صفحه 63 از 232 نخستنخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273113163 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member

Cool پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal_arj نمایش پست ها
    توجه کنید که منظور از بانک شعبه مرکزی، منظور به بانک مرکزی هر شهر نیست، منظور بانک مرکزی استان شماست که در مرکز استان قرار داره. مثلا من نمیتونم از بانک مرکزی شهرستان قائمشهر در مازندران ارز بگیرم، باید برم بانک مرکزی ساری یا کسی که تو رامسره، اونم باید بیاد ساری. لیست کامل بانکها در سوالات متداول وجود داره. اگر به اون بانک مراجعه کردید و ندادن، کارشون قانونی نیست. بگید کدوم استانید تا براتون پیگیری کنم.
    ممنون د.وست عزیز درسته ....
    من در شیراز هستم و به بانک ملی مرکزی که اصلی ترین شعبه استان فارس هست مراجعه کردم...
    حساب کنید باید کلی رفت و امد از شیراز به تهران داشته باشم و بخوان ارز هم ندن اصلا بصرفه نیست!!!!!

ایکاش ارز به بازار تزریق میشد!!!!همه مشکلات دانشجویی برطرف میشد....
    بهر حال چاره ای نیست...من تقریبا 7 میلیون اضافی(ضرر)باید نسبت به 2-3 ماه پیش پول اضافی برای تهیه ارز فراهم کنم....

امیدورام مسوولین مملکت روزی به این نتیجه برسند که در اینده به همین دانشجویان نیازمند خواهند شد...

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Ignore نمایش پست ها
    ممنون د.وست عزیز درسته ....
    من در شیراز هستم و به بانک ملی مرکزی که اصلی ترین شعبه استان فارس هست مراجعه کردم...
    حساب کنید باید کلی رفت و امد از شیراز به تهران داشته باشم و بخوان ارز هم ندن اصلا بصرفه نیست!!!!!

ایکاش ارز به بازار تزریق میشد!!!!همه مشکلات دانشجویی برطرف میشد....
    بهر حال چاره ای نیست...من تقریبا 7 میلیون اضافی(ضرر)باید نسبت به 2-3 ماه پیش پول اضافی برای تهیه ارز فراهم کنم....

امیدورام مسوولین مملکت روزی به این نتیجه برسند که در اینده به همین دانشجویان نیازمند خواهند شد...
    من چند هفته پیش با بانک ملی مرکزی شیراز صحبت کردم، مشکلی برای پرداخت نداشتن، فقط نوبت دهی میکردن چون حجم تقاضا بالاست اونجا. ولی گفتن پرداخت داریم!!!
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal_arj نمایش پست ها
    من چند هفته پیش با بانک ملی مرکزی شیراز صحبت کردم، مشکلی برای پرداخت نداشتن، فقط نوبت دهی میکردن چون حجم تقاضا بالاست اونجا. ولی گفتن پرداخت داریم!!!
    ممنون میشم دقیقا بگی منبه چه فردی( اسم را هم بفرمایید) مراجعه کنم!!!!!!
    دوست عزیز من میگم بمن گفت در حد ارز مسافرتی هم نداریم....

خیلی جالبه شما میفرمایید حجم تقاضا بالاست اما ایشون بمن گفت نگاه کن حتی یک مشتری ارز دانشجویی هم نداریم چون الان هیچ ارزی نداریم که بدیم!!!!!!!

البته راست میگفت حتی یکنفر تو قسمت خرید و فروش ارز بانک هم نبود....

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Ignore نمایش پست ها
    ممنون میشم دقیقا بگی منبه چه فردی( اسم را هم بفرمایید) مراجعه کنم!!!!!!
    دوست عزیز من میگم بمن گفت در حد ارز مسافرتی هم نداریم....

خیلی جالبه شما میفرمایید حجم تقاضا بالاست اما ایشون بمن گفت نگاه کن حتی یک مشتری ارز دانشجویی هم نداریم چون الان هیچ ارزی نداریم که بدیم!!!!!!!

البته راست میگفت حتی یکنفر تو قسمت خرید و فروش ارز بانک هم نبود....
    وقت خودتون رو برای بانک ملی شعبه مرکزی هدر ندهید، اصل در این بانک بر ندادن ارز هست، علت:......

تمام بانک های تجارت،صادرت و...در صورتی که شعبه ارزی داشته باشند میتونند به شما ارز دولتی بدن، اطراف محل زندگیتون حتما چند بانک خلوت پیدا خواهید کرد...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Junior Member

یه سوال مهم
    اینجا گفته شده که باید رسید پرداخت شهریه دانشگاه را داشته باشیم
    آیا منظور همان رسیدی هست که در بانک میدن (که اصلا اون رسید به انگلیسی نیست) ؟ یا رسیدی که دانشگاه به ما میده ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Istanbul University

سلام خدمت دوستان. دوستان بنده اکثر صفحات رو خوندم. بنده هنوز پذیرشم مونده که اردیبهشت قراره بگیرم. البته از دانشگاه انکارا. این سایت نشا رو هم مطالعه کردم اما هنوز ثبت نام نکردم.
    میخواستم ببینم برای تحصیل در ترکیه ارز دولتی تعلق میگیره؟ لیره میدن به صورت دولتی؟ نیازی به ثبت نام در این سایت هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط istvan2012 نمایش پست ها
    یه سوال مهم
    اینجا گفته شده که باید رسید پرداخت شهریه دانشگاه را داشته باشیم
    آیا منظور همان رسیدی هست که در بانک میدن (که اصلا اون رسید به انگلیسی نیست) ؟ یا رسیدی که دانشگاه به ما میده ؟
    اصولا اونی که دانشگاه میده منظور هست. دانشگاه گواهی میکنه که شما پول شهریه رو پرداخت کردید.

گواهی بانک چند تا مشکل داره:
    1- ممکنه شما از حساب شخص دیگه برای پرداخت شهریه استفاده کنید. این مورد برای دانشجوهای تازه وارد پیش میاد که پول هاشون رو به حساب آشناها میزارن و اونا شهریه رو پرداخت میکنن. یعنی نام پرداخت کننده با نام دانشجویکی نیست. و از لحاظ دانشگاه هم ایرادی نداره که یکی نباشه.

2- ممکنه با کارت یا از طریق اینترنت پرداخت کنید. که رسید معتبری در کار نخواهد بود.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member

آقا کسی می دونه جریان چیه!! من 2 نوبت داشتم توی سایت نشا واسه اسفند ماه، بعد از چند روز الان که رفتم تو سایت لیست درخواست هام خالی بود، و واسه اطمینان یه درخاست تازه کردم؛ که بهم یه نوبت واسه مردادماه داد! الان توی لیست درخواست هام فقط همین 1 درخواست هست! کسی تاحالا مشکل من واسش پیش اومده!!!

سلام
    من وقت ثبت تقاضا در سایت ، قسمت نام بانک ، اشتباها فقط نوشتم "ملی مرکزی " ، و ننوشتم "چه شهرستانی" ! اما کد شعبه رو وارد کردم ! فکر میکنید مشکلی پیش میاد ؟ کسی تجربه مشابهی داشته ؟
    دیشب خواب دیدم بزرگ شدم. خواستم برگردم، کفش هایم اندازه ام نبود.

Junior Member

ببخشید تا چند دلار میتونیم با خودمان از فرودگاه خارج کنیم من دانشجو هستم بیشتر از 5000 تا میشه؟با توجه به اینکه فاکتور دارم که از بانک گرفتم