صفحه 2487 از 5471 نخستنخست ... 14871987238724372477247824792480248124822483248424852486248724882489249024912492249324942495249624972537258729873487 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,861 تا 24,870 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member MTM آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط mhtavakol نمایش پست ها
    سلام. از دوستان کسی تا حالا سابقه داشته مشاور مهاجرتی یا بقولی وکیلش رو عزل کنه؟ من می خوام این کار رو بکنم. خواستم ببینم نکته کنکوری خاصی داره یا فقط فرمش رو پر می کنی و می فرستی ورشو؟!
    چون یکی از بستگان نزدیک مشاور مهاجرته ازش پرسیدم قبلا ( البته من بدون وکیل اقدام کردم ) . جواب اینکه :
    شما مختارید وکیل رو عزل کنید تا اینجا حق شماست , اما بعضی از آقایون و خانمهای وکیل که کلا علاقمند به گرفتن هر فایلی که از در میاد تو هستند . معمولا خدمات در حد صفره و کوتاهی زیاد می کنند , این آقای ایکس ( فامیل ) فقط به اسکیلد ورکر ها اطلاعات می ده و به ندرت اسکیلد ورکر می گیرند کارشون استانی و جاب آفره ولی فرقی نمی کنه اگر هر موکلی بخواد عزل بکنه و حقی هم بر اساس قرار داد از وکلا ضایع بشه می تونند به محض رسیدن شما به کانادا در فرودگاه توسط قانون و پلیس محترم مبالغ باقیمانده را از شما نقد کنند. ( این کار چندین بار به راحتی رخ داده ) . یادتون باشه اونها الان کانادا هستند و بهتر از شما قانون رو می دونند و بهر حال یکروز شما هم به کانادا خواهید رفت. به نظر من نباید وکیل می گرفتید برای اسکیلد ورکر و حالا که گرفتید به این جو دادن ها و تشویقات که آقا سریعتر عزل ش کن ال کن و بل کن توجه نکنید . فقط مرتب موی دماغ ( جسارت نباشه) وکیل محترم باشید چون همیشه اولویت رو به کسانی می دهند که بیشتر موی دماغ هستند. درباره دوستانی هم که تشویق می کنند خودشون نمی دونند به این شکل بی مقدمه عزل کردن و تشویق برای اینکار تبعات قانون داره و اخلاقی هم نیست . ( البته موارد قانونی سوال شده با چاشنی نظر خودم در انتها )
    اقدام برای کد 0631: 27 ژانویه 2010 /// ارسال مدارک به دمشق: 20 جون 2010 /// انتقال از دمشق به ورشو: 25 دسامبر 2011 /// این پروسس ورشو : 29 فوریه 2012 /// مدیکال :دریافت 20 جون //// دریافت مدیکال فرزند جدید: 2 سپتامبر /// پاسپورت ریکوئست : 16 اکتبر

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mhtavakol نمایش پست ها
    سلام. از دوستان کسی تا حالا سابقه داشته مشاور مهاجرتی یا بقولی وکیلش رو عزل کنه؟ من می خوام این کار رو بکنم. خواستم ببینم نکته کنکوری خاصی داره یا فقط فرمش رو پر می کنی و می فرستی ورشو؟!
    خانم غزال این کار رو کردن و وکیلشون رو عزل کردن . یه کم پیچیده هست اما اگه به ایشون دسترسی پیدا کنین میتونین ازشون اطلاعات بگیرین . البته فکر میکنم میبایست حقوق ذکر شده در قرارداد رو بپردازین اما وکیلی میگفت اگر هم نپردازین ، وکلا به دو شکل عمل میکنن . وقتی به کاندا رسیدین یه عده شون بیخیال میشن چون هزینه شمایت و پیگیری در دادگاه خیلی بیشتر از حق المشاوره اونهاست . اما گروهیشون با علم بر اینکه شما محکوم خواهید شد و هزینه دادگاه هم بر دوش شما خواهد بود این کار رو انجام میدن

دوستانی که پروندشون به آنکارا منتقل شده آیا تاحالا ایمیل پیگیری زدید و یا پاسخی گرفتید؟ ممنون میشم اگه اینجا عنوان کنید

با سلام، من يک E-mail به ورشو , به آدرسهای مختلف زدم. همواره پاسخ Delivery Failure دريافت نمودم. از E-mail شخص ديگری نيز استفاده نمودم و همين پاسخ. آيا علتی دارد؟ قبلا به همين آدرس E-mail زده بودم. آدرس من يا IP من ايراد دارد؟ از Case Specific Enquiry نيز به همين مشکل خوردم!؟

