صفحه 2431 از 5471 نخستنخست ... 14311931233123812421242224232424242524262427242824292430243124322433243424352436243724382439244024412481253129313431 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,301 تا 24,310 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط Elyot نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    تبریک بابت همه کسانی که دارن خبرهای امیدوار کننده دریافت می کنند و با آرزوی موفقیت سریع برای همگی
    دوستان ایا کسی از انکارا خبر دارد؟ چرا هیچ خبری ازش نیست؟
    من دقیقا در آخرین روزهای این گروه قرار دارم و می ترسم بلایی که سر قبل از 2008 ها آوردن سر من هم ببیاد؟
    اگر خبری دارم ممنون می شم که بگین
    چند نفری از آنکارا هم مدیکال گرفتن... اما خوب روندش کندتر از ورشو هست.. برای دوستانی مثل شما که پروندشون رفته آنکارا جای نگرانی نیست به 2 دلیل.
    ورشو که از پارسال شروع کرد از ایران پرونده گرفتن عیناً الان آنکارا بود چون افیسر هاشون اصلاٌ با سیستم مدارک ایران و نحوه اینکه چطور ارزشیابی میشند از کجا باید برای اعتبار استعلام کرد و خیلی چیزهای دیگه که مربوط میشه به ایران آشنا نبودند و 2 3 ماه اول هیچ خبری از ورشو نبود اما کم کم که آشنا شدند سرعت کارشون رفت بالا. برای آنکارا هم عینا همینجوریه و کم کم سرعت آنکارا بالا خواهد رفت.
    مورد دوم چیزی هست که خیلی از دوستان مطرح می کنند (ورشو و آنکارا) که یکسری از 38 رشته ای ها مثل 2008 خواهند شد اگر این بشه یا اون بشه که من کاملاً مخالفم... به این دلیل که کنی اگر 2008 به قبل رو حذف کرد دلیلش این بود که ایده وزرا قبلی رو برای سیستم مهاجرت قبول نداشت و دوم اینکه اون سیستم نمیتوست جوابگو تقاضا بازار کاری کانادا باشه یعنی یکسری کارها بدون متقاضی مونده بود و یکسری دیگه آنقدر تقاضا بالا بود که همه جاها پر شده بود و بقیه بیکار می موندند. دوره ما بر اساس ایده خود این شخص و مجوزی که خودش از پارلمان گرفت به راه افتاد پس شما مطمئن باشید چون این شخص میخواد در دوره بعد هم وزیر بشه هیچ وقت نمیاد ایده خودش رو کنسل کنه. برای همین هم وعده داد که ما تا آخر جون همه پرونده ها رو رسیدگی میکنیم یعنی یا مدیکال یا ریجکت. الان که آخر پرونده های 2011 هست و همشون هم به نتیجه رسیدند و دوره 2012 هم تازه جولای می خواد اعلام بشه که اونم 2 3 ماه بعد تازه پرونده ها می خواد بیاد دسته افیسر ها ، یعنی عملاً افیسر تا 3 4 ماه دیگه کاری جز رسیدگی به پرونده های عقب مونده دوره ما نداره.. واسه همین هم کنی وعده تا آخر جون رو داد پس به نظر من ما به سرنوشت 2008 ها دچار نمیشیم.
    این نظر شخصیه من هستش ...
    ویرایش توسط kasrawasp : April 27th, 2012 در ساعت 01:42 AM

منم وضعيتم همينطوره و هيچ خبري از فعاليت آنكارا توي اينپراسس نمودن پرونده ها نيست

نقل قول نوشته اصلی توسط Elyot نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    تبریک بابت همه کسانی که دارن خبرهای امیدوار کننده دریافت می کنند و با آرزوی موفقیت سریع برای همگی
    دوستان ایا کسی از انکارا خبر دارد؟ چرا هیچ خبری ازش نیست؟
    من دقیقا در آخرین روزهای این گروه قرار دارم و می ترسم بلایی که سر قبل از 2008 ها آوردن سر من هم ببیاد؟
    اگر خبری دارم ممنون می شم که بگین

