چون یکی از بستگان نزدیک مشاور مهاجرته ازش پرسیدم قبلا ( البته من بدون وکیل اقدام کردم ) . جواب اینکه :
شما مختارید وکیل رو عزل کنید تا اینجا حق شماست , اما بعضی از آقایون و خانمهای وکیل که کلا علاقمند به گرفتن هر فایلی که از در میاد تو هستند . معمولا خدمات در حد صفره و کوتاهی زیاد می کنند , این آقای ایکس ( فامیل ) فقط به اسکیلد ورکر ها اطلاعات می ده و به ندرت اسکیلد ورکر می گیرند کارشون استانی و جاب آفره ولی فرقی نمی کنه اگر هر موکلی بخواد عزل بکنه و حقی هم بر اساس قرار داد از وکلا ضایع بشه می تونند به محض رسیدن شما به کانادا در فرودگاه توسط قانون و پلیس محترم مبالغ باقیمانده را از شما نقد کنند. ( این کار چندین بار به راحتی رخ داده ) . یادتون باشه اونها الان کانادا هستند و بهتر از شما قانون رو می دونند و بهر حال یکروز شما هم به کانادا خواهید رفت. به نظر من نباید وکیل می گرفتید برای اسکیلد ورکر و حالا که گرفتید به این جو دادن ها و تشویقات که آقا سریعتر عزل ش کن ال کن و بل کن توجه نکنید . فقط مرتب موی دماغ ( جسارت نباشه) وکیل محترم باشید چون همیشه اولویت رو به کسانی می دهند که بیشتر موی دماغ هستند. درباره دوستانی هم که تشویق می کنند خودشون نمی دونند به این شکل بی مقدمه عزل کردن و تشویق برای اینکار تبعات قانون داره و اخلاقی هم نیست . ( البته موارد قانونی سوال شده با چاشنی نظر خودم در انتها )
علاقه مندی ها (Bookmarks)