صفحه 179 از 232 نخستنخست ... 79129169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189229 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,781 تا 1,790 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

با سلام... من 19 اردیبهشت ویزا و پذیرشم را در سایت نشا upload کردم و فرداش به من email زدن که تایید شد و 22 اردیبهشت نامه را از مرکز انتخابیتون (بالاتر از پارک ساعی) دریافت کنین(گفتم به به چه منظم سریع!)...بنده روز جمعه از ساعت 11 تا 2/30 تو صف بیرون در وایسادم ، نوبتم که شد خانومه فیش منو گرفت یه برگه داد پر کنم ،گفت نامتون نیومده ، حالا چیزی نشده که ما شمارتون رو میگیریم اومد بهتون خبر میدیم!(بعد 4 ساعت انتظار!) یه 20 نفری از 215 نفر این مشکل براشون تو اون مرکز پیش اومده بود(انسانهای خوش شانس )...بعد از اون هر بار زنگ زدم یه چیزی گفتن! یه بار گفت احتمال 1 % نامتون میاد اینجا ، ما داریم این نامه هارو میفرستیم وزارت علوم اونا خودشون پست میکنن براتون(حتماً!!!)، ولی نباید برین اونجا!!! ...حالا میگن تازه 2 شنبه فرستادن ،وزارت علومم دیگه پست نمیکنه باید برین همونجا! مثل اینکه هر مرحله از این پروسه رفتن باید یه جور بدبختی کشید که بعداً یه وقت دلمون برا چیزی تنگ نشه!از دوستان کسی این مشکل براش روز 22 اردیبهشت پیش اومده؟

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz_usa نمایش پست ها
    با سلام. آیا کسی برای ترم Fall2012 به عنوان دانشجوئی که تازه وارد خاک امریکا میشه و ویزاش را هم مالتیپل گرفته باشه ارز دانشجوئی دریافت کرده؟ آیا این صحت داره که بعضی ها میگن به کسی که ویزای مالتیپل داره سخت تر از سینگل ارز می دهند؟ آیا اصلا ربطی داره این موضوع به ارز دانشجوئی گرفتن؟ ممنون میشم راهنمائی کنین.
    نهخیر ربطی نداره

Member e.farahmand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Maschinenbau TU-Darmstadt

سلام دوستان
    اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه اون 8040 یورو اولی که باید با خودمون ببریم آلمان رو میتونیم دولتی بگیریم یا باید آزاد بخریم ؟
    یعنی منظورم اینه که دانشجویی میدن ؟ و دیگه اینکه برای هر ماه حدود چقدری عرض با نرخ دانشجویی میشه گرفت ؟
    مقصدم آلمانه و یورو احتیاج دارم
    لطفا سوالاتی رو که میشه توی فروم جواب داد رو توی فروم مربوطه مطرح کنید و فقط لینکش رو واسم بفرستید

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    اما من فکر کنم که موافقت یا عدم موافقت با درخواست باید اعلام بشه. همونطور که برای سایر بچه ها تو این موضوع تایید یا عدم تایید فرستادن. نوشته ای که در زیر میاد از این لینک گرفتم:http://nesha.msrt.gov.ir/
    "لطفا به این نکته مهم توجه کنید لطفا پس از ثبت درخواست منتظر نتيجه بررسي درخواست خود ازطريق پست الكترونيكي خود یا وضعیت درخواست در لیست درخواست ها یا بخش پیام ها در سامانه نشا باشند و در صورتي كه درخواست شما مورد تاييد قرارگرفت نسبت به واريز مبلغ اعلام شده در اطلاعيه هاي قبلي اقدام و در روز انتخابي خود به محل مورد نظر خود مراجعه فرماييد. درصورت عدم تاييد درخواست، نسبت به ويرايش و اصلاح درخواست خود از طريق سامانه نشا از قسمت مديريت درخواست ها - ليست درخواست ها - ويرايش درخواست اقدام نماييد تا مجدد بررسي درخواست آنها انجام شده و به اطلاع آنها رسانده شود. "
    من الان نزدیکه 3 هفته است که درخواست دادم ولی نه ایمیلی گرفتم نه پیامی نه چیزی ... نوشته درخواست شما به کارشناس ارسال شده ...

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط e.farahmand نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه اون 8040 یورو اولی که باید با خودمون ببریم آلمان رو میتونیم دولتی بگیریم یا باید آزاد بخریم ؟
    یعنی منظورم اینه که دانشجویی میدن ؟ و دیگه اینکه برای هر ماه حدود چقدری عرض با نرخ دانشجویی میشه گرفت ؟
    مقصدم آلمانه و یورو احتیاج دارم
    دروود.
    خیر اون مقدار خارج از بحث ارز دولتی می باشد و باید بصورت ازاد خریداری نمایید.