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

بچه ها مدیکال ما چهارشنبه صادر شده بود و به دست وکیلمون رسیده بود که چون اون روز چهارشنبه تعطیل بود پنجشنبه به ما گفتن پس امروز هم منتظر مدییییییییییییییییییکال باشین(البته اگه افیسرای ورشو امروز همش تو سایت لاتاری دنبال برنده شدن خودشون نباشن چون ممکنه دیگه وقت مدیکال صادر کردن و نداشته باشن اخه سایتم شلوغه)

نقل قول نوشته اصلی توسط houman-h نمایش پست ها
    دوستانی که پروندشون به آنکارا منتقل شده آیا تاحالا ایمیل پیگیری زدید و یا پاسخی گرفتید؟ ممنون میشم اگه اینجا عنوان کنید

هومن خان ما تماسی با آنکارا نداشتیم تا به حال. فکر می کنید کی حداقل in process بشیم؟ بچه ها اکثرا ورشویی هستند و آنکارا یه تعداد معدود. امیدوارم یع خبری بشه.
    NOC: 9212** تاریخ رسیدن مدارک به سیدنی: May 5, 2010 ** فایل نامبر اول: October 28, 2010** ارسال اسناد به دمشق: January 10, 2011 **رسیدن اسناد به دمشق: January 12, 2011 ** فایل نامبر دوم: March 06, 2011 ** ارسال به آنکارا: احتمالاً 3 اپریل**

[QUOTE=houman-h;714077]دوستانی که پروندشون به آنکارا منتقل شده آیا تاحالا ایمیل پیگیری زدید و یا پاسخی گرفتید؟ ممنون میشم اگه اینجا عنوان کنید
    [/ما ایمیل و فکس زدیم ولی جوابی ندادند.

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    بچه ها مدیکال ما چهارشنبه صادر شده بود و به دست وکیلمون رسیده بود که چون اون روز چهارشنبه تعطیل بود پنجشنبه به ما گفتن پس امروز هم منتظر مدییییییییییییییییییکال باشین(البته اگه افیسرای ورشو امروز همش تو سایت لاتاری دنبال برنده شدن خودشون نباشن چون ممکنه دیگه وقت مدیکال صادر کردن و نداشته باشن اخه سایتم شلوغه)
    خدا از دهنتون بشنوه. اکثر کسایی که مدیکال گرفتن وکیل داشتن نه ؟

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    خدا از دهنتون بشنوه. اکثر کسایی که مدیکال گرفتن وکیل داشتن نه ؟
    نه . وکیل داشتن فقط از این نظرمهمه که بتونی پرونده بی نقص و عیبی تحویل بدی که لزوما هم اینطور نیست چون باز اونم بستگی به وکیلش داره که چقدر خبره باشه خیلی ها خودشون از وکلا خیلیییییییییییی واردترن بنا براین هر کسی که مطمئن باشه پروندش مشکلی نداره اصلا جای نگرانی نیست . در ضمن وکیل ما گفت از 38 تایی ها فقط برای ما مدیکال اومده ممکنه بقیه بعدا بیاد یعنی حتی دیر و زود اومدنشم ربطی نداره برای 99 درصد میاد اون یک درصدم کسایی هستن که پروندشون مشکل داره هرچند که اقای ایوان با کپی ایلتس نه اصل ایلتس اولین کسی بودن که تو این فروم(نه تو جدول)مدیکال گرفتن انرژی مثبت بفرستین تا مدیکالتون زودتر بیاد شاید خنده دار باشه ولی واقعیت داره

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    نه . وکیل داشتن فقط از این نظرمهمه که بتونی پرونده بی نقص و عیبی تحویل بدی که لزوما هم اینطور نیست چون باز اونم بستگی به وکیلش داره که چقدر خبره باشه خیلی ها خودشون از وکلا خیلیییییییییییی واردترن بنا براین هر کسی که مطمئن باشه پروندش مشکلی نداره اصلا جای نگرانی نیست . در ضمن وکیل ما گفت از 38 تایی ها فقط برای ما مدیکال اومده ممکنه بقیه بعدا بیاد یعنی حتی دیر و زود اومدنشم ربطی نداره برای 99 درصد میاد اون یک درصدم کسایی هستن که پروندشون مشکل داره هرچند که اقای ایوان با کپی ایلتس نه اصل ایلتس اولین کسی بودن که تو این فروم(نه تو جدول)مدیکال گرفتن انرژی مثبت بفرستین تا مدیکالتون زودتر بیاد شاید خنده دار باشه ولی واقعیت داره

تحلیل من آماری بود ! گفتم بچه های فروم !!!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)