صفحه 86 از 217 نخستنخست ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 2166

موضوع: جواب ندادن استادها

Senior Member m_rond آواتار ها

پیش فرض پاسخ : جواب ندادن استادها

نقل قول نوشته اصلی توسط Simplex نمایش پست ها
    چرا اینقدر بی تابی می کنی پسر جان؟ یک کم صبر داشته باش، شاید داره کارهات رو درست می کنه. بحث قهر و آشتی که نیست، اگر مشکلی داشتی بهت می گفت، نه اینکه قهر کنه جواب نده.
    مثلا اینکه می گی ایمیلت رو چهار بار خونده، یعنی داشته یک کاری می کرده دیگه، مثلا می خواسته ببینه چی ها نوشتی و مطابقت بده با کارهایی که باید انجام بشه. دلیلی نداره یک ایمیل رو چهار بار بخونی، مگر اینکه بخواهی بعضی چیزهاش رو دوباره چک کنی.

یک عادتی دارند بعضی ها، که وقتی کاری رو می سپرند به کسی، تا گرفتن نتیجه اون، اون کار رو ادامه نمی دهند، خیلی هم عادیه. مثلا اگر کار اداری نامه های شما رو سپرده باشه به منشی، تا اون نامه ای که می خواسته حاضر نشده، دیگه بهت جواب نمی ده، چون وسط کاره. اصلا هم فکر نمی کنند که تو در ذهنت چی می گذره، نگرانی یا نه، چون خودشون هیچ وقت نگران نیستند و همیشه جواب های صریح می گیرند. مثلا اگر برای کاری اپلای کنند یا جواب رد می گیرند، یا منتظر می مونند جواب مثبتشون حاضر شه، دیگه نگرانی و اضطراب بیش از حد ندارند.

حالا شاید این هم داره کارت رو درست می کنه. یک کم صبر کن و ببین چی می شه. باید برنامه زمانی ات رو بهش می گفتی. مثلا اگر ددلاینی برای استفاده از یک بورس داری، یا موضوع قانونی دیگه ای داری که زمان داره و باید در زمان مشخصی انجام بدی، در اونصورت اگر پیگیر کارهات باشه زمان بندی تو رو هم در نظر می گیره، وگرنه که تصور می کنه ددلاین مشخصی و مهمی وجود نداره. می گی که سرش برای یک کنفرانس شلوغه، پس خیلی احتمالش زیاده که کارهای تو رو گذاشته باشه برای بعد از کنفرانس.

این ها خیلی ریلکس هستند، مثلا امکان داره یک مقاله ای رو آماده داشته باشند، اما می گن که بگذار تابستون یک بار دیگه بخونمش و بعد سابمیت کنم، به همین راحتی! یا می گن که فعلا درگیر کورس ها و امتحان ها هستم، موضوع این دانشجویی که می خواهد بیاد رو می گذارم برای می، یا جون.
    به نظرم نگران نباش، هر از چندگاهی پیگیری کن و جواب هم نداد مهم نیست، اخلاق بعضی ها اینجوریه خب. ولی خب، اگر جای دیگه ای هم سراغ داری، پیگیر اون ها هم باش که آپشن های مختلفی داشته باشی.
    ممنون از پاسختون. استاده تو همون ایمیل دوم و دو ماه و نیم پیش ازم پرسید که دعوتنامه رو واسه کی می خوای منم بهش گفته بودم ASAP و تاریخ مورد نظرم که 2 ماه دیگه هست رو هم بهش گفته بودم. بعد هم تو دو تا ایمیل بعد هم واسش توضیح داده بودم که روال اداری اینجا زمانبر هست و من باید کار رو زودتر به جریان بندازم و برای شروع نیاز به دعوتنامه دارم. اونم یک ماه و نیم پیش گفت که من کارهای اینور رو شروع می کنم. حالا دیگه نمی دونم دلیلش چی می تونه باشه.
    Never Say Never

