دوست عزیز
امیدوارم که ویزاتون هرچه زودتر ok بشه
ولی من پاس دوستم رو دادم و با اینکه تقاضاش 6 ماهه بود و ساپورت 6 ماهه داشت ویزای 2 ساله مالتیپل بهش دادند. ضمناً ایشون 13 روز قبل از تاریخ ورودشون رفتن مصاحبه و در طی 13 روز هم کلیر شدند.
بعدش هم پروسه کلیر به اون بنده خدا آفیسر که ربطی نداره و از یجای دیگه باید یسری کارایی انجام بشه و جوابش بیاد. آفیسر نظرش راجع به شما مثبت بوده و با ویزاتون مخالفتی نداشته.
من هم مثل شما نظرم رو با دوستان این فروم در میون میزارم و مثبت به قضیه نگاه می کنم. امیدوارم که همه موفق باشن

در اون موارد رشوه هم با شما موافقم ولی نکته اینجا ست که وقتی شما با 1500 تومان می تونین یه فردی رو شرمنده خودتون کنین، چرا که اینکار رو انجام ندین؟ من هم این بخش رو عمداً واسه دوستان نوشتم که آگاه باشن اگه رشوه هم ندن اتفاق خاصی رخ نمی ده و حواسشون به اون پلیسه باشه که پول عبور از مرز رو ازشون می گیره


نقل قول نوشته اصلی توسط heleda نمایش پست ها
به نظرم تقصیر خود ماست که اینها رشوه سیگار و... میگیرن. اصلا ما نباید بهشون چیزی بدیم وگرنه هر روز پرروتر میشن. من در هیچ کدام از مواردی که شما گفتید پول یا... چیزی ندادم و بدون مشکل رد شدم.
ضمنا درسته آقای آفیسر بسیار خوش اخلاق هستن ولی اصلا برداشت نمیشه که میخوان به یه بهانه ای بهتون ویزا بدن و حتما عشق آباد برین.
من یکبار پاسم رو بردم و ازم گرفتن و گفتن فردا بیا و من فکر کردم که کلیر شدم ولی پاس رو خالی به من تحویل دادن(قبلا تو کلیرنس تو همین تاریخ نوشتم که کلیر شدم)من فکر میکنم به عنوان اولین قربانی عشقاباد الان حدود 70 روز هست که تو کلیرنس هستم و هیچ خبری نیست و به ترمم هم نرسیدم. با اینکه مصاحبم عالی بود و هیچ مشکل و سوتی نداشتم و آفیسر هم کلی از خودم و دانشگاهم تعریف کرد و مدارکم کامل بود. نمیدونم شاید قبلا کس دیگه ای هم تو عشقاباد همین مشکلات رو داشته ولی بالاترین روزهایی که من دیدم 60 روز بوده که به ترمشون هم رسیدن. خلاصه اینها رو گفتم که دوستان فکر نکنن عشقاباد بهترین جا برای مصاحبه است و همه چیز عالیه و به همه دوهفته ای ویزای مالتیپل میدن.