صفحه 48 از 191 نخستنخست ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member thunder آواتار ها

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    باید بگم که همه جا اینطوری نیست! حداقل 3 دانشگاه رو دیدم که هزینه واکسن های لازم معادل 50 تا 70 هزار تومان می شد.
    در ضمن تجربه یکی از دوستام برای سل رو می گم:
    دانشگاه ازش خواست که تست سل بده و نتیجه اولیه مثبت شد (برای کسایی که واکسن ب ث ژ زدند احتمالا مثبت شدن هست و این واکسن معمولا توی ایران زده می شه) و ازش رادیولوژی گرفتن که چون منفی شد، بهش گفتن که تو سل مخفی داری و قویا توصیه کردن که قرصهای خاصی رو به مدت 9 ماه مصرف کنه. با داشتن بیمه هزینه ای حدود 100 دلار بهش تحمیل شد.
    حالا من نمی دونم که دانشگاه نتیجه تست سل ایران رو قبول می کنه یا نه. اما اگه قبول می کرد این همه دردسر وجود نداشت.
    بله کاملا درسته هزینه واکسن همونقدره اما بیمه کل مبلغو کاملا کاور می کنه. می تونم فیش چند جا رو بزارم ببینین.
    من اینو دارم می لگم چون روزهای آخر سرم شلوغ بود و واکسن شده بود قوز بالاقوز. که اینجا تمام اینا رایگان انجام شد. پروسه شم اینه که وقتی می ری اونجا کارت دانشجویی نشون می دی بعد می گن بفرما آمپولت. بعد چند روز از بیمه نامه می آد که مبلغش انقدر بود که پرداخت شد.

دندونپزشکی هم همچنین اینجا بسیار ارزون تر و دقیق تره که متاسفانه بین ایرانی ها جا افتاده ایران ارزون تره. هزینه پر کردن دندون با بیمه میشه 34 دلار. که به نظرم کمه.

خیلی از ایالت ها جواب تست سل ایران رو قبول نمی کنن. از جمله ایالت ما. در ضمن من واکسن ب ث ژ رو زده بودم و تستم منفی بود خدارو شکر. اما بچه هایی هم که مثبت بودن دانشگاه هم به رایگان بهشون دارو داد و هم عکسو گرفت که بعد از عکس مشخص شد مسیله ای نبوده.

بنابراین نگران واکسن هاتون اصلا نباشین.

لازم دونستم منم تجربه واکسیناسیونمو واسه دوستان بنویسم.
    اولا اینو بگم کرمان سئوال کردم مثل اینکه مرکز بهداشت کرمان (خیابان سلسبیل) خودش اگر سوابق واکسیناسیونتو ببری تایید می کنه و کارت بین المللی می ده اما من واسه محکم کاری و چون تهران 1 هفته کار داشتم همین تهران کارای واکسیناسیونمو ظرف 24 ساعت!!! انجام دادم.
    این رو هم بگم سه مرحله هپاتیت ب رو سه سال پیش زدم.
    و اما جریان 24 ساعت واکسیناسیون من:
    از اطلاعاتی که از رو همین سایت و نامه ای که سفارت واسم فرستاده بود ( من در پروسه گرین کارت هستم و سفارت تعیین میکنه چه واکسنهایی نیازه واسه گریین کارت) دیروز زنگ زدم درمانگاه بهگر(66030440) و پرسیدم گفت واکسن MMR رو دارن ولی فقط به اندازه دونفر واسشون مونده، واسه همین سریع خودمو رسوندم (بعداز ظهرها از 5-7 واکسن می زنن) و خوشبختانه تموم نشده بود بدون معطلی وارد اتاق دکتر شدم و واکسن MMR و td رو برام زد. واسه mmr ازم 9500 گرفتن، اون یکی هم که رایگان بود، کارتم بهم داد که تاییدیه داشته باشم.
    می موند واکسن آنفلونزا و آبله مرغان.
    واکسن آبله مرغان مثل اینکه اصلا ایران گیر نمیاد (به خاطر تحریم) ولی تونستم یه دکتر تو میرداماد پیدا کنم که واکسنو خودش وارد می کنه و می زنه (دکتر هادی سماعی 22258054) البته 120 تومن ناقابل! هم می گیره(کلا واکسن آبله مرغان واکسن گرونیه). به هر حال راهی میرداماد روبرو بانک مرکزی خ اطلسی پلاک 163 شدم (از ایستگاه مترو میرداماد تا مطب 2 دقیقه راهه) تا جلو مطب رفتم اما پشیمان شدم گفتم شاید چون ایران تخریمه واسه همین ممکنه پاستور قبول نکنه! (البته امروز فهمیدم قبول میکنه البته بازم به نفعم شد!!)
    بیخیال شدم
    امروز صبح رفتم پاستور:
    13500 دادم تا بهم فیش دادن برم داخل!!
    اتاق 3 رفتم، گفتم واسه گرین کارت می خوام خودشون گفتن می دونیم چی باید بزنی!
    یه 15000 تومن دادم آنفلونزا زدم. در رابطه با آبله مرغان پرسیدم یه خانم دکتر مهربون گفت مرحله اولشو داریم به تعداد کم، مبلغش هم 50000 تومن هست!!!
    سریع پولو دادم واکسنو زدم.
    نکته خیلی خیلی مهمی که هست اینه که اگه کسی MMR رو بزنه فقط تا قبل از 24 ساعت وقت داره آبله مرغان رو بزنه وگرنه اگر از 24 ساعت بگذره باید 1 ماه صبر کنه!!( کلا این دوتا واکسن ویروس زنده ان و دوتا ویروس زنده رو باید با فاصله از هم تزریق کرد مگر اینکه دوتاشو ظرف مدت 24 ساعت بزنی)
    مرحله دوم آبله مرغان رو باید 1.5 ماه دیگه بزنم که اونو توی آنکارا می زنم.
    به همین سادگی!!!