Senior Member Simplex آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط m_rond نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. استاده تو همون ایمیل دوم و دو ماه و نیم پیش ازم پرسید که دعوتنامه رو واسه کی می خوای منم بهش گفته بودم ASAP و تاریخ مورد نظرم که 2 ماه دیگه هست رو هم بهش گفته بودم. بعد هم تو دو تا ایمیل بعد هم واسش توضیح داده بودم که روال اداری اینجا زمانبر هست و من باید کار رو زودتر به جریان بندازم و برای شروع نیاز به دعوتنامه دارم. اونم یک ماه و نیم پیش گفت که من کارهای اینور رو شروع می کنم. حالا دیگه نمی دونم دلیلش چی می تونه باشه.
    خب، داره کارهات رو انجام می ده. یک ماه و نیم زمان زیادی نیست، توش ایستر و چند تا تعطیلات بوده، تازه هوا خوب شده و آدم ها بیشتر می روند بیرون، ممکنه درس های زیادی هم داشته باشه، در عین حال می گی که برای کنفراس سرش شلوغه. به نظرم خیلی عادیه. در نظر بگیر که برای کار اداری چند نفر باید نظر بدهند و احتمالا امضا هم بکنند. به نظرم خوب نیست دیگه اینقدر پیگیری کنی، واقعا زمان زیادی نیست. باید کمی هم صبر داشته باشی، حالا درسته شاید مشکلات زیادی الان داشته باشی و فکرت مشغول یا نگران باشه، اما صبر کن بگذار اوضاع کم کم درست بشه.

مطمئن باش وقتی گفته داره کارهات رو انجام می ده، داره انجام می ده. این انسان ها توی دنیای دیگه ای زندگی می کنند، توی دنیای اینها دروغ و قهر و رودربایستی و این چیزا نیست، شاید مردم عادی کمی از این ها رو داشته باشند، اما استاد دانشگاه در کار حرفه ای خودش هرگز این خصوصیت ها رو نداره (حالا هرگز با معنای صدردصد ریاضی نه).

به نظرم الان برو یک چند تا فیلم خوب ببین و رو اسپیکینگت تمرین کن، جای دیگه ای هم اگر اقدام کردی اونها رو هم پیگیری کن. همین که بهت جواب نمی دهند به معنای کنسل شدن نیست.

Senior Member m_rond آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Simplex نمایش پست ها
    خب، داره کارهات رو انجام می ده. یک ماه و نیم زمان زیادی نیست، توش ایستر و چند تا تعطیلات بوده، تازه هوا خوب شده و آدم ها بیشتر می روند بیرون، ممکنه درس های زیادی هم داشته باشه، در عین حال می گی که برای کنفراس سرش شلوغه. به نظرم خیلی عادیه. در نظر بگیر که برای کار اداری چند نفر باید نظر بدهند و احتمالا امضا هم بکنند. به نظرم خوب نیست دیگه اینقدر پیگیری کنی، واقعا زمان زیادی نیست. باید کمی هم صبر داشته باشی، حالا درسته شاید مشکلات زیادی الان داشته باشی و فکرت مشغول یا نگران باشه، اما صبر کن بگذار اوضاع کم کم درست بشه.

به نظرم الان برو یک چند تا فیلم خوب ببین و رو اسپیکینگت تمرین کن، جای دیگه ای هم اگر اقدام کردی اونها رو هم پیگیری کن. همین که بهت جواب نمی دهند به معنای کنسل شدن نیست.
    آره حق با شماست. با توجه به اینکه مطمئن شدم ایمیلمو خونده. منم تصمیم گرفتم که دیگه بهش ایمیل نزنم و پیگیر استادای دیگه هستم تا ببینیم چی پیش میاد. ولی تجربیات این مدتم می گه که استادی که بخواد جواب بده با احتساب اختلاف ساعت در ارسال ایمیل، در عرض چند ساعت تا ماکزیمم 24 ساعت جوب می ده. اگه تو این مدت جواب نداد به احتمال بالای 90 درصد اصلاً قصد جواب دادن نداره. فکر می کنم اکثرشون جواب ندادن رو به جواب منفی دادن ترجیح می دن.
    Never Say Never

Member homo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک، طراحی کاربردی، زیرگرایش بایو

نقل قول نوشته اصلی توسط m_rond نمایش پست ها
    آره حق با شماست. با توجه به اینکه مطمئن شدم ایمیلمو خونده. منم تصمیم گرفتم که دیگه بهش ایمیل نزنم و پیگیر استادای دیگه هستم تا ببینیم چی پیش میاد. ولی تجربیات این مدتم می گه که استادی که بخواد جواب بده با احتساب اختلاف ساعت در ارسال ایمیل، در عرض چند ساعت تا ماکزیمم 24 ساعت جوب می ده. اگه تو این مدت جواب نداد به احتمال بالای 90 درصد اصلاً قصد جواب دادن نداره. فکر می کنم اکثرشون جواب ندادن رو به جواب منفی دادن ترجیح می دن.
    چون قبلا هم بهت ایمیل داده ان شالله دوباره هم جواب می ده. مطلبی که شما در مورد پاسخ منفی دادی احتمالا بیشتر در مورد اولین پاسخ از سوی استادا صادقه.