Senior Member Milad2012 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, University of Oklahoma

سلام دوستان
    من حدود 1.5 ماه پیش برای ارز دانشجویی ثبت نام کردم و برای دی ماه به من وقت دادند. تقریبا 20 روز پیش از طرف همین سایت برای من هم مثل همه ی متقاضیان ایمیلی دادند که بانک مورد نظرتون رو انتخاب کنید و شرایط ارائه ی ارز دانشجویی تسهیل شده و از این حرفا...! در این مدت هم من به دلیل مشغله ی زیاد نه اکانت نشائی که ساخته ام رو چک کردم و نه هیچ فعالیتی در پاسخ به این ایمیل انجام دادم! حالا با توجه به اینکه ویزای من حدود 2 ماه آینده آماده خواهد شد، از دوستان با تجربه خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند که آیا باید از الان کار خاصی یا تصحیحی در درخواستم روی سامانه ی نشا بدم که باعث تسهیل و یا تسریع دریافت ارزم شود؟؟؟
    متشکرم، با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان گرامی

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من حدود 1.5 ماه پیش برای ارز دانشجویی ثبت نام کردم و برای دی ماه به من وقت دادند. تقریبا 20 روز پیش از طرف همین سایت برای من هم مثل همه ی متقاضیان ایمیلی دادند که بانک مورد نظرتون رو انتخاب کنید و شرایط ارائه ی ارز دانشجویی تسهیل شده و از این حرفا...! در این مدت هم من به دلیل مشغله ی زیاد نه اکانت نشائی که ساخته ام رو چک کردم و نه هیچ فعالیتی در پاسخ به این ایمیل انجام دادم! حالا با توجه به اینکه ویزای من حدود 2 ماه آینده آماده خواهد شد، از دوستان با تجربه خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند که آیا باید از الان کار خاصی یا تصحیحی در درخواستم روی سامانه ی نشا بدم که باعث تسهیل و یا تسریع دریافت ارزم شود؟؟؟
    متشکرم، با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان گرامی
    الان باتوجه به اینکه بدون آپلود کردن ویزا با صدور نامه بانک موافقت نمی شه باید صبر کنید تا ویزاتون آماده بشه. بعد هر تصحیحی دارید انجام بدید.
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    اما من فکر کنم که موافقت یا عدم موافقت با درخواست باید اعلام بشه. همونطور که برای سایر بچه ها تو این موضوع تایید یا عدم تایید فرستادن. نوشته ای که در زیر میاد از این لینک گرفتم:http://nesha.msrt.gov.ir/
    "لطفا به این نکته مهم توجه کنید لطفا پس از ثبت درخواست منتظر نتيجه بررسي درخواست خود ازطريق پست الكترونيكي خود یا وضعیت درخواست در لیست درخواست ها یا بخش پیام ها در سامانه نشا باشند و در صورتي كه درخواست شما مورد تاييد قرارگرفت نسبت به واريز مبلغ اعلام شده در اطلاعيه هاي قبلي اقدام و در روز انتخابي خود به محل مورد نظر خود مراجعه فرماييد. درصورت عدم تاييد درخواست، نسبت به ويرايش و اصلاح درخواست خود از طريق سامانه نشا از قسمت مديريت درخواست ها - ليست درخواست ها - ويرايش درخواست اقدام نماييد تا مجدد بررسي درخواست آنها انجام شده و به اطلاع آنها رسانده شود. "
    نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_mc نمایش پست ها
    من الان نزدیکه 3 هفته است که درخواست دادم ولی نه ایمیلی گرفتم نه پیامی نه چیزی ... نوشته درخواست شما به کارشناس ارسال شده ...
    دوست عزیز از بچه هایی که درخواست دادن و بهشون گفته شده که با نامشون موافقت شده بپرسید که چقدر طول کشیده تا بهشون جواب بدن. اونوقت معلوم میشه که مشکلی پیش اومده (که ایشالا اینطور نیست) یا نه داره پروسه خودش رو طی می کنه.(ایشالا که اینطور)
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

من یک سوال مهم دارم وقتی وارد صفحم می شم هیچ گزینه حتی ویرایش فعال نیست با مرورگر موزیلا و چندتا دیگه هم رفتم بی فایدست
    دوستان شما هم به چنین مشکلی برخورد کردید؟ به نظرتون چه کار کنم

نکته مهم: وقتی برای دریافت نامه ارز مراجعه می کنید دقت کنید که امضا داشته باشه، چون پدر من مجبور شد برای یه امضا پاشه از شهرستان بره وزارت علوم. هر چندکه قرار بود کار راحت تر بشه. اونجا فقط با خونسردی بهش گفتن" إ چرا پس؟"!!!!