سلام دوستان
    یه سوال داشتم، تو فروم هم سرچ کردم ولی چیزی نبود.
    برای ترم Fall 2012 مشخصا کی باید برای واکسیناسیون اقدام کنیم؟ بعد گرفتن پذیرش؟ یا از همین حالا
    اگه از همین حالا، چه واکسنایی رو بزنیم بهتره
    من واکسن هپاتیت رو نزدم ولی چون برای سربازی اقدام کردم واکسن مننژیت و کزاز و دیفتیری رو زدم.

متشکرم

سلام
    ميخواستم بدونم كلا چه واكسنهايي رو بايد زده باشيم
    اصلا مدارك واكسن واسه كجا لازمه
    به كي بايد ارائه شه
    مرسي

Junior Member Elaherab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng/UMD

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanjamali نمایش پست ها
    سلام
    ميخواستم بدونم كلا چه واكسنهايي رو بايد زده باشيم
    اصلا مدارك واكسن واسه كجا لازمه
    به كي بايد ارائه شه
    مرسي
    سلام
    واکسن هایی که باید زده بشن توسط دانشگاه مشخص میشن و اصولاً Health Center دانشگاه مدارک واکسن رو تحویل میگیره. به همین دلیل ممکنه قوانین دانشگاه ها با هم فرق کنه. این رو هم میتونید توی سایت دانشگاه مورد نظرتون چک کنید هم اینکه معمولاً بعد از اینکه نامه پذیرش میاد اطلاعاتی در این زمینه هم همراهش میفرستند.
    در هر حال معمولا دانشجوها واکسن های زیر رو به صورت اجباری یا پیشنهادی میزنند:
    MMR (دو نوبت با فاصله زمانی حداقل 1 ماه)
    هپاتیت (معمولا در سه نوبت تزریق میشه، من فاصله زمانی دقیق بینش رو نمیدونم)
    آنفولانزا
    مننژیت
    کزاز Td
    تست پوستی سل PPD که معمولاً تستی که توی ایران انجام میگیره رو اینجا قبول نمیکنند و میگن دوباره باید تست بدین.

بعضی از دوستان هیچکدوم رو نمیزنند. بعضی های دیگه هم همشو میزنن.
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Rajabinasab نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه سوال داشتم، تو فروم هم سرچ کردم ولی چیزی نبود.
    برای ترم Fall 2012 مشخصا کی باید برای واکسیناسیون اقدام کنیم؟ بعد گرفتن پذیرش؟ یا از همین حالا
    اگه از همین حالا، چه واکسنایی رو بزنیم بهتره
    من واکسن هپاتیت رو نزدم ولی چون برای سربازی اقدام کردم واکسن مننژیت و کزاز و دیفتیری رو زدم.

متشکرم
    هپاتیت سه دوز داره روز 0، یک ماه بعد و 6 ماه بعد. ضرر نمیکنی اگر بزنیشون
    well begun is half done

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    EE-Khajeh Nasir

با سلام
    فکر کنم این پست به درد بچه های کرمان زیاد بخوره. من تجربم می گم. امیدوارم مفید باشه.
    من یکشنبه رفتم مرکز بهداشت کرمان (خیابان سلسبیل). اونجا یک نفر است به نام آقای برهانی (شخص بسیار مودب) که انگار مسئول صدور کارت بین المللی واکسیناسیون.

زمانی که مدارک لازم بردم، اول منو فرستاد یک مرکز بهداشت دیگه (حدود 15 دقیقه رانندگی) که MMR و TD رو زدم. بعد منو فرستادن کلینیک نیمه شعبان (حدود 5 دقیقه پیاده) برای معاینات فیزیکی و هپاتیتB، در نهایت رفتم هم هلال احمر توی بلوار 22 بهمن (حدود 10 دقیقه رانندگی) برای مننژیت. 4 تا واکسن توی یک روز زدم و شبش تب کردم (البته بهم گفته بودن که تب می کنم).
    امروزم رفتم کارت واکسیناسیون بین المللی گرفتم. یک کارت زرد رنگ که یک طرفش عکسم است. طرف دیگر هم بالاش مشخصاتم بر اساس پاسپورت و وسطش جدول Immunization record که واکسنایی که زدم را دکتر نوشته و پایین برگه را هم دکتر مهر و امضا کرده. اسم کارتم که International Certificate of vaccination or revaccination against yellow fever and meningitis است.
    ممنون میشم دوستانی که از مرکز پاستور تهران این کارا را انجام دادن، بگن که این کارت مشکلی نداره؟ راستش نمی خوام وقتی که برم، مجبور باشم دوباره واکسن را با هزینه زیاد بزنم.
    در ضمن، اگر کسی سوالی داره، خوشحال میشم که کمکی کنم.
    با تشکر

