چون کسی دقیقاً مشابه شرایط من نبود، مجبورم بپرسم. شرایط من:

• پدر بالای 60 سال
    • دو برادر هستیم و من برادر کوچکترم، اما
    • فرزند ارشد معافیت پزشکی دارد + اینکه سال‌هاست خارج از ایران است. (و حداقل تا 4 سال دیگر هم بر نمی‌گردد)
    • فرزند ارشد مجرد است.

تحت این شرایط آیا احتمال معافیت کفالت برای من وجود دارد؟ اگر برادرم متاهل بشود چطور؟

با تشکر
    با سلام دوست عزیز در مورد سوال شما باید بگم برادر بالای ۱۸ داشته باشی‌ نمیتونی‌ معافیت کفالت بگیری مگر ثابت کنی‌ که برادر شما توانایی نگهداری نداره در ضمن هر معافیت پزشکی‌ باعث ثابت شدن عدم توانایی نیست در ضمن ازدواج یا رفتن خارج هیچ تاًثیری نداره

Junior Member

دوستان بنده که یک دایی داشتم که در زمان مجردی در جبهه شهید شدن. آیا من می تونم از معافیت استفاده کنم؟!

اگه یکی، معافیت تحصیلی ( تحصیل در خارج از کشور) برای دکترا داشته باشه تا یه تاریخی، تا یه سال بعدشم که معافه، حالا فرض کنین پدرش یه سال بعد این تاریخ دومیه، یعنی 7 سال بعد صدور معافیت تحصیلی 59 سالش بشه، راهی هست وقتی دکتراشو گرفت برگشت معافی بگیره؟

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

سلام به همگی ....کسی از معافیت "سرپرستی خانواده" خبر داره ؟
    I am Back

Junior Member

سلام...
    یه سوال...من اگه شهریور امسال فارغ التحصیل بشم و اردیبهشت سال دیگه مشمول معافیت کفالت بشم؛ با توجه به اینکه 6 ماه فرصتم تموم میشه اسفند مجبورم برم خودمو معرفی کنم ...بعد از این مرحله که سرباز حساب میشم بازم اردیبهشت معاف میشم یا دیگه سربازم؟

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    PhD Computer Science - University of Southampton

نقل قول نوشته اصلی توسط kpejhan نمایش پست ها
    سلام...
    یه سوال...من اگه شهریور امسال فارغ التحصیل بشم و اردیبهشت سال دیگه مشمول معافیت کفالت بشم؛ با توجه به اینکه 6 ماه فرصتم تموم میشه اسفند مجبورم برم خودمو معرفی کنم ...بعد از این مرحله که سرباز حساب میشم بازم اردیبهشت معاف میشم یا دیگه سربازم؟
    به شرط نداشتن غیبت سنواتی در هر مرحله از خدمت (آماده به اعزام یا در حین خدمت) که مشمول شرایط معافیت باشید معاف خواهید شد.

Junior Member

سلام. یه سوالی داشتم. اگر برای معافیت پدر بالای 59 سال، اگر مدارک کامل باشه ولی در مرحلۀ آخر که پدر در یک تاریخ خاص به هیات بدوی کفالت دعوت میشه، اگر پدر به هر علتی به اون جلسه نره، چه اتفاقی می افته

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)