صفحه 86 از 232 نخستنخست ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط programming_ma نمایش پست ها
    هر دم از این باغ بری می رسد!

دوستان انگار امروز بخش نامه شده که دیگه ارز رو به دانشجو ندن و به جاش به یه حساب خارج از ایران واریز کنن، تازه برای بعضی از کشور ها ... و بعضی از کشور های دیگه هم که اسمشون توی لیست نیست باید صبر کرد تا دید چی بخش نامه میشه ...
    در صورتی که بتونند این کار رو بکنند خیلی هم بد نیست...الان کار و بار صراف ها سکه شده دلرا 1800 ای از شما میخره 1900 بهت میفروشه 1 ملیون سود میکنه و بعد دوباره 30 دلار هم شارجت میکنه که مثلا برات ترنسفر کنه...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ShahdaD نمایش پست ها
    در صورتی که بتونند این کار رو بکنند خیلی هم بد نیست...الان کار و بار صراف ها سکه شده دلرا 1800 ای از شما میخره 1900 بهت میفروشه 1 ملیون سود میکنه و بعد دوباره 30 دلار هم شارجت میکنه که مثلا برات ترنسفر کنه...
    يعني چي بد نيست؟مگه بانكهاي ايران ميتونن به اين راحتي پول ترانسفر كنند؟اكثر دانشجويان ايران راهي امريكا و كانادا و استراليا و انگليس هستند كه همشون بانكهاي ايران رو تحريم كردند
    احتمالا اين كشورها به كشورهايي مثل مالزي و كره و چين محدود ميشند اونوقت چيكار ميخوايد بكنيد؟اينها اگه اينكار رو بكنند مطمئنا فردا ميگند كه فقط به دانشجوهاي اين كشورها ارز ميدند چون كشورهاي ديگه نميشه بهشون پول واريز كرد چون خودشون هم ميدونند كه دانشجوهاي اين جور كشورها خرجشون از همه جا كمتره و نهايت هر سال ميخوان 7 8 هزار دلار براي هزينه تحصيلي بگيرند نه مثلا استراليا كه سالي حداقل 25 هزار دلار فقط هزينه تحصيل هست

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

دوستان انگار امروز بخش نامه شده که دیگه ارز رو به دانشجو ندن و به جاش به یه حساب خارج از ایران واریز کنن، تازه برای بعضی از کشور ها ... و بعضی از کشور های دیگه هم که اسمشون توی لیست نیست باید صبر کرد تا دید چی بخش نامه میشه ...
    دوست عزیز لطفا منبع ذکر کنید. در ضمن این مطلب که میفرمایید همیشه اولین بهانه بانک هایی بوده که از قوانین جدید بی اطلاع هستن. تا اونجا که من میدونم بانک های ایران به حساب هیچ جا پول حواله نمیکنن. لطفا مطمئن بشید مطلبی رو که شما به عنوان بخش نامه معرفی میکنید، همون بهانه بانک ها نباشه.
    من تقریبا مطمئن هستم که همچین قانونی وجود نداره و مطلبی که احتمالا بانک به شما گفته صحت نداره.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Member bestboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU

لطفا شایعات رو اینجا مطرح نکنید.کی گفته همچین چیزی؟

جدا از راست و دروغ بودن خبر قبلی من از یکی از شعبات ارزی بانک پرسیدم گفت در حال حاضر بانکهای ایرانی فقط و فقط میتونن به کشور چین و اونهم فقط و فقط یورور حواله کنند. حالا در آینده این وضع بهتر میشه یا بدتر نمیدونم.
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

Junior Member

سلام لطفا یکی جواب بده
    من در سامانه نشا ثبت نام کردم و برای 15 مهر به من نوبت داده
    منم میخوام تا اردیبهشت برم، راهی هست که نوبت را جلو بندازم؟ نمی دونستم اینقدر دیر نوبت می دن فکر می کردم 15 روزه درست میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Wolferl نمایش پست ها
    یادمه اول تو این صفحه آدرس جاهایی که باید تو شهرها مراجعه بشه رو زده بود ولی الان فقط آدرس ارومیه موجوده
    این هم لینک خبر از سایت دیگر: http://www.hamshahrionline.ir/news-161321.aspx
    اما اگر آدرسها حذف شده حتما به این خاطر هست که خبر مربوطه دیگر اعتبار ندارد و در این آدرسها نامه نمی دهند