Member azy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tectonics Shiraz

سلام.دانشگاه از من کارت مننژیت رو خواسته. ولی انگار به دلیل تحریم تو اصفهان و شهر های دیگه موجود نیست. جایی رو مشناسید که هنوز هم داشته باشه؟
    Nothing Can Prevent Me From Achieving Higher Goals in Life

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط azy نمایش پست ها
    سلام.دانشگاه از من کارت مننژیت رو خواسته. ولی انگار به دلیل تحریم تو اصفهان و شهر های دیگه موجود نیست. جایی رو مشناسید که هنوز هم داشته باشه؟
    من هم مثل دوستمون تو پست قبلی تو شهرستان خودمون زدم 1 شهر کوچیک تو شمال. چطور میشه تو اصفهان نباشه؟! شما باید از هلال احمر بپرسیها مسئول واکسن مننژیت اونها هستند به شما قاطی زوار که میرن کربلا یا مکه این واکسن رو میزنن ولی آزاد حساب میکنن 16500.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط adel87 نمایش پست ها
    با سلام
    فکر کنم این پست به درد بچه های کرمان زیاد بخوره. من تجربم می گم. امیدوارم مفید باشه.
    من یکشنبه رفتم مرکز بهداشت کرمان (خیابان سلسبیل). اونجا یک نفر است به نام آقای برهانی (شخص بسیار مودب) که انگار مسئول صدور کارت بین المللی واکسیناسیون.

زمانی که مدارک لازم بردم، اول منو فرستاد یک مرکز بهداشت دیگه (حدود 15 دقیقه رانندگی) که MMR و TD رو زدم. بعد منو فرستادن کلینیک نیمه شعبان (حدود 5 دقیقه پیاده) برای معاینات فیزیکی و هپاتیتB، در نهایت رفتم هم هلال احمر توی بلوار 22 بهمن (حدود 10 دقیقه رانندگی) برای مننژیت. 4 تا واکسن توی یک روز زدم و شبش تب کردم (البته بهم گفته بودن که تب می کنم).
    امروزم رفتم کارت واکسیناسیون بین المللی گرفتم. یک کارت زرد رنگ که یک طرفش عکسم است. طرف دیگر هم بالاش مشخصاتم بر اساس پاسپورت و وسطش جدول Immunization record که واکسنایی که زدم را دکتر نوشته و پایین برگه را هم دکتر مهر و امضا کرده. اسم کارتم که International Certificate of vaccination or revaccination against yellow fever and meningitis است.
    ممنون میشم دوستانی که از مرکز پاستور تهران این کارا را انجام دادن، بگن که این کارت مشکلی نداره؟ راستش نمی خوام وقتی که برم، مجبور باشم دوباره واکسن را با هزینه زیاد بزنم.
    در ضمن، اگر کسی سوالی داره، خوشحال میشم که کمکی کنم.
    با تشکر
    من هم بعد اینکه تو شهرستانمون واکسن هام رو کامل کردم رفتم پاستور برا تایید. کارت اینجا هم زرد هست و اسمش هست: Certificate of Vaccination Pasteur Institute of Iran جای عکس نداره توش اون بالا اطلاعاتم رو از روی پاسپورتم نوشتن بعد یه جدول داره برا تب زرد و مننژیت که تاریخ واکسن مننژیتم توش هست با مهر پاستور کنارش. تو جدول دوم هم تاریخ TD , MMR ,HepatitsB هست و جلو هر کدومش یه مهر پاستور (مثلا هپاتیت که 3دز داره و من هر سه رو زدم 3 تا تاریخ داره و 3ه تا مهر). پایین هم یه بخشی است Panel physician signature & official stamp of center که همون مهر خورده و امضا شده دست چپ هم تاریخ با مهر زده شده. آها یه مهر دیگه هم هست که اسم موسسه پاستور هست و با یه شماره زیرش (فکر کنم شماره ثبت هست) که روی مهر آخری هپاتیت زده. همین دیگه فکر کنم مشابه هست فقط محض اطمینان شما این همه توضیح دادم.
    راستی دقت کنین که واکسن MMR دو دز هست به فاصله حداقل 1ماه. من گفتم که تو طرح سراسری سال82 تو دانشگاه زدم یک دزش رو قبول کردن و همون تاریخ رو زدن برا دز اول. هپاتیت هم که 3 دز داره پس اگه شما بار اولتونه که زدنین هنوز تموم نشده خب.
    و یک چیزدیگه بعضی دانشگاهها یه فرم مخصوص دارن برا واکسن که اون هم باید پر شه از طرف مرکز واکسیناسیون و امضا بشه حواست باشه.
    موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)