صفحه 107 از 232 نخستنخست ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117157207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member Young_Bird آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Flight Instructor Course

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام دوستان.من چندتا سوال دارم.لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید.

1.من در حال حاضر در رشته خلبانی دارم تحصیل میکنم.حدود 34000 دلار از شهریم مونده.رشته ی من رشته ی آکادمیک نیست.یعنی خلبانی یه رشته دانشگاهی نیست و فقط گواهینامه خلبانی میدند.اما خب کل دنیا روال خلبان هواپیما مسافربری شدن همین هست.حتی ایران.مدرسه ی من مدرکش مورد قبول سازمان هواپیمایی کشوری ایران هست.برای سفارت می تونم Spercial Study Permit نشون بدم + تمدید ویزا(چون دانشجوهایی خلبانی با ویزای توریستی میاند اینجا و بعد از گرفتن Special Study Permit ویزاشون 2 ماه 2 ماه تمدید میشه).
    به نظرتون با این شرایط اگر من از مدرسه کپی Special Study Permit و اصل نامه پذیرش + اصل پکیج شهریه رو از مدرسه بگیرم امکانش هست بتونم از وزارت علوم نامه بگیریم ؟! من در حال حاظر یه بار 10 ماه پشت سر هم اینجا بودم و الان هم 6 ماه هست اینجام.یعنی سر جمع 1 سال و 4 ماه.

2.من نام پدرم تغییر کرده و در پاسپورتم اسم جدیدش هست اما در کارت ملی و کارت پایان خدمت اسم قدیمیش هست.برای این راه حلی هست.

ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند و پدرم دیگه مجبور نشه به جای ماهی 700 دلار 2000 تومانی بخره.ممنونم.

Member
    رشته و دانشگاه
    DOCTOR OF VETERINARY MEDICINE

سلام دوستان دو تا سوال واسم پیش اومده
    یکی اینکه من دوشنبه 19 مارچ وقت سفارت دارم واسه چسبوندن ویزام در حالی که تو ایران تعطیل رسمیه اگر صبح یکشنبه برم وزارتخونه بدون ویزا و با نامه سفارت کارم انجام نمیشه؟
    دوم اینکه با توجه به تحریم کامل بانک مرکزی تکلیف ارز دانشجویی چی میشه؟ قضیه کنسله؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ShahdaD نمایش پست ها
    ممنونم از پاسخت...بنده خودم توی تجارت حساب داشتم و اون زمان که فقط ملی میداد یا معروف بود که فقط برای ملی نامه بگیرید بندهب رای تجارت گرفتم..اما متاسفانه نجارت هم امروز نمیده...
    شما هم از سپه گرفتید هم از تجارت؟ چوا اینجا خوندم گفتید که از سپه گرفتید. از هرکدوم یه مقدار گرفتید؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط nedataghavi نمایش پست ها
    یکی اینکه من دوشنبه 19 مارچ وقت سفارت دارم واسه چسبوندن ویزام در حالی که تو ایران تعطیل رسمیه اگر صبح یکشنبه برم وزارتخونه بدون ویزا و با نامه سفارت کارم انجام نمیشه؟
    دوم اینکه با توجه به تحریم کامل بانک مرکزی تکلیف ارز دانشجویی چی میشه؟ قضیه کنسله؟
    بله ویزا رو نمیخوان. ولی اصل پذیرشتون رو باید همراه ببرید.
    فعلا که دارن ارز میدن، ولی توجه داشته باشید که هر دم از این باغ بری می رسد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Young_Bird نمایش پست ها
    سلام دوستان.من چندتا سوال دارم.لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید.

1.من در حال حاضر در رشته خلبانی دارم تحصیل میکنم.
    به نظرتون با این شرایط اگر من از مدرسه کپی Special Study Permit و اصل نامه پذیرش + اصل پکیج شهریه رو از مدرسه بگیرم امکانش هست بتونم از وزارت علوم نامه بگیریم ؟! من در حال حاظر یه بار 10 ماه پشت سر هم اینجا بودم و الان هم 6 ماه هست اینجام.یعنی سر جمع 1 سال و 4 ماه.

ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند و پدرم دیگه مجبور نشه به جای ماهی 700 دلار 2000 تومانی بخره.ممنونم.
    اگه تو سایت نشا باشه این جایی که درس میخونید بهتون ارز رو میدن. توی سایت چک کنید که هست یا نه.

Member
    رشته و دانشگاه
    DOCTOR OF VETERINARY MEDICINE

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    بله ویزا رو نمیخوان. ولی اصل پذیرشتون رو باید همراه ببرید.
    فعلا که دارن ارز میدن، ولی توجه داشته باشید که هر دم از این باغ بری می رسد.
    ممنونم از راهنماییتون یه سوال دیگه!! آیا مقدار پولی که از کشور خارج میکنیم محدودیت داره؟ مثلا من دوتا ویزا کارت پارسیان هم دارم هر کدوم 5 هزار تا 12000. تا هم واسه هزینه زندگیم میخوام. دانشگاه رو هم که بورسیه دارم اما میگن میشه واسه اون هم ارز گرفت چون مهم نیست کی پول دانشگاه رو میده مهم اینه که یه نامه داشته باشین که هزینه پرداخت شده. می خوام بدونم با ای محاسبا خدود 37 هزار دلار رو میشه از کشور خارج کرد؟ یا اخیرا قانون جدیدی وضع شده؟

ApplyAbroad Veteran

ممنونم از راهنماییتون یه سوال دیگه!! آیا مقدار پولی که از کشور خارج میکنیم محدودیت داره؟ مثلا من دوتا ویزا کارت پارسیان هم دارم هر کدوم 5 هزار تا 12000. تا هم واسه هزینه زندگیم میخوام. دانشگاه رو هم که بورسیه دارم اما میگن میشه واسه اون هم ارز گرفت چون مهم نیست کی پول دانشگاه رو میده مهم اینه که یه نامه داشته باشین که هزینه پرداخت شده. می خوام بدونم با ای محاسبا خدود 37 هزار دلار رو میشه از کشور خارج کرد؟ یا اخیرا قانون جدیدی وضع شده؟
    حداکثر ارزی که شما میتونید بصورت نقد خارج کنید 5000 دلار است. ویزا کارت ها مشکلی نداره میتونید ببرید.
    بقیه ارز رو باید بصورت حواله از طریق یک صرافی به حسابتون در خارج منتقل کنید.

تا اونجایی که من میدونم باید ویزا باشه چون منم هفته پیش رفتم وزارت علوم نامه پذیرشو که دادمو پاسمو گرفت چک کردن ویزارو و کپیشو گرفتن.

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arash11 نمایش پست ها
    شما هم از سپه گرفتید هم از تجارت؟ چوا اینجا خوندم گفتید که از سپه گرفتید. از هرکدوم یه مقدار گرفتید؟
    من تا مدتی پیش فکر میکردم از سپه گرفته بودم...تا وقتی که نامه رو برای ایران فرستادم متوجه شدم گویا تجارت بوده...در میان اون همه شلوغی و عوض کردن بانک از ملی به تجارت و...متاسفانه حواس درست و حسابی باقی نمیمونه..
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.