صفحه 31 از 974 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404181131531 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا در سال 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    فکر نکنم. چون ترمهای قبل هم دوستانی بودند که شرایط شما رو داشتند و با رفع نقص تونستن ویزا بگیرن.
    نظر شخصی من اینه که مشکل اصلی شما همون ساپورتر مالی هست. چون هم bs شما مناسبه و هم فاند دارید. فقط فراموش نکنید که برای ساپورتر مالی تون حتما منبع در آمد هم ارائه بدید چون bs کافی نیست.
    اقا سهیل یعنی فیش حقوقی پدرم را هم بدم؟ اونم ترجمه میخواد یا نه؟ منم فکر میکنم حق با شماست سفارت روی موضوع ساپورتر کلیک کرده به نظرم.

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    فکر نکنم. چون ترمهای قبل هم دوستانی بودند که شرایط شما رو داشتند و با رفع نقص تونستن ویزا بگیرن.
    نظر شخصی من اینه که مشکل اصلی شما همون ساپورتر مالی هست. چون هم bs شما مناسبه و هم فاند دارید. فقط فراموش نکنید که برای ساپورتر مالی تون حتما منبع در آمد هم ارائه بدید چون bs کافی نیست.
    یه سوال دیگه : برم این دفتر خونه ها واسه تعهد محضری؟ باید دقیقا بگم چی میخوام؟

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    یه سوال دیگه : برم این دفتر خونه ها واسه تعهد محضری؟ باید دقیقا
    بگم چی میخوام؟
    خودشون آماده دارن. براشون توضیح بدی می فهمن چی می خوای. فقط یادت نره که کارت ملی و شناسنامه خودت و ساپورترت رو ببری.
    ویرایش توسط soheil136 : March 11th, 2012 در ساعت 04:12 PM
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    IT--Eastern Mediterranean University

دوستان من اگر بخوام به استادم بگم واسم نامه ساپورت بفرسته سفارت بگم فکس کنه بهتره یا ایمیل؟ کی بفرسته بهتره؟

من مدارکم تازه امروز deliver شد.

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

اقا سهیل یعنی فیش حقوقی پدرم را هم بدم؟ اونم ترجمه میخواد یا نه؟ منم فکر میکنم حق با شماست سفارت روی موضوع ساپورتر کلیک کرده به نظرم.
    بله حتما فیش حقوقی رو بدید. و باید ترجمه هم بشه.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

سلام بچه ها...
    امروز از پست زنگ زددن گفتن بیا بستت را بگیر. بعد 10 هفته سفارت درخواست ویزامو رد کرده و تنها دلیلی را هم که برام تیک زده اینه:
    have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study.

شماها بگین من چیکار کنم بعد یک سال تلاش حالا به خاطر دلیل مالی ردم کردن. خوب میتونستن نقص مدرک بزنن براشون تعهد پدر مادرم را ببرم و حساب پدرم را هم اضافه کنم
    پذیرشم واسه دکتراست و سالی 31000 تا هم فاندمه. توی حساب خودم 12 میلیون تومان دارم . سند خونه هم گذاشته بدم. یه راهکاری چیزی بگین دارم از غصه میمیرم
    من 2 ژانویه مدارکم رو فرستادم یعنی الان تو هفته دهم هستم. 2 نفر هستیم با فاند 12000 تا .باید منتظر زنگ ریجکتشون باشم لابد!؟ البته من هم برای خانومم و هم برای خودم ساپورتر معرفی کردیم و حساب خودمم هم 70 میلیون بود. خدا این هفته رو بخیر کنه

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

سلام بچه ها...
    امروز از پست زنگ زددن گفتن بیا بستت را بگیر. بعد 10 هفته سفارت درخواست ویزامو رد کرده و تنها دلیلی را هم که برام تیک زده اینه:
    have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study.

شماها بگین من چیکار کنم بعد یک سال تلاش حالا به خاطر دلیل مالی ردم کردن. خوب میتونستن نقص مدرک بزنن براشون تعهد پدر مادرم را ببرم و حساب پدرم را هم اضافه کنم
    پذیرشم واسه دکتراست و سالی 31000 تا هم فاندمه. توی حساب خودم 12 میلیون تومان دارم . سند خونه هم گذاشته بدم. یه راهکاری چیزی بگین دارم از غصه میمیرم
    واقعا ناراحت شدم برای خودمون.... هر چی میگذره دارن سخت تر میگیرن.
    Calgary عزیز مطمئن باش ساپورتر معرفی کنی دیگه هیچی ندارن که گیر بدن. اصلا نیاز نیست یهو یه bs بالا ( بدون منبع) ارائه بدی. حتما شک می کنن. منابع مالی ساپورتر را قوی ارائه بده.
    موفق باشی

نقل قول نوشته اصلی توسط vanadis نمایش پست ها
    واقعا ناراحت شدم برای خودمون.... هر چی میگذره دارن سخت تر میگیرن.
    Calgary عزیز مطمئن باش ساپورتر معرفی کنی دیگه هیچی ندارن که گیر بدن. اصلا نیاز نیست یهو یه bs بالا ( بدون منبع) ارائه بدی. حتما شک می کنن. منابع مالی ساپورتر را قوی ارائه بده.
    موفق باشی
    ممنون از لطفتون
    میخوام پدرم را ساپورتر معرفی کنم. فیش حقوقیشون 2 تا سند خونه یه سند مغازه و یه سند زمین تجاری با 30 میلیون حساب برای ساپورترم کافیه؟ خودم هم همون 12 میلیون حساب باشه؟
    واسه محکم کاری میتونم 2 تا تعهد محضری از 2 نفر بگیرم یا همون یکی کافیه؟
    به این زودی میخوام دوباره اقدام کنم ردم نمیکنن؟ اخه نوشته پیشنهاد میکنیم اگه میخواین دوباره درخواست بدین مطمین بشین که نسبت به قبل شرایط تون بهتر شده.....

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

سلام دوستان
    امروز از سفارت به من ایمیل زدند. چند تا سوال پرسیدند: در مورد چه موضوعی میخوای کار کنی، عنوان تز و ساپورترت کیه!!! جالبه که نامه مالی دانشگاه و تعهد نامه ها تو مدارکم هست با اسامی اشخاصی که ساپورتم می کنند. همین طور تو study plan گفتم می خوام چیکار کنم. ولی بازم می پرسند!!
    حالا سه تا از سوالاشون اینه:
    3. What is the intended use of the information gathered?
    4. Who is the intended audience (with whom will you be sharing the information(?
    5. How will you be using this information upon return to Iran?

یکی نیست به اینا بگه ما می خوایم بریم واسه ادامه تحصیل، زحمت کشیدیم، information چی میگه؟!!
    دوستان اگر ایده ای دارن برای جواب دادن به این سوالا، ممنون میشم.

امیدوارم به یاری هم نسل ها، ایرانی بسازیم آباد و آزاد. همه آرزو داشته باشن تو ایران درس بخونن.

بچه ها توی فرم 1294 توی قسمتی که گفته تا به حال واسه ویزای کانادا اقدام کردین و ریجکت شدین فقط بنویسم ریجکت شدم یا دلیلشم بنویسم؟