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    چند نفری از آنکارا هم مدیکال گرفتن... اما خوب روندش کندتر از ورشو هست.. برای دوستانی مثل شما که پروندشون رفته آنکارا جای نگرانی نیست به 2 دلیل.
    ورشو که از پارسال شروع کرد از ایران پرونده گرفتن عیناً الان آنکارا بود چون افیسر هاشون اصلاٌ با سیستم مدارک ایران و نحوه اینکه چطور ارزشیابی میشند از کجا باید برای اعتبار استعلام کرد و خیلی چیزهای دیگه که مربوط میشه به ایران آشنا نبودند و 2 3 ماه اول هیچ خبری از ورشو نبود اما کم کم که آشنا شدند سرعت کارشون رفت بالا. برای آنکارا هم عینا همینجوریه و کم کم سرعت آنکارا بالا خواهد رفت.
    مورد دوم چیزی هست که خیلی از دوستان مطرح می کنند (ورشو و آنکارا) که یکسری از 38 رشته ای ها مثل 2008 خواهند شد اگر این بشه یا اون بشه که من کاملاً مخالفم... به این دلیل که کنی اگر 2008 به قبل رو حذف کرد دلیلش این بود که ایده وزرا قبلی رو برای سیستم مهاجرت قبول نداشت و دوم اینکه اون سیستم نمیتوست جوابگو تقاضا بازار کاری کانادا باشه یعنی یکسری کارها بدون متقاضی مونده بود و یکسری دیگه آنقدر تقاضا بالا بود که همه جاها پر شده بود و بقیه بیکار می موندند. دوره ما بر اساس ایده خود این شخص و مجوزی که خودش از پارلمان گرفت به راه افتاد پس شما مطمئن باشید چون این شخص میخواد در دوره بعد هم وزیر بشه هیچ وقت نمیاد ایده خودش رو کنسل کنه. برای همین هم وعده داد که ما تا آخر جون همه پرونده ها رو رسیدگی میکنیم یعنی یا مدیکال یا ریجکت. الان که آخر پرونده های 2011 هست و همشون هم به نتیجه رسیدند و دوره 2012 هم تازه جولای می خواد اعلام بشه که اونم 2 3 ماه بعد تازه پرونده ها می خواد بیاد دسته افیسر ها ، یعنی عملاً افیسر تا 3 4 ماه دیگه کاری جز رسیدگی به پرونده های عقب مونده دوره ما نداره.. واسه همین هم کنی وعده تا آخر جون رو داد پس به نظر من ما به سرنوشت 2008 ها دچار نمیشیم.
    این نظر شخصیه من هستش ...
    من اینو اضافه کنم به صحبتهای دوستمون که چند روز پیش یکی دو نفر از بچه های انکار که پرونده انها اواخر اپریل 2010به سیدنی فرستاده شده بود این پروسس شدند ولی جالب هست که تاریخ این پروسسشون مربوط به هفته های گذشته میشد. بنابراین ظاهرا پرونده ها داره رسیدیگی میشه. در مورد سرنوشت پرونده های که این پروسس انها شروع نشده هم دو تا مسئله وجود داره. یکی اینکه آنها عمدتا مربوط به دو ماه اخر 38 رشته ایها میشوند بنابراین تعداد انها اینقدر زیاد نیست که بخواهند بخاطر آنها قوانین رو عوض کنند و دوم اینکه در مورد پرونده های قبل از 2008 اینپروسس شدن حتی چند ساله اونها هم کمکی به روند بسته شدن پرونده اونها نکرده بود. بنابراین جای نگرانی نیست چون روند مدیکالها نشون داده که روند مثبت هست و بنابریان شاید بشه نتیجه گرفت همه توی یک کشتی هستیم. البته باید این واقعیت رو هم بپذیریم که سختگیریها نسبت به روند طبیعی بیشتر خواهد بود. این نظر شخصی من بود. امیدواریم بزودی شاهد مدیکال همگی باشیم.

Junior Member

مطمئن باشید که از اول ماه می ، شاهد مدیکالهای بیشتری خواهیم بود

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز 100% مطمئن نباش. من خودم متولد تهرانم و ساکن شهرستان ، 2 بار از شهر محل اقامت از طریق اداره آگاهی و نه پلیس+10 اقدام کردم و 3 روزه توسط پست پیشتاز تحویل گرفتم.
    بچه هايي كه متولد تهران هستند چرا از كرج اقدام نمي كنند براي سوپيشينه شون ظاهر خيلي زودتر جوابش مياد.

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    مطمئن باشید که از اول ماه می ، شاهد مدیکالهای بیشتری خواهیم بود
    لطفا دلیلش رو هم بفرمایید. آیا در سایت CIC چیزی منتشر شده یا صرفاً تحلیل شخصی حضرتعالی هستش ؟!

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

سلام دوستان

مبلغ گردش 6 ماهه حساب بانکی ما نصف مبلغ مورد نظر که ازمون خواستن(16000 دلار کانادا هست)که بیشتر هم در اسفند ماه با مبالغ سنگین پر شده ولی با حساب خوب کار شده حالا به نظر دوستان چیکار کنیم حساب و پر کنیم یا نه. البته دارایی غیر نقدی مثل خونه و ماشین هست ولی نمیدونم اون چیز ها رو ارائه بدیم یا حساب و پر کنیم و چه دلیلی براش بیاریم البته در ایمیل اومده از ورشو دقیقا ذکر کرده که باید دارایی که شواهد نشون بده مال خودتونه و قابل برداشت

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سلام دوستان

مبلغ گردش 6 ماهه حساب بانکی ما نصف مبلغ مورد نظر که ازمون خواستن(16000 دلار کانادا هست)که بیشتر هم در اسفند ماه با مبالغ سنگین پر شده ولی با حساب خوب کار شده حالا به نظر دوستان چیکار کنیم حساب و پر کنیم یا نه. البته دارایی غیر نقدی مثل خونه و ماشین هست ولی نمیدونم اون چیز ها رو ارائه بدیم یا حساب و پر کنیم و چه دلیلی براش بیاریم البته در ایمیل اومده از ورشو دقیقا ذکر کرده که باید دارایی که شواهد نشون بده مال خودتونه و قابل برداشت

یه نظر من به میزان لازم نقد کنید. منشاء پول رو هم با دلیل براشون بگید. این بهترین راهه.

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    یه نظر من به میزان لازم نقد کنید. منشاء پول رو هم با دلیل براشون بگید. این بهترین راهه.
    اخه دفعه ی پیش هم دقیقا همین کارو کردیم حساب و با مبالغ 2 3 میلیون پر کردیم بعد یه نامه از طلا فروشی بردیم که سکه فروختیم اگه دوباره این کارو بکنیم بد نیست؟

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    اخه دفعه ی پیش هم دقیقا همین کارو کردیم حساب و با مبالغ 2 3 میلیون پر کردیم بعد یه نامه از طلا فروشی بردیم که سکه فروختیم اگه دوباره این کارو بکنیم بد نیست؟
    من خودم بانکی هستم. دفعه قبل توی نامه توضیح دادم که بخاطر نرخ تورم بالا در ایران نگهداری پول در حساب مقرون به صرفه نیست و ما مجبوریم که در طلا یا ملک سرمایه گذاری کنیم که ارزش پولمون حفظ بشه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)