چند نفری از آنکارا هم مدیکال گرفتن... اما خوب روندش کندتر از ورشو هست.. برای دوستانی مثل شما که پروندشون رفته آنکارا جای نگرانی نیست به 2 دلیل.
ورشو که از پارسال شروع کرد از ایران پرونده گرفتن عیناً الان آنکارا بود چون افیسر هاشون اصلاٌ با سیستم مدارک ایران و نحوه اینکه چطور ارزشیابی میشند از کجا باید برای اعتبار استعلام کرد و خیلی چیزهای دیگه که مربوط میشه به ایران آشنا نبودند و 2 3 ماه اول هیچ خبری از ورشو نبود اما کم کم که آشنا شدند سرعت کارشون رفت بالا. برای آنکارا هم عینا همینجوریه و کم کم سرعت آنکارا بالا خواهد رفت.
مورد دوم چیزی هست که خیلی از دوستان مطرح می کنند (ورشو و آنکارا) که یکسری از 38 رشته ای ها مثل 2008 خواهند شد اگر این بشه یا اون بشه که من کاملاً مخالفم... به این دلیل که کنی اگر 2008 به قبل رو حذف کرد دلیلش این بود که ایده وزرا قبلی رو برای سیستم مهاجرت قبول نداشت و دوم اینکه اون سیستم نمیتوست جوابگو تقاضا بازار کاری کانادا باشه یعنی یکسری کارها بدون متقاضی مونده بود و یکسری دیگه آنقدر تقاضا بالا بود که همه جاها پر شده بود و بقیه بیکار می موندند. دوره ما بر اساس ایده خود این شخص و مجوزی که خودش از پارلمان گرفت به راه افتاد پس شما مطمئن باشید چون این شخص میخواد در دوره بعد هم وزیر بشه هیچ وقت نمیاد ایده خودش رو کنسل کنه. برای همین هم وعده داد که ما تا آخر جون همه پرونده ها رو رسیدگی میکنیم یعنی یا مدیکال یا ریجکت. الان که آخر پرونده های 2011 هست و همشون هم به نتیجه رسیدند و دوره 2012 هم تازه جولای می خواد اعلام بشه که اونم 2 3 ماه بعد تازه پرونده ها می خواد بیاد دسته افیسر ها ، یعنی عملاً افیسر تا 3 4 ماه دیگه کاری جز رسیدگی به پرونده های عقب مونده دوره ما نداره.. واسه همین هم کنی وعده تا آخر جون رو داد پس به نظر من ما به سرنوشت 2008 ها دچار نمیشیم.
این نظر شخصیه من هستش ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)