با سلام
فکر کنم این پست به درد بچه های کرمان زیاد بخوره. من تجربم می گم. امیدوارم مفید باشه.
من یکشنبه رفتم مرکز بهداشت کرمان (خیابان سلسبیل). اونجا یک نفر است به نام آقای برهانی (شخص بسیار مودب) که انگار مسئول صدور کارت بین المللی واکسیناسیون.

زمانی که مدارک لازم بردم، اول منو فرستاد یک مرکز بهداشت دیگه (حدود 15 دقیقه رانندگی) که MMR و TD رو زدم. بعد منو فرستادن کلینیک نیمه شعبان (حدود 5 دقیقه پیاده) برای معاینات فیزیکی و هپاتیتB، در نهایت رفتم هم هلال احمر توی بلوار 22 بهمن (حدود 10 دقیقه رانندگی) برای مننژیت. 4 تا واکسن توی یک روز زدم و شبش تب کردم (البته بهم گفته بودن که تب می کنم).
امروزم رفتم کارت واکسیناسیون بین المللی گرفتم. یک کارت زرد رنگ که یک طرفش عکسم است. طرف دیگر هم بالاش مشخصاتم بر اساس پاسپورت و وسطش جدول Immunization record که واکسنایی که زدم را دکتر نوشته و پایین برگه را هم دکتر مهر و امضا کرده. اسم کارتم که International Certificate of vaccination or revaccination against yellow fever and meningitis است.
ممنون میشم دوستانی که از مرکز پاستور تهران این کارا را انجام دادن، بگن که این کارت مشکلی نداره؟ راستش نمی خوام وقتی که برم، مجبور باشم دوباره واکسن را با هزینه زیاد بزنم.
در ضمن، اگر کسی سوالی داره، خوشحال میشم که کمکی کنم.
با تشکر