دوستان بازم میگم اگه واقعا تا قبل از تاریخ و نوبتی که بهتون دادن ( که الان تقریبا میفته برای اواخر مرداد ) به ارز نیاز ندارین بزارین و سر همون تاریخ برین که هم کمتر اذیت بشین و هی نخواین تویه سر و کله هم بزنین
در ضمن بچه های وزارت علوم هم دارن یه کارهایی میکنن که دیگه مراجعه حظوری کمتر بشه و خانواده ها مجبور نباشن برن وزارت علوم
ولی اگه واقعا براتون ضروری هست و نزدیک رفتنتون هست شخصا برین وزارت علوم و منتظر باشین تا معرفی نامه بهتون بدن
و اگه اسم بانک رو براتون میزنن حتما بدین بزنن که بعدا به مشکل نخورین و قبل از رفتن حتما حتما حتما با اون بانک مورد نظر صحبت کنید که ارز بهتون بده چون عوض کردن اسم بانک خیلی سخته
موفق باشین
گــــفتار نیکــــــ ***** کــــردار نیکـــــــ ***** پــــندار نیکــــــــ
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***
مطالب و سوالات غیر مرتبط با موضوع هر تاپیک به تاپیک مربوطه انتقال داده میشود
من الان وقت گرفتم بهم نوبت داد واسه 28 شهریور 91.وقتش زیاد واسم بد نیست چون احتمالا همون موقع ها بخوام برم.واسه درخواست بانک به جای نامه اشتغال به تحصیل نامه پذیرش آپلود کردم.فقط هر چی گشتم گزینه مربوط به ویرایش فایل های درخواست نامه به بانک رو پیدا نکردم.ولی بقیه فایل ها رو میشه راحت ویرایش کرد.مثلا به جای ویزا صفحه سفید آپلود کردم فعلا.
دوستان , مایی که هنوز نرفتیم و با پذیرش می خوایم ارز بگیریم , دقیقا چه مدرکی باید ارائه بدیم واسه گرفتن شهریه ؟ ... ممکنه راهنمایی کنید
به پیش شیخ زاسرار می فروش مگوی / که حرف راست به شیطان خیال نتوان گفت
تو راست پنبه غفلت به گوش و من الکن / به گوش کر سخن از قول لال نتوان گفت
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***
علاقه مندی ها (Bookmarks)