صفحه 2516 از 5471 نخستنخست ... 15162016241624662506250725082509251025112512251325142515251625172518251925202521252225232524252525262566261630163516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,151 تا 25,160 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    فكر كنم اين باگ سيستم مهاجرت تمومي نداره!! ظاهرا فراموش كردن غير آپديتيها رو هم بايد بذاريم به حساب باگ سيستم
    گمونم بايد به فكر طراحي يا كشف يك trigger براي سيستمشون باشيم!!
    واقعاً چه روندی رو دارن طی ميکنن معلوم نيست !!در مورد مديکال ها اگه يک بررسی اجمالی کنيم می بينيم که بچه هايی که ازشون آپديت خواسته بودن قبلاً تعداد مديکال های صادره براشون بيشتر از بچه هايی که ازشون آپديت نخواستن !!خوب اگه پرونده کامل بوده که بايد مديکالشون سريعتر ميومده اگر هم بحث بک گراند چک باشه که بازم پروسش جور در نمياد چون افرارد مجردی هستن که پروندشون خيلی شسته رفتست و هيچ مشکلی هم نداره اما الان 4 ماهه که از اين پراسسشون ميگذره اما خبری نيست!!امن خودم معتقدم که هممون دير يا زود به مديکال ميرسيم اما اينکه زمانش کی باشه معلوم نيست بايد تعداد بيشتری مديکال بياد تا بتونيم يه حدس هايی بزنيم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    از اونجا كه بايد اصل سوء پيشينه رو هم فرستاد گمونم نياز به هيچكدوم نباشه. هرچند خود من دفعه قبل هر دو رو گرفتم و اين بار هم اگر بخوان حداقل دادگستري رو مي گيرم!
    حتما" بايد مهر دادگستري داشته باشه ولي امور خارجه لازم نيست. اصل سوء پيشينه هم حتما" بايد ارسال بشه.

اگر بحث اولویت دهی به رشته ها برای صدور مدیکال باشه هم جور در نمیاد چون يک جورايی تقريباً از تمام رشته ها مديکال صادر شده اما خيلی پراکنده و همونطور هم که بقيه دوستان هم اشاره کردند از همه رنج ها داخلش بوده مثل امتياز بالا يا پايين ويا سن بالا يا پايين با نمره های زبان مختلف فقط تنها نکته ای که از دل بررسی ها در مياد اينه که بيشتر دوستانی که براشون مدیکال اومده امتیاز فامیل براشون منظور شده که این نکته هم فکر نکنم فاکتور اصلی باشه و بر اساس ارسال مدارک به سيدنی هم نيست چون اکثر دوستان مديکالی برای اوايل سال 2010 هستن پس همينجوری که می بينيد صدور مديکال ها رو هيچ روال منطقی جلو نميره!!

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    با قسمت دوم پیامتون کاملا موافقم و بنظر من هم اتفاق بدی برای گروه ما نمی افته
    .
    اما در رابطه با این پراسس بایستی به این نکته توجه شود که برای سیمپلیفایدها و اغلب گروه های دیگر این پراسس شدن معنی خاصی نمی داد و از همان شروع پرونده این پراسس بودند (جدول تفسیر استیتوس مربوط به این گروه ها) که در سایت cic تحت عنوان زیر قابل دستیابی است.

اما FSW و از گروه 38 تایی ها به بعد، بررسی های اولیه در ایالت نوااسکوشیا و شهر سیدنی بصورت متمرکز (Centralized) انجام می گرفت (جدول تفسیر استیتوس مربوط به این گروه) و در گروه های ما این پراسس به معنی بررسی فرمها و اسناد و قبول شرایط متقاضی می باشد که بعد از طی چهار مرحله صورت می گیرد که در سایت cic تحت عنوان زیر قابل دستیابی است.
    ممنون پيمان عزيز از مطلبت. دقيقا درست ميگي اما اونها مرحله اي از اين پروسس رو هدف قرار داده بودند نه صرفا اين پروسس رو من اينجا يه توضيحاتي دادم :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...ht=#post702683
    جايي كه ميگه :
    For the time being, effective March 29, 2012, processing should not commence or continue for any FSW application received before February 27, 2008 FSW for which a Selection Decision had not been made before March 29, 2012

كه بيانگر اين است كه ممكن است پروسه در حين انجام باشد و فقط اسم نيست و هنوز تصميم گرفته نشده باشد. البته همانطور كه خودت گفتي اين بحثي هست فرعي كه دوستمون اضافه كرد و فكر نميكنم از اين خبرها باشد . خيلي مخلصيم. با آرزوي موفقيت براي شما

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    حتما" بايد مهر دادگستري داشته باشه ولي امور خارجه لازم نيست. اصل سوء پيشينه هم حتما" بايد ارسال بشه.
    اینیو که میگین حتماً باید مهر دادگستری داشته باشه ؛ میشه دلیل و یا مدرکشو هم قید بفرمایید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    اینیو که میگین حتماً باید مهر دادگستری داشته باشه ؛ میشه دلیل و یا مدرکشو هم قید بفرمایید.
    اين چيزيه كه من از وكيلم شنيدم. حتي خودم كلي سر اين موضوع دردسر كشيدم چون نزديك تعطيلات عيد بود و ايشون تاكيد ميكرذ كه حتما" بايد مهر دادگستري داشته باشه ولي امور خارجه لازم نيست.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    مهر مترجمين رسمي دادگستري به همراه مهر دادگستري اعتبار پيدا ميکنه. بنابراين مهر دادگستري حتما لازم هست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    مهر مترجمين رسمي دادگستري به همراه مهر دادگستري اعتبار پيدا ميکنه. بنابراين مهر دادگستري حتما لازم هست
    احتمالا" واسه همينه كه تمام مدارك ترجمه شده ميره دادگستري ولي امورخارجه الزامي نيست و واسه محكم كاريه

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    نه اینطور نیست دوست من، مهر مترجمین رسمی دادگستری به تنهایی معتبر هستش. من بارها برای ویزا از مدارکی استفاده کردم که فقط تایید خود مترجم رو داشته و تا حالا مشکلی از این بابت نداشتم.

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

مدیکال و لندینگ فی برای کودکان 4 یا 5 سال به چه گونه هست کسی اطلاعی داره

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)