صفحه 26 از 51 نخستنخست ... 161718192021222324252627282930313233343536 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 505

موضوع: آرشیو پست های قدیمی

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : پذیرش در رشته های مهندسی

نقل قول نوشته اصلی توسط choclate نمایش پست ها
    مثلا واسه مهندسی شیمی و رشته های مرتبطش برای مستر قبل از اپلای نیاز به مکاتبه با استاد داره؟
    ببخشید باید میگفتم برای "دوره" های تزدار. در رشته های مهندسی و کامپیوتر معمولا هم دوره بدون تز وجود داره و هم بدون تز. باید شرح دوره رو روی سایت دانشگاه بخونید. اگر دوره تز دار رو انتخاب کنید حتما استاد راهنما لازم دارید ولی برای دوره بدون تز معمولا احتیاج ندارید. فقط یادتون باشه که دوره های بدون تز نه فاند داره و نه برای ادامه تحصیل مناسب است و فقط بدرد کار میخورد.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    ببخشید باید میگفتم برای "دوره" های تزدار. در رشته های مهندسی و کامپیوتر معمولا هم دوره بدون تز وجود داره و هم بدون تز. باید شرح دوره رو روی سایت دانشگاه بخونید. اگر دوره تز دار رو انتخاب کنید حتما استاد راهنما لازم دارید ولی برای دوره بدون تز معمولا احتیاج ندارید. فقط یادتون باشه که دوره های بدون تز نه فاند داره و نه برای ادامه تحصیل مناسب است و فقط بدرد کار میخورد.
    مرسی ، مسلما واسه دوره ها ی تزدار اپلای کنه آدم بهتره چون بدون فاند هزینه ها بسیار بالاست و به صرفه نیست! از طرفی من خودم خیلی علاقه به تحقیق دارم.

فقط نگرانیم از اینه که بدون مقاله میشه از دانشگاههای کانادا برای مستر با فاند پذیرش گرفت یا نه؟یعنی استادا خیلی رو این قضیه گیرن یا نه؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

مرسی ، مسلما واسه دوره ها ی تزدار اپلای کنه آدم بهتره چون بدون فاند هزینه ها بسیار بالاست و به صرفه نیست! از طرفی من خودم خیلی علاقه به تحقیق دارم.

فقط نگرانیم از اینه که بدون مقاله میشه از دانشگاههای کانادا برای مستر با فاند پذیرش گرفت یا نه؟یعنی استادا خیلی رو این قضیه گیرن یا نه؟
    به تجربه از کیس هایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که کانادا بسیار به معدل حساسه و داشتن معدل خوب می تونه نقش خیلی موثری داشته باشه.بنابراین به نظر من با معدل خیلی خوب حتی اگر مقاله ندارید بازهم شانستون خوب خواهد بود به شرط اینکه نمرات زبانتون رو هم قابل قبول ارائه کنید.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط moonlight نمایش پست ها
    به تجربه از کیس هایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که کانادا بسیار به معدل حساسه و داشتن معدل خوب می تونه نقش خیلی موثری داشته باشه.بنابراین به نظر من با معدل خیلی خوب حتی اگر مقاله ندارید بازهم شانستون خوب خواهد بود به شرط اینکه نمرات زبانتون رو هم قابل قبول ارائه کنید.
    من تو قسمت تبدیل معدل ها نظرات بچه ها رو خوندم . فکرکنم مثلا ۱۵ معادل ۳ در سیستم کانادا میشه. حالا میگید معدل خیلی خوب بدون مقاله احتمال پذیرش داره احتمالا منظورتون ۴ هست دیگه. ولی من دیدم تو سایت دانشگاهها مثلا زدن حداقل ۳ باشه معدل. حالا دیگه نمیدونم ۱۵ از ایران شانسش چقدره واسه پذیرش؟ البته این معدل کل هست ، معدل دوسال اخر بیشتره(مثل اینکه معدل دوسال آخر واسه کانادا مهمه).

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

من تو قسمت تبدیل معدل ها نظرات بچه ها رو خوندم . فکرکنم مثلا ۱۵ معادل ۳ در سیستم کانادا میشه. حالا میگید معدل خیلی خوب بدون مقاله احتمال پذیرش داره احتمالا منظورتون ۴ هست دیگه. ولی من دیدم تو سایت دانشگاهها مثلا زدن حداقل ۳ باشه معدل. حالا دیگه نمیدونم ۱۵ از ایران شانسش چقدره واسه پذیرش؟ البته این معدل کل هست ، معدل دوسال اخر بیشتره(مثل اینکه معدل دوسال آخر واسه کانادا مهمه).
    اولا همانطور که می دونید معدل 15از 20 برابر 3 از 4 نیست.در ثانی بله اون حداقل نمره هست اما خوب می دونید رقابت بالاست.من در بین افرادی که مقاله نداشتند و فاند کامل گرفتند برای کانادا اصولا معدل بالا 17 در ارشد رو دیدم که برای دکتری پذیرش گرفتند.

سلام بچه ها

من از لاوال واسه دكترا پذيرش گرفتم (مهندسي شيمي) الان ديدم فاندم 17000 تاست در سال، شوكه شدم. اين خيلي كمه نه؟من هركي ديدم اونجا بالاي 21000 تا بود. گفته امكان اضافه شدنش بر حسب پيشرفت هستش!

من هم شريف خوندم و هم معدلم بالاي 18 هستش!

مشكل چيه واقعا؟فاندش خيلي كم نيس؟

ممنون ميشم نظر بدين

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Karaj Azad University-Electronic

سلام دوستان
    من لیسانس برق - الکترونیک دارم از آزاد کرج, معدلم هم 14 هست, از الان می خوام برنامه بریزم برای September 2013 تو یکی از رشته های برق یا Computer Networks پذیرش بگیرم , برام فاند مهم نیست زیاد, دانشگاه هم مهمه که تو تورنتو باشه اما بین اینا فکر می کنم رایرسون احتمال پذیرشش بیشتره, می تونید منو راهنمایی کنید هم در مورد دانشگاهها هم نحوه پذیرشش,اصلا" از کجا شروع کنم بهتره؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Usa

سلام دوستان، یه راهنمایی می خواستم ازتون
    من عمران دانشگاه آزاد (شهرستان) خوندم، معدلم 14.5 هست، دارم زبان ( انگلیسی ) می خونم و تا چند ماه دیگه امتحان میدم فکر می کنم 6 یا 6.5 بگیرم! از چند تا استادام هم که دکترا داشتن ریکام گرفتم و همینطور هم 1 سال سابقه کاری دارم ( بدون سابقه بیمه - معرفی نامه ) ... مدرک فنی حرفه ای برای 4 تا نرم افزار AutoCAD- Etabs - Safef - 3D Max دارم
    می خواستم اگه بشه تو یه دانشگاه رایگان تحصیل کنم، اصلا شانس گرفتن پذیرش دارم !؟ اگه امکانش هست تو کدوم دانشگاه ؟! اگه رایگان نباشه هزینه هام به چه صورته ؟!
    بازم ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه صنعت نفت - مهندسی نفت

سلام دوستان،
    دانشگاهای کانادا که مهندسی نفت دارن کدومان؟
    دانشگاهی توی کانادا هست که رشته ی ژئوفیزیک - به طور خاص سایزمیک - داشته باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sonsun نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    دانشگاهای کانادا که مهندسی نفت دارن کدومان؟
    دانشگاهی توی کانادا هست که رشته ی ژئوفیزیک - به طور خاص سایزمیک - داشته باشه؟
    کلگری و آلبرتا رو میدونم که دارند

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)