کسی نیست جواب سوال من رو بدونه؟ این لیستی که برای چند شهر ارایه شده و گفته شده بود جمعه 2 اسفند نامه تحویل داده میشه . کسی تونسته نامه رو تحویل بگیره. (مخصوصا از تبریز)

این هم لینک خبر از سایت دیگر: http://www.hamshahrionline.ir/news-161321.aspx
    اما اگر آدرسها حذف شده حتما به این خاطر هست که خبر مربوطه دیگر اعتبار ندارد و در این آدرسها نامه نمی دهند
    خب نگفتن تکلیف چیه . من چند روز پیش تهران بودم ولی به اعتبار این خبر به وزارت علوم نرفتم . وقت اصلیم هم 28 فروردینه که من ایارن نیستم . میترسم اون روز اعضای خانواده برن و باز سر بدوونن که باید نامه رو از تبریز بگیرن .

بعضی از دوستان همینطوری بدون اطلاع می گن شایعه پراکنی نکن ... انگار من علاقه دارم که این اتفاق بیافته ...

اول از همه بنده اعلام کردم که "انگار" این اتفاق افتاده... چرا؟ .. چون بنده خودم ایران نیستم و برادرم رفته بود امروز بانک که ارز بگیره ... پیش یکی از آشنا ها هم رفته بود که مثلا کارش زودتر انجام بشه. ایشون هم در جواب گفتن که بخشنامه ای به تاریخ 10/12 یعنی امروز ... از طرف بانک مرکزی ابلاغ شده به بانک ها که از دادن ارز خود داری کنن به افراد و فقط به حساب های خارجی بریزن ...

بیشتر از این هم نمی دونم . از اونجایی که اون طرف رو میشناسم، بعید می دونم که از خودش این حرف رو در اورده باشه. البته بهتره صبر کنیم تا بقیه هم تجربه اشون رو بنویسن، اما این چیزی بود که به نظر من رسید، داره اتفاق می افته. و بهتره همگی در جریان باشیم. بنده شخصا اولین نفری هستم که دوست دارم این اتفاق نیافتاده باشه.

در مورد اینکه آیا این کار، به نفع ما هست یا نه ... به نظر من نیست، دلیلش هم اینه که

تقریبا از تمامی دوستانم که اینجا با من توی اروپا هستن، هر کدوم که پول به حسابشون از ایران ریخته شده، حسابشون به یه نحوی بلوک شده.
    بنا بر این یه ریسک بسیار بالایی متوجه دانشجو ها هست، و اونم اینه که اول از همه ممکنه به هر دلیل، بعد از پرداخت ریال به بانک، ارز وارد حساب شما در خارج از ایران نشه، حالا بیا و به بانک اثبات کن که پول به حسابت نیومده
    و یا بدتر از تون اینه که به دولت اون کشوری که هستی باید ثابت کنی که این پول چی بوده و از کجا اومده. و گرنه ممکنه خیلی هزینه سنگینی بدی.
    و سوم اینکه بنا به قانون، بانک های ایران تحریمن، پس اگه این بخش نامه حقیقت داشته باشه، یا کلا اصلا می خوان دیگه ارز ندن به دانشجو ها و این بهانه رو تراشیدن(که با توجه به کمبود احتمالی ارز خیلی گزینه بعیدی نیست) و یا اینکه مشکلات بسیار بیشتری گریبانگیر دانشجو ها خواهد شد.

به هر حال بازم تاکید می کنم، این اخباری بود که امروز صبح از یکی از شعبه های بانک ملی در میدان امام حسین به من گفته شد، و من هم شخصا امیدوارم غیر از این باشه.

دوستان سلام
    من هم امروز به بانک ملی رفتم که ارز دانشجویی بگیرم به همین بخشنامه برخوردم. اول که گفته فقط به دانشجویان بورسیه وزارت علوم و بهداشت ارز میدن چون ارز دانشجویان آزاد باید به صورت حواله باشه و چون نمی توانند حواله کنند پس ارز هم نمی دهند. درضمن این بخشنامه از بانک ملی مرکزی هست نه بانک مرکزی چ.ن نوشته به سایر بانک ها مراجعه کنید.