نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 168 از 805 نخستنخست ... 68118158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178218268668 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,671 تا 1,680 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

سلام
    میشه بدون i20 فرم DS رو پرکرد و وقت گرفت؟ مثلا با یه شماره sevis الکی؟ کسی میدونه چه کار باید کرد؟

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmasod نمایش پست ها
    سلام
    میشه بدون i20 فرم DS رو پرکرد و وقت گرفت؟ مثلا با یه شماره sevis الکی؟ کسی میدونه چه کار باید کرد؟
    شماره سویس رو میتونید تا قبل از سابمیت کردن فرم ds اصلاح کنید. ولی در نظر داشته باشید که هر سفارتی بدون شماره سویس واقعی وقت نمیده.

ApplyAbroad Veteran

دوستان من فول فاند هستم ولی در قسمت who will pay your travel trip? گزینه Self رو انتخاب کردم. چون فکر کردم منظورش هزینه مسافرت و این داستان هاست! حالا باید چکار کنم؟ یک DS دیگه پر کنم و سابمیت کنم؟ راستی برای دبی هم اقدام کردم.

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

سلام میلاد جان
    جای نگرانی وجود نداره، در واقع به نظر میاد منظورش همین سفر به آمریکاست !
    بچه هایی بودن که فول فاند بودن، گزینه Self انتخاب کردن، مصاحبشون هم دوبی بوده، 3 هفته ای کلیر شدن و الان هم آمریکا هستن
    موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    دوستان من فول فاند هستم ولی در قسمت who will pay your travel trip? گزینه Self رو انتخاب کردم. چون فکر کردم منظورش هزینه مسافرت و این داستان هاست! حالا باید چکار کنم؟ یک DS دیگه پر کنم و سابمیت کنