ویرایش توسط soheil136 : March 11th, 2012 در ساعت 04:12 PM
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
دوستان من اگر بخوام به استادم بگم واسم نامه ساپورت بفرسته سفارت بگم فکس کنه بهتره یا ایمیل؟ کی بفرسته بهتره؟
من مدارکم تازه امروز deliver شد.
ممنون از لطفتون
میخوام پدرم را ساپورتر معرفی کنم. فیش حقوقیشون 2 تا سند خونه یه سند مغازه و یه سند زمین تجاری با 30 میلیون حساب برای ساپورترم کافیه؟ خودم هم همون 12 میلیون حساب باشه؟
واسه محکم کاری میتونم 2 تا تعهد محضری از 2 نفر بگیرم یا همون یکی کافیه؟
به این زودی میخوام دوباره اقدام کنم ردم نمیکنن؟ اخه نوشته پیشنهاد میکنیم اگه میخواین دوباره درخواست بدین مطمین بشین که نسبت به قبل شرایط تون بهتر شده.....![]()
سلام دوستان
امروز از سفارت به من ایمیل زدند. چند تا سوال پرسیدند: در مورد چه موضوعی میخوای کار کنی، عنوان تز و ساپورترت کیه!!! جالبه که نامه مالی دانشگاه و تعهد نامه ها تو مدارکم هست با اسامی اشخاصی که ساپورتم می کنند. همین طور تو study plan گفتم می خوام چیکار کنم. ولی بازم می پرسند!!
حالا سه تا از سوالاشون اینه:
3. What is the intended use of the information gathered?
4. Who is the intended audience (with whom will you be sharing the information(?
5. How will you be using this information upon return to Iran?
یکی نیست به اینا بگه ما می خوایم بریم واسه ادامه تحصیل، زحمت کشیدیم، information چی میگه؟!!
دوستان اگر ایده ای دارن برای جواب دادن به این سوالا، ممنون میشم.
امیدوارم به یاری هم نسل ها، ایرانی بسازیم آباد و آزاد. همه آرزو داشته باشن تو ایران درس بخونن.
بچه ها توی فرم 1294 توی قسمتی که گفته تا به حال واسه ویزای کانادا اقدام کردین و ریجکت شدین فقط بنویسم ریجکت شدم یا دلیلشم بنویسم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)