سلام
من نوبتم واسه مرداد هست ! اما هفته آینده دارم میرم ایران واسه 1 ماه ! فکر میکنید اگه حضورا برم وزارت علوم و تمام مدارک رو همراه داشته باشم, بتونم نامه واسه بانک بگیرم ؟ کسی تجربه ای داشته در این زمینه ؟
ممنون.
دیشب خواب دیدم بزرگ شدم. خواستم برگردم، کفش هایم اندازه ام نبود.
نوبت من شهریور بود ولی تونستم نامه بانک را بگیرم. تو پست های قبلی دوستان دیگر مفصل توضیح داده اند. باید صبح زود بری وزارت خونه ، چندین ساعت هم معطلی داره ولی شدنی است. در ضمن اصلا هم خلوت نیست.
برای جمع بندی چند صحفه اخیر اگه کسی تونسته بعد از این قضایا از بانک ارز بگیره لطفآ اعلام کنه - لطفآ اونایی که حتما خودشون گرفتند بنویسند ببینیم امکانش هست اصلا ?
واسه ما نوشته مرداد ولی گفته بودند تا قبل از عید میدیم. از کجا می شه فهمید نوبتمون شده یا نه؟
اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج تو وبسایتش نوشته: برقراری تماس از طریق پست الکترونیکی در اولویت قرار دارد. ولی آدرس ایمیلی چیزی نیست.
من ثبت نام کردم و نوشته ۹ آبان برای دریافت ارز
ولی تو سایت نوشته اونهایی که اونور سال افتادن دیگه نگران نباشید پرداخت میشه این یعنی چی
نامه به بانک رو کی می تونم بگیرم
من مراحل کار را با تمام جزئیات به تفصیل توضیح میدهم.
1- مدارک خواسته شده را در سایت آپلود کنید. اگر مدرکی را کم داشتید (مثلا ویزا) می توانید موقتا یه چیز دیگر را جایش آپلود کنید.تا بتوانید وقت بگیرید.
2- چنانچه برای گرفتن نامه بانک عجله دارید می توانید بدون توجه به وقت تعیین شده به وزارت علوم مراجعه کنید.
3- سعی کنید صبح زود (قبل از ساعت 7) دم در وزارت علوم باشید. اونجا یه لیست وجود داره که باید اسم نویسی کنید.
4- ساعت 8 در ها باز میشود. شما باید منتظر باشید تا اسم ها مطابق لیست خوانده شود. در این حین باید یک فرم از قسمت کپی تهیه و تکمیل کنید. در ضمن یک کپی از گواهی اشتغال به تحصیل یا دعوتنامه هم حتما همراه داشته باشید.
5- پس از اینکه اسم شما را صدا زدند با زحمت فراوان از بین جمعیت راه باز کنید و مدارک را تحویل دهید.
6- حالا باید چند ساعت منتظر باشید. یک آقایی هر چند وقت یکبار نامه هایی را که آماده است صدا میزند.
7- پس از گرفتن نامه با خوشحالی به خانه بروید و خود را برای مرحله سخت بعدی ( گرفتن ارز از بانک ) آماده کنید.
امیدوارم به تمام سوالات دوستان جواب داده باشم. اگه موفق شدم ارز بگیرم دوباره می نویسم.
با درود
خيلي از سوالات من در بخش سوالات متداول پاسخ داده شد و جاي تشكر فراوان دارد براي اين همه تلاش.
فقط اينكه اگر ويزاي همسر من مثل خود من دانشجويي باشد نمي توانمن ارز مربوط به همسر را از بانك بگيرم؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)