صفحه 71 از 148 نخستنخست ... 21616263646566676869707172737475767778798081121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

سلام آرش عزیز
    ممنون که کمک میکنید.یک همفکری کنید ممنون میشم.من فکر میکنم فارغ التحصیل ها ی پارتنر میشن تارگت یک.چون خط دوم نوشته in one of these countries
    اینجوری فرقی بین دانشجو های دیگر دانشگاه های کشور با ما که فارغ التحصیل پارتنر ها هستیم نیست.به نظرم توضیحات سایت کامل نیست.
    درسته؟؟ایمیل بزنم زود جواب میدن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_Mohebi7 نمایش پست ها
    Target group 2
    Students/staff registered at a Higher Education Institution (HEI) not included in the partnership in one of the Middle Eastern partner countries
    برای این گروه proof میخواد.
    شما جز این گروه هستید : having obtained a university degree or equivalent in one of these countries.
    قسمت دوم توضیحات به شما میخوره چون دانشگاهتون جز دانشگاه های پارتنر بوده.

همون Official Translation کافیه.

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali444 نمایش پست ها
    سلام آرش عزیز

ممنون که کمک میکنید.یک همفکری کنید ممنون میشم.من فکر میکنم فارغ التحصیل ها ی پارتنر میشن تارگت یک.چون خط دوم نوشته in one of these countries
    اینجوری فرقی بین دانشجو های دیگر دانشگاه های کشور با ما که فارغ التحصیل پارتنر ها هستیم نیست.به نظرم توضیحات سایت کامل نیست.
    درسته؟؟ایمیل بزنم زود جواب میدن؟
    شما ایمیل بزن. هرچند فردا و پس فردا تعطیله... گفته ی شما متینه ولی مثل اینکه فرقی بین شما و سایرین که از سایر دانشگاه ها فارغ شدن نیست. تارگت 1 که مطمئنا نمیشه چون نوشته در زمان اپلای باید دانشجوی یکی از دانشگاه های پارتنر باشی. به نظرم اگر جواب دادن که هیچی بیا اینجا اعلام کن وگرنه تارگت 2 رو بزن. البته این نظر منه.

Dave1985 عزیز ... طبق متنی که زده اگر تو 5 سال گذشته مجموعا 12 ماه اروپا بودن واجد شرایط نیستین.
    I am Back

Junior Member

سلام آرش عزیز
    ممنون.لطف کردی
    زنگ زدم دانشگاه از مسئول روابط بین الملل پرسیدم.گفت فارغ التحصیل ها تارگت 2 هستند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture

در دقایق آخر 3 تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1)من آیلتس 6 دارم اما انتخاب اولم دانشگاهی که آیلتس 6.5 می خواد به نظرتون چی کار کنم ؟دو دانشگاه بعدی 6 می خوان. ضمنا تا ژانویه نمی تونم امتحان بدم
    2)شما فقط ترجمه ها رو آپلود کردید یا هم فارسی هم انگلیسی ؟؟؟
    3) من ترم اول ارشد هستم و برای ارشد اقدام کردم درسته ؟؟؟چون جابه جایی هست و من ترم اول ارشد

خیلی ممنون
    ویرایش توسط setya : November 19th, 2011 در ساعت 06:36 PM

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط setya نمایش پست ها
    در دقایق آخر 3 تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1)من آیلتس 6 دارم اما انتخاب اولم دانشگاهی که آیلتس 6.5 می خواد به نظرتون چی کار کنم ؟دو دانشگاه بعدی 6 می خوان. ضمنا تا ژانویه نمی تونم امتحان بدم
    2)شما فقط ترجمه ها رو آپلود کردید یا هم فارسی هم انگلیسی ؟؟؟
    3) من ترم اول ارشد هستم و برای ارشد اقدام کردم درسته ؟؟؟چون جابه جایی هست و من ترم اول ارشد

خیلی ممنون
    1) به نظر این حقیر ریسک بزرگیست که انتخاب اول رو بزاری دانشگاهی که 6.5 بخوان... نمیشه پیش بینی کرد که شرایط اپلیکیشنتون چی میشه.. شاید فردین بازی در بیارن بهت بیشتر از ژانویه مهلت بدن (به خاطر رزومه خوبت مثلا) ولی خوب ممکنه فرصتی ندن. تصمصم با خودته من بودم اون 6.5 رو انتخاب اول نمیزاشتم.