Junior Member

با سلام خدمت دوستان
    من حدود دو هفته پیش به یک استاد تو دانشگاه سیدنی ایمیل زدم و رزومم رو واسش فرستادم. سه چهار روز بعدش بهم ایمیل داد که "تو این هفته بهت دوباره ایمیل میزنم...." از اون روزی که این ایمیل رو بهم زده حدود ده روز میگذره اما جوابی نگرفتم. حتی یکبار هم بهش جهت یادآوری ایمیل زدم که منتظر ایمیلت هستم اما باز هم جواب نداد. میخاستم بدونم آیا لازم هست بهش ایمیل های یادآوری بزنم؟ به نظر شما امکانش هست همینطوری الکی بیخیال ما شده باشه؟! پیشاپیش مرسی از جوابتون.

Member homo آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mzn نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من حدود دو هفته پیش به یک استاد تو دانشگاه سیدنی ایمیل زدم و رزومم رو واسش فرستادم. سه چهار روز بعدش بهم ایمیل داد که "تو این هفته بهت دوباره ایمیل میزنم...." از اون روزی که این ایمیل رو بهم زده حدود ده روز میگذره اما جوابی نگرفتم. حتی یکبار هم بهش جهت یادآوری ایمیل زدم که منتظر ایمیلت هستم اما باز هم جواب نداد. میخاستم بدونم آیا لازم هست بهش ایمیل های یادآوری بزنم؟ به نظر شما امکانش هست همینطوری الکی بیخیال ما شده باشه؟! پیشاپیش مرسی از جوابتون.
    به نظر من بازم باید منتظر بمونی و نیازی به ایمیل دوباره نیست. بهتره به جای اینکه فکرتو مشغول یه استاد خاص بکنی به ایمیل زدن به استادهای دیگه فکر کنی. امیدوارم دوستای با تجربه تر بهتر راهنماییت کنن.

سلام دوستان.بعضی از دانشگاهها حتما باید قبل از اپلای سوپروایزر پیدا کنی و سوپروایزر ها هم جواب نمیدن که دانشجو تکلیفش بدونه؟ انجور وقتا چی کار باید کرد که استاد حد اقل یه جوابی بده تا بدونیم اصلا ایمیل رو خونده یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط MJ65 نمایش پست ها
    سلام دوستان.بعضی از دانشگاهها حتما باید قبل از اپلای سوپروایزر پیدا کنی و سوپروایزر ها هم جواب نمیدن که دانشجو تکلیفش بدونه؟ انجور وقتا چی کار باید کرد که استاد حد اقل یه جوابی بده تا بدونیم اصلا ایمیل رو خونده یا نه؟
    یا اینکه بعد از چند روز دوباره ایمیل بدی، البته توی یه زمانی از روز که مطمئن باشی میخونه مثلن اول صبح به وقت اونجا و اگه جواب نداد بیخیال بشی، یا اینکه با استاد تماس بگیری !

Member homo آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MJ65 نمایش پست ها
    یه کار دیگه اینه که به منشی دپارتمان ایمیل بزنی و در مورد استاد مورد نظرت سوال بپرسی، مثلا بپرسی فلان استاد می تونه دانشجو بگیره یا نه. سکرتری هم اون احتمالا به استاده فوروارد می کنه یا با استاده در میون می زاره. واسه من که این اتفاق افتاد. تماس گرفتن هم مفیده. یه راه دیگه هم می تونی انجام بدی اینه که از یکی از شاگردها بخوای که رزومه ات و شرایطت رو واسه استاده بگه.

Junior Member

راستی استادی بوده که به میل من هیچ جوابی نداده بود و بعد از ددلاین بهم یه میل زده بود و توپیده بود که چرا اپلای نکردم. به خاطر همین من به این نتیجه رسیدم که به هر استاد باید بیش از یک بار میل بزنیم چون ممکنه خوششون بیاد ولی با هر منطقی که دارن جواب ندن. تو میل دوم بگید چون از اولی جوابی نگرفتید دوباره میل می زنید. اصلا شاید حجم میلاشون تو یه زمانی زیاد بوده و میل شما رفته تو bulk. پس نا امید نشید[/QUOTE]

مگه مثلا کانادا اینجوری نیست که اول مطمئن شیم سوپروایزر داریم یانه؟ در غیر اینصورت که باید خدا تومن به نمام دانشگاههای کانادا بابت ثیت نام بدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)