http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post586822
شما باید تاریخ وصول پرونده، نام کامل، تاریخ تولد، کد رشته، ملیت و بد نیست شماره پاسپورتتون را هم در ایمیل ارسالی قید کنید.
1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post586822
شما باید تاریخ وصول پرونده، نام کامل، تاریخ تولد، کد رشته، ملیت و بد نیست شماره پاسپورتتون را هم در ایمیل ارسالی قید کنید.
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
ممنون از جواب
سوال دیگه ای که دارم اینه که من fund رو از طریق money order پرداخت کردم. امکان پیگیری وصول money order وجود داره ؟؟؟
جدول 38 رشته ای
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
سلام
CIO-Sydney-Search-Enquiry@cic.gc.ca
فقط كافيه بالاي ايميلتون موارد زير رو درج كنيد و در ادامه ، درخواستتون كه همون اعلام وضعيت پرونده و اينكه در چه مرحله هست رو بيان كنيد:
First name:
Last Name:
Date of birth:
Category under which I am applying:Skilled workerNOC:
Aplication arrived in CIO:يك نمونه از متن نامرو رو هم براتون ميگذارم:
As I didn't receive any email or any contact from CIO since I sent my application , you are kindly requested to inform me about the status of my application with above specifications.Your kind attention to this matter will be highly appreciated.Best regardsدر پايان هم اسم خودتون رو تايپ ميكنيد.
من باکد3111حدود5ماه قبل اقدام کردم نمره تحصیلات من را22محاسبه کردند ومن راریجکت کردند
سلام جناب مهاجر ۲ شما که پزشک متخصص هستید چرا امتیاز را ۲۲ حساب کردند؟سابقه کاری را چطوری حساب کرده اند ؟انشااله که اشتباه شده باشد va
جدول 38 رشته ای
درضمن ازدوستان دو سوال دارم ایا اعتراض فایده ای داردوایاfeeرابرمیگردانند
علاقه مندی ها (Bookmarks)