2) لازم نیست فارسی رو آپلود کنید. چه کاریه!!

3) دوستانی که مستر اقدام کردن راهنمایی کنن دوستمون رو.

موفق باشید.

لحظه شمار بورسیه اراسموس.... 21 نوامبر! استادمون میگفت نگاه نکن ظرفیت های ایران کمه معمولا بیشتر از ایرانیها میگیرن تا سایر کشورها.. این استاد خیلی با نفوذ و شناخته شده هستن. (خواستم روحیه بدم مثلا!!)
    I am Back

Junior Member

سلام دوستان . باتشکر از اطلاعات مفیدی که به اشتراک میزارید...
    همسرم داره برا این بورس اقدام میکنه، خواستم بدونم کسی از شما دوستان اطلاعاتی در مورد این که من هم بتونم همراهیش کنم و در طی دوره تحصیل پیشش باشم ، داره یا نه و اینکه آیا در این زمینه سیاستهای کشورهای مقصد( آلمان ، فرانسه و لهستان ) متفاوت یا تاثیرگداره یا نه؟
    بازم ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture

آرش جان ممنون از راهنماییت
    به جوون خودم آخرین سواله
    تو رزومم عکس بدون حجاب دارم موردی نداره که؟؟
    مرسی

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط setya نمایش پست ها
    آرش جان ممنون از راهنماییت
    به جوون خودم آخرین سواله
    تو رزومم عکس بدون حجاب دارم موردی نداره که؟؟
    مرسی
    خواهش میکنم این چه حرفیه. خوشحال میشم هر کمکی از دستم بربیاد.
    این مورد رو تو قسمت رز ومه بحثش رو من دنبال کرده بودم. اون قدیمی های فروم میگفتن (همونایی که الان دارن تو بهترین جاهای دنیا درس میخونن!!) که اصلا کار حرفیه ای نیست عکس گذاشتن تو رزومه. ولی من خودم گذاشتم!! نه موردی نداره.. اصلا به این چیزا تو رزومه توجه نمیشه.
    موفق باشید.

منتظر شنیدن خبرهای خوب هستیم تو این تاپیک!
    I am Back

ApplyAbroad Senior Veteran

درود

بچه ها شرمنده من که کورس ها نگاه میکردم اصلا برنامه ای برای بیوالکتریک ، الکترونیک واسه مستر ندیدم !!!من اشتباه کردم یا اینطوریه؟؟؟ راستی من دانشجوی دانشگاه پارتنر ( آزاد) هستم پس می شم Action 2 TG1 دیگه؟؟ البته تو Action 1 اگه اشتباه نکنم برنامه ای واسه BME داره اما شرایطش و صورت کلی تفاوتش با Action 2 رو اگه کسی از دوستان محبت کنه بگه بی نهایت سپاسگزارم.
    Famous Saturday | A day when is fulfilled anything

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط FanTasTic نمایش پست ها
    درود

بچه ها شرمنده من که کورس ها نگاه میکردم اصلا برنامه ای برای بیوالکتریک ، الکترونیک واسه مستر ندیدم !!!من اشتباه کردم یا اینطوریه؟؟؟ راستی من دانشجوی دانشگاه پارتنر ( آزاد) هستم پس می شم Action 2 TG1 دیگه؟؟ البته تو Action 1 اگه اشتباه نکنم برنامه ای واسه BME داره اما شرایطش و صورت کلی تفاوتش با Action 2 رو اگه کسی از دوستان محبت کنه بگه بی نهایت سپاسگزارم.
    درود برشما.
    کل این برنامه که برای Lot 8 یعنی برای ایران و عرق و یمن هست میشه Action 2. برای برنامه های دیگر اراسموس این تاپیک بچه ها بهتر میتونن راهنمایی کنن. بله اگر هنوز دانشجویی تارگت 1.. اگر فارغی 2.
    من از رشته ات سر در نمیارم.. به زبون اینگلیسی این 4تا تو زمینه الکترونیک بود. ببین چین اینا.

https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=60735
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=60923
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=60952
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=57517

.
    I am Back