صفحه 101 از 627 نخستنخست ... 51919293949596979899100101102103104105106107108109110111151201601 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,001 تا 1,010 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

Senior Member pafj آواتار ها

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

اگر اسپانسر من داییم باشه در کانادا ایرادی داره ؟!

سلام به همه ی دوستان . ببخشید من یه سوال فوری داشتم اگه ممکنه جوابمو بدید . پستای قبلیو گشتم ولی جواب کامل رو پیدا نکردم . من پذیرش از مک گیل برای مهندسی مکانیک مستر بدون تز و بدون فاند دارم . حساب مالی ای در حدود 80 میلیون تومان که مدت زیادی مونده گردششم بدک نیس دارم به نام پدرم . پدرم و مادرم هر دومعلم و پدرم مغازه دار که مغازه مال خودمون نیست و یک آپارتمان و یک ماشین هم داریم . یک واحد آپارتمان کوچیک 60 متری هم به نام خودمه .فک کنم خرجه مک گیل برای دو سالی که مستر میگیرم 50-60 هزار دلار باشه .با این اوضاع به نظرتون احتمال گرفتن ویزا چقدره ؟ و چکار میشه کرد تا این احتمال رو افزایش داد . فقط سند و ملک دیگه ای نداریم. من در حال حاضر امکان تحصیل در دانشگاه های خوب ایرانو دارم و اگر ویزام رد بشه ممکنه مجبور بشم برم سربازی !!! ولی دلم به رفتنه . میشه روشن جوابمو بدید و احتمال گرفتن ویزا با این شرایط . با تشکر فراوان

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط pafj نمایش پست ها
    اگر اسپانسر من داییم باشه در کانادا ایرادی داره ؟!
    فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه. چون جایی نقض این مطلب رو ننوشته.
    البته باید تعهدنامه رسمی داشته باشید ازشون.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

نقل قول نوشته اصلی توسط alish1363 نمایش پست ها
    سلام؛ من يه سوال در خصوص تاپيك دارم. من 2 هفته هست كه مداركم رو براي سفارت كانادا پست كردم، در نامه پذيرش فاند 35000 براي هر سال ذكر شده كه 15000 تا در سال شهريه دانشگاه خواهد بود (PhD, McMaster University, School of Business)؛ من هيچ BS اي در مداركم نذاشتم، چون تازه در تهران خونه خريدم و فقط سند اون رو ترجمه كردم و در Application براي سفارت فرستادم. ضمناً همسرم هم براي Multiple Visit اقدام كرده، با همين مدارك مالي؛ به نظر شما شانس ما براي موفقيت در ماراتون ويزا چقدره؟
    یکی از دوستان من که اونهم دکترا mcmaster در degroote را دارد می خوند و فاند 37k داشت میگفت برای دو نفریشون ماهی 100 هزار تا 200 هزار تومان در 2 سال اول کم می آورده. به نظر من هم شما بهتره یه BS بهتری ارائه بدید و در study plan بگید که خانه رو اجاره میدی
    ویرایش توسط rezaghaffari : May 13th, 2012 در ساعت 04:18 PM

یک نکته ظِریف اضافه کنم برای کسانی که حساب سازی می کنند و اون اینکه گزارشی که بانک برای turn over (گردش حساب) می ده، میشه از توش موجودی ابتدای دوره را هم استخراج کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط jsoltanirad5 نمایش پست ها
    سلام به همه ی دوستان . ببخشید من یه سوال فوری داشتم اگه ممکنه جوابمو بدید . پستای قبلیو گشتم ولی جواب کامل رو پیدا نکردم . من پذیرش از مک گیل برای مهندسی مکانیک مستر بدون تز و بدون فاند دارم . حساب مالی ای در حدود 80 میلیون تومان که مدت زیادی مونده گردششم بدک نیس دارم به نام پدرم . پدرم و مادرم هر دومعلم و پدرم مغازه دار که مغازه مال خودمون نیست و یک آپارتمان و یک ماشین هم داریم . یک واحد آپارتمان کوچیک 60 متری هم به نام خودمه .فک کنم خرجه مک گیل برای دو سالی که مستر میگیرم 50-60 هزار دلار باشه .با این اوضاع به نظرتون احتمال گرفتن ویزا چقدره ؟ و چکار میشه کرد تا این احتمال رو افزایش داد . فقط سند و ملک دیگه ای نداریم. من در حال حاضر امکان تحصیل در دانشگاه های خوب ایرانو دارم و اگر ویزام رد بشه ممکنه مجبور بشم برم سربازی !!! ولی دلم به رفتنه . میشه روشن جوابمو بدید و احتمال گرفتن ویزا با این شرایط . با تشکر فراوان
    در مجموع همانگونه که همیشه گفته شده خودتون باید حساب کنید که برای خرجتون (در کل طول داره - بر خلاف بعضی که می گویند برای سال اول طبق سایت قدیمی ایران) پول کافی دارید یا نه. اونها قیمت خونه را نمی تونند در بیاورند و فرض نمی کنند آنرا می فروشی. اسپانسر هم مسلماً کل پولش رو نمی دهد. با این وجود به صورت کلی به نظر من کافی است. امید به خدا

سلام. من یه سوالی دارم. ممنون میشم هر کی در موردش میدونه کمکم کنه. البته از 2 تا از دوستان به طور خصوصی بپرسیدم. اما پیشنهاد دادن بیام اینجا هم مطرح کنم.

من امروز رفتم بانک واسه گرفتن bank statement . اما به یه مشکلی برخوردم. من تو حساب خودم 20 میلیون گذاشتم. آخه چند سال سابقه کار دارم. گردش حساب بستانکارم 60 تا شده. گردش حساب بدهکار 20 تا شده. اما میانگین حسابم شده 4 میلیون و 800 تومن. این میانگین چقدر مهمه؟ آخه انگار واسه من خیلی کم شده. مشکلی پیش میاد به نظرتون؟ فکر کنم به خاطر این اینجوری شده که حسابم حساب حقوقم هست که ماهانه تقریبا ثابت بهش پول واریز میشه.

از طرفی دارم یه bank statement به اسم بابام هم میگیرم. اون رو میخوام 40 میلیون بذارم با گردش حساب حدودا 80 میلیون. اما احتمالا باز این هم بالانس حساب کم میشه. چون مال بابام هم حساب حقوق هست.

کلا مال بقیه که این نامه رو گرفتن بالانس در چه حدیه؟ اصلا چه میزان باشه خوبه؟ اگه خیلی کم باشه مشکل پیش میاد؟

مرسی بابت جواب سوالم

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    سلام. من یه سوالی دارم. ممنون میشم هر کی در موردش میدونه کمکم کنه. البته از 2 تا از دوستان به طور خصوصی بپرسیدم. اما پیشنهاد دادن بیام اینجا هم مطرح کنم.

من امروز رفتم بانک واسه گرفتن bank statement . اما به یه مشکلی برخوردم. من تو حساب خودم 20 میلیون گذاشتم. آخه چند سال سابقه کار دارم. گردش حساب بستانکارم 60 تا شده. گردش حساب بدهکار 20 تا شده. اما میانگین حسابم شده 4 میلیون و 800 تومن. این میانگین چقدر مهمه؟ آخه انگار واسه من خیلی کم شده. مشکلی پیش میاد به نظرتون؟ فکر کنم به خاطر این اینجوری شده که حسابم حساب حقوقم هست که ماهانه تقریبا ثابت بهش پول واریز میشه.

از طرفی دارم یه bank statement به اسم بابام هم میگیرم. اون رو میخوام 40 میلیون بذارم با گردش حساب حدودا 80 میلیون. اما احتمالا باز این هم بالانس حساب کم میشه. چون مال بابام هم حساب حقوق هست.

کلا مال بقیه که این نامه رو گرفتن بالانس در چه حدیه؟ اصلا چه میزان باشه خوبه؟ اگه خیلی کم باشه مشکل پیش میاد؟

مرسی بابت جواب سوالم
    اینکه گردش خوبه یا نه به طول دوره هم بستگی داره.
    میانگین حسابت مشخص می کنه که یک پول بزرگی در حسابت برای گزارش گیری گذاشتی تو حساب
    حساب پدرتون خوبه
    فقط به نظر من اعدادی که به عنوان بدهکار و بستانکار و حسابتون گذاشتید معقول به نظر نمی رسه. دوره ای که برای اون این گزارش رو گرفتید، در ابتدای آن موجودی حسابتون چقدر بوده؟

Junior Member

با سلام به همه دوستان محترم
    برای مستر، فاند 18500 گرفتم. BS پدرم تو ایران (ضامن من) حدود 40 هزار دلار هستش. اگه ضمن تحصیل با مشکل مالی مواجه بشم، برای حساب پدرم مشکلی پیش نمیاد (ازش برداشت نمیشه؟)؟
    مرسی از وقت تون

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط albertoili نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان محترم
    برای مستر، فاند 18500 گرفتم. BS پدرم تو ایران (ضامن من) حدود 40 هزار دلار هستش. اگه ضمن تحصیل با مشکل مالی مواجه بشم، برای حساب پدرم مشکلی پیش نمیاد (ازش برداشت نمیشه؟)؟
    مرسی از وقت تون
    سلام
    دسترسی به حساب پدر شما به چه طریقی ممکنه؟!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)