صفحه 96 از 627 نخستنخست ... 468687888990919293949596979899100101102103104105106146196596 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

نقل قول نوشته اصلی توسط flurion نمایش پست ها
    بچه ها من ۵ روز پیش درخواست ویزامو فرستادم با 23000CAD فاند و 7,000,000 تومان هم BS . اگه خیلی کمه می شه دوباره BS بگیرم و بفرستم؟
    (دانشگاه calgary)
    نمی تونید مدرکی به مدارکی که فرستادید اضافه کنید.
    به نظر من BS شما خیلی کم نیست. مخصوصا اگه ساپورتر معرفی کرده باشید مشکلی پیش نمیاد.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

ApplyAbroad Editor

متاسفانه ساپورتر معرفی نکردم.
    می تونید reference بدی که کجا اعلام شده که نمی شه مدرک اضافه کرد؟
    ممنون

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

متاسفانه ساپورتر معرفی نکردم.
    می تونید reference بدی که کجا اعلام شده که نمی شه مدرک اضافه کرد؟
    ممنون
    چک لیست فارسی در پارگراف آخر صفحه اول. اونجایی که گفته : خواهشمند است تمام مدارکی را که مایلید ........
    در ضمن دوست عزیز نگران نباشید. ایشالله که مشکلی پیش نمیاد. چند ترم پیش یکی با BS به میزان 700 هزار تومن تونست ویزا بگیره!
    توکل به خدا
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member masoudsadegh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Forestry / New Brunswick

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا در سال 2012

نگران نباش، بودن کسایی که فاندشون کمتر از شما بوده و بدون BS بالا تونستن ویزا بگیرن.

بچه ها من این فایل مربوط به درخواست ویزا رو که دیدم نگران شدم. همه BS بالا گذاشتن. من 23000CAD فاند گرفتم و 7,000,000 تومان هم BS گذاشتم. اگه خیلی کمه می شه دوباره BS بگیرم و بفرستم؟

دوستان یه سوال شاید مضحک!
    مصاحبه برای همه هست؟ اینکه تو سایت نوشته یا حضوری مدارکو بیارید یا پستی، یعنی اول مدارکو میفرستیم بعد تا یه مدت 16 هفته ای میگن بیا مصاحبه بعد میگن ریجکت یا پاس؟ میشه اینو یکی لطفا توضیح بده؟ ممنون

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط anasad2001 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال شاید مضحک!
    مصاحبه برای همه هست؟ اینکه تو سایت نوشته یا حضوری مدارکو بیارید یا پستی، یعنی اول مدارکو میفرستیم بعد تا یه مدت 16 هفته ای میگن بیا مصاحبه بعد میگن ریجکت یا پاس؟ میشه اینو یکی لطفا توضیح بده؟ ممنون
    قبلا مصاحبه انجام میشد ولی الان study plan ارائه میشه که در اون سوالات شبیه مصاحبه وجود داره. سوالات بیشتر سفارت هم در طول بررسی پرونده با تماس تلفنی و ایمیل انجام میشه.
    برای فرستادن مدارک ( یعنی اقدام اولیه) به دو صورت پستی با حضوری انجام میشه. بعد از 16 هفته جواب نهایی اعلام خواهد شد.

Junior Member alish1363 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي ارشد مهندسي صنايع ـ شريف

سلام؛ من يه سوال در خصوص تاپيك دارم. من 2 هفته هست كه مداركم رو براي سفارت كانادا پست كردم، در نامه پذيرش فاند 35000 براي هر سال ذكر شده كه 15000 تا در سال شهريه دانشگاه خواهد بود (PhD, McMaster University, School of Business)؛ من هيچ BS اي در مداركم نذاشتم، چون تازه در تهران خونه خريدم و فقط سند اون رو ترجمه كردم و در Application براي سفارت فرستادم. ضمناً همسرم هم براي Multiple Visit اقدام كرده، با همين مدارك مالي؛ به نظر شما شانس ما براي موفقيت در ماراتون ويزا چقدره؟

ببخشید می دونم که حنتما سوالم تکراری است ولی اگه می شه بگید که مدارک لازم برای ویزا چی ها هستند ؟ ( من برای لیسانس می رم ) خواهش می کنم راهنمایی کنید . برای پروسه ی ویزا چه قدر زمان باید تقریبا در نظر گرفت ؟

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

نقل قول نوشته اصلی توسط alish1363 نمایش پست ها
    سلام؛ من يه سوال در خصوص تاپيك دارم. من 2 هفته هست كه مداركم رو براي سفارت كانادا پست كردم، در نامه پذيرش فاند 35000 براي هر سال ذكر شده كه 15000 تا در سال شهريه دانشگاه خواهد بود (PhD, McMaster University, School of Business)؛ من هيچ BS اي در مداركم نذاشتم، چون تازه در تهران خونه خريدم و فقط سند اون رو ترجمه كردم و در Application براي سفارت فرستادم. ضمناً همسرم هم براي Multiple Visit اقدام كرده، با همين مدارك مالي؛ به نظر شما شانس ما براي موفقيت در ماراتون ويزا چقدره؟
    این بستگی داره به شهری که دارید میرید. bs+fund باید با خرج شما تو اون شهر بخونه. حالا اگه فاند کافی باشه BS نمیخاد. ولی احتمالا داشتن bs نقطه ی قوتی برای application شما خواهد بود چون آفیسر میدونه اگه گوش شیطون کر، فاندتون قطع شد شما خودتون تمکن مالی دارید.

Junior Member

من پذیرشم بدونه فانده و از نتایج ویزاهای قبلی متوجه شدم که 100 تا 150 میلیون تو حساب باشه کافیه.سوالم اینه که تو این bs که میدیم گردش حساب مهمتره یا پولی که تو حسابه؟ چون گردش حساب پدره من خیلی بالاست بیشتر از یه میلیارد. این خوبه یا بده؟ نگن گردش حسابش بالاست احتیاجی به درس خوندن نداره. ممکنه گردش حساب بالا برام دردسر شه؟
    یه سواله دیگم اینه که گردش حساب باید مال چند ماه اخر باشه 1یا 3 یا 6؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)