صفحه 2513 از 5471 نخستنخست ... 15132013241324632503250425052506250725082509251025112512251325142515251625172518251925202521252225232563261330133513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,121 تا 25,130 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    با سلام خدمت سروران گرامی،

سولی داشتم که مربوط به بحث کیپس میشه ولی تمام فروم مربوطه و این فرومو زیر و رو کردم به جوابی نرسیدم.
    اول بگم که همونطور که میدونید برای درخواست کیپس از طریق آشنا در کانادا دو فرم IMM5475 و IMM5563 نیاز هست ولی فرم جدیدی برای IMM5563 اومده که با فرم قبلی خیلی فرق داره
    به نام
    IMM 5563 (04-2012) E و آدرس زیر:
    www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5563E.pdf

در خصوص قسمت
    SECTION B - INFORMATION REQUESTED دوتا سوال پیش میاد:
    در فرمت قبلی این فرم برای وارد کردن اطلاعات صاحب پرونده و همراهان چندین محل وچود داشت ولی در فرم جدید فقط یک مکان برای پر کردن داره. حالا سوال اینه که نیازی به پر کردن نام همسر هست یا نه

و دوم اینکه، برای اطلاع از وضعیت پرونده انتخاب گزینه های
    Electronic files و Status of an application کفایت می کنه یا نه؟
    ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن.

فایل پیوست 9109

فایل پیوست 9110

سلام، من خودم 2 هفته پیش درخواست کیپس رو فرستادم. در مورد سوال اولتون شما باید اسم متقاضی اصلی رو قید کنید و نیازی به اسم همراهان نیست. در مورد سوال دوم اینکه من خودم physical file رو انتخاب کردم چون فکر کردم شاید electronic خیلی خلاصه باشه و اطلاعات زیادی نده و ترجیح دادم که یک مقدار بیشتر صبر کنم اما اطلاعات کاملتری بدست بیارم. حالا دیگه انتخاب با خودتونه.. موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نمیدونم به ورشو ایمیل بزنم سوال بپرسم راجع به روند صدور مدیکالشون یا نزنم یا اگه بزنم همون جوابای کلیشه ای رو میدن...یا تا آخر ماه می یا جون صبر کنم بعدش اگه خبری نشد بزنم یا اصلا به همین روند ادامه بدیم و صبر کنیم و ایمیل هم نزنم
    ما یک جمعی از کل کسانی هستیم که در کل ایران از طریق 38 شغله اپلای کردن و نمونه قیاس خوبی به نظرم هستیم.......من الان جدول رو ندارم ولی برای من خیلی عجیبه که مثلا 23 فوریه یادمه 3 یا 4 تا مدیکال داشتیم ...من انتظار داشتم این روند سیر صعودی بگیره ولی نگرفت...لطفا دوستان نظر بدن آیا کاری بکنیم یا فعلا این دو ماه رو هم صبر کنیم ببینیم چی میشه؟
    و لطفا بگین اینکه گفته بودن تا ماه جون پرونده ها رو review میکنن منظورشون با صدور مدیکال بود؟
    ببخشید اصلا قصد ایجاد بحث ندارم فقط مشورت هست

دوستان ظاهراً چند تا دیگه از بچه های گروه شما مدیکال گرفتند مطابق با اطلاعات سایت پارس...
    آقای س ر فایل نامبر 28 ژانویه 2010 آپدیت 1 مارچ 2012 NOC 211
    آقای م م فایل نامبر 1 فوریه 2010 آپدیت 7 فوریه 2012 NOC 4121
    آقای ر ش فایل نامبر 18 فوریه 2010 آپدیت 7 فوریه 2012 NOC 4131
    خانم الف الف فایل نامبر 1 فوریه 2010 آپدیت 7 فوریه 2012 NOC 1111
    (تماماً از ورشو، هفته نخست ماه May)
    پی نوشت: امیدوارم تکراری نباشه، اگر هست دوستان به بزرگی خودتون ببخشید
    ویرایش توسط HosseinKazemi : May 6th, 2012 در ساعت 08:01 PM

Junior Member

اینطور که به نظر میاد روند رسیدگی بر اساس دریافت مدارک در سیدنی هستش

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    نمیدونم به ورشو ایمیل بزنم سوال بپرسم راجع به روند صدور مدیکالشون یا نزنم یا اگه بزنم همون جوابای کلیشه ای رو میدن...یا تا آخر ماه می یا جون صبر کنم بعدش اگه خبری نشد بزنم یا اصلا به همین روند ادامه بدیم و صبر کنیم و ایمیل هم نزنم
    ما یک جمعی از کل کسانی هستیم که در کل ایران از طریق 38 شغله اپلای کردن و نمونه قیاس خوبی به نظرم هستیم.......من الان جدول رو ندارم ولی برای من خیلی عجیبه که مثلا 23 فوریه یادمه 3 یا 4 تا مدیکال داشتیم ...من انتظار داشتم این روند سیر صعودی بگیره ولی نگرفت...لطفا دوستان نظر بدن آیا کاری بکنیم یا فعلا این دو ماه رو هم صبر کنیم ببینیم چی میشه؟
    و لطفا بگین اینکه گفته بودن تا ماه جون پرونده ها رو review میکنن منظورشون با صدور مدیکال بود؟
    ببخشید اصلا قصد ایجاد بحث ندارم فقط مشورت هست
    لیدا جان من هم باهات موافقم که با توجه به اینکه تعداد بسیار زیادی در اوایل امسال(میلادی) این پروسس شدن باید تعداد مدیکالها این روزها افزایش چشمگیری میافت اما برای اینکه اقدامی انجام بدیم باید یک بررسی همجانبه داشته باشیم چه در مقایسه با ویزا افیسهای دیگر و چه اینکه چقدر نیاز به صبر کردن وجود داره و چه و چه... اگر قرار است در ماه جون تغییر قوانینی اتفاق بیفته به نظرم این تغییر قوانین مسلما به نفع ما نخواهد بود اینو تجربه ثابت کرده. بنابراین اگر روند بخواهد خیلی کند ادامه پیدا کنه شاید در هفته های منتهی به ماه جون بهترین زمان برا ی نامه نگاری و حتی اعتراض باشه چون وقتی قانونی به تصویب رسید دیگر کار از کار گذشته ولی قبلش میشه با مکاتبه با هر کسی که فکر میکنیم موثر باشه چاره جویی کنیم. یادمون باشه که برای کسی که پرونده اش سه سال دست ویزا افیس بوده اونها نهایتا فقط 6 ماه روش کار کردندو بقیه اش توی کشو داشته با بقیه پرونده ها بازیگوشی میکرده! این یعنی اونها بدون اینکه به ما بگند مشغول انجام طرحهای خودشون بودند. اینا رو نوشتم که بگم به نظر من بهتره یکم بیشتر صبر کنیم ولی در عین حال واقع بین هم باشیم. هدف همیشه باید بهترین کاری باشه که میتونیم انجام بدیم حالا اگر نتیجه ای هم بود فقط در این حالت اتفاق میفته. مخلص همه دوستان
    ویرایش توسط armin54 : May 6th, 2012 در ساعت 08:25 PM

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    لیدا جان من هم باهات موافقم که با توجه به اینکه تعداد بسیار زیادی در اوایل امسال(میلادی) این پروسس شدن باید تعداد مدیکالها این روزها افزایش چشمگیری میافت اما برای اینکه اقدامی انجام بدیم باید یک بررسی همجانبه داشته باشیم چه در مقایسه با ویزا افیسهای دیگر و چه اینکه چقدر نیاز به صبر کردن وجود داره و چه و چه... اگر قرار است در ماه جون تغییر قوانینی اتفاق بیفته به نظرم این تغییر قوانین مسلما به نفع ما نخواهد بود اینو تجربه ثابت کرده. بنابراین اگر روند بخواهد خیلی کند ادامه پیدا کنه شاید در هفته های منتهی به ماه جون بهترین زمان برا ی نامه نگاری و حتی اعتراض باشه چون وقتی قانونی به تصویب رسید دیگر کار از کار گذشته ولی قبلش میشه با مکاتبه با هر کسی که فکر میکنیم موثر باشه چاره جویی کنیم. یادمون باشه که برای کسی که پرونده اش سه سال دست ویزا افیس بوده اونها نهایتا فقط 6 ماه روش کار کردندو بقیه اش توی کشو داشته با بقیه پرونده ها بازیگوشی میکرده! این یعنی اونها بدون اینکه به ما بگند مشغول انجام طرحهای خودشون بودند. اینا رو نوشتم که بگم به نظر من بهتره یکم بیشتر صبر کنیم ولی در عین حال واقع بین هم باشیم. هدف همیشه باید بهترین کاری باشه که میتونیم انجام بدیم حالا اگر نتیجه ای هم بود فقط در این حالت اتفاق میفته. مخلص همه دوستان
    کاملا درسته. برای لیدا جان هم نوشتم الان خیلی برای اقدام زوده و اتفاقا من که همیشه نسبت به کارای اداره مهاجرت بدبینم، این دو سه هفته خوشبختانه خوب دارن پیش میرن. سرعتشون درسته به نسبت این پراسس شدنها کندتره ولی چون ماهیت این مرحله متفاوت تره توجیه پذیره. این یکی دو هفته خیلی چیزا روشن میشه و میشه تحلیل دقیق تری داشت. به امید موفقیت همه دوستان

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    ببین من امشب میرم خونه تقریبا 70-80% مطمین هستم که اون فایلی که می گفت آکادمیک هم قبول رو اصلش رو دارم....اون وفت می ذارم اینجا ...هم همه استفاده کنن هم حال این آفیسر رو بگیر و اعصابت رو راحت کن....اصلا نگران نباش.....70-80% ردیفه....
    Section 11.5 – Updated note on IELTS thatboth Academic and General Training tests are
    acceptable

page 4

البته یادمه که یکی دیگه هم بود ..که هرچی می گردم پیداش نمی کنم.....ولی تو اینم جمله بالا رو نوشته و اگه به تاریخ زیر صفحه هم نگاه کنی نوشته 2010-08-04
    پس مثوقه.....
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

سلام دوستان عزیز

عدم سوءپیشینه ما یک هفته ای اومد خداروشکر حالا برای ترجمه مهر دادگستری کافیه یا باید امور خارجه هم بخوره؟ممنون از جوابتون

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

عدم سوءپیشینه ما یک هفته ای اومد خداروشکر حالا برای ترجمه مهر دادگستری کافیه یا باید امور خارجه هم بخوره؟ممنون از جوابتون
    با پست اومد یا دستی گرفتین ؟ صادره تهران یا شهرستان ؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

جفتش ........

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)