نقل قول نوشته اصلی توسط Simplex نمایش پست ها
خب، داره کارهات رو انجام می ده. یک ماه و نیم زمان زیادی نیست، توش ایستر و چند تا تعطیلات بوده، تازه هوا خوب شده و آدم ها بیشتر می روند بیرون، ممکنه درس های زیادی هم داشته باشه، در عین حال می گی که برای کنفراس سرش شلوغه. به نظرم خیلی عادیه. در نظر بگیر که برای کار اداری چند نفر باید نظر بدهند و احتمالا امضا هم بکنند. به نظرم خوب نیست دیگه اینقدر پیگیری کنی، واقعا زمان زیادی نیست. باید کمی هم صبر داشته باشی، حالا درسته شاید مشکلات زیادی الان داشته باشی و فکرت مشغول یا نگران باشه، اما صبر کن بگذار اوضاع کم کم درست بشه.

به نظرم الان برو یک چند تا فیلم خوب ببین و رو اسپیکینگت تمرین کن، جای دیگه ای هم اگر اقدام کردی اونها رو هم پیگیری کن. همین که بهت جواب نمی دهند به معنای کنسل شدن نیست.
آره حق با شماست. با توجه به اینکه مطمئن شدم ایمیلمو خونده. منم تصمیم گرفتم که دیگه بهش ایمیل نزنم و پیگیر استادای دیگه هستم تا ببینیم چی پیش میاد. ولی تجربیات این مدتم می گه که استادی که بخواد جواب بده با احتساب اختلاف ساعت در ارسال ایمیل، در عرض چند ساعت تا ماکزیمم 24 ساعت جوب می ده. اگه تو این مدت جواب نداد به احتمال بالای 90 درصد اصلاً قصد جواب دادن نداره. فکر می کنم اکثرشون جواب ندادن رو به جواب منفی دادن ترجیح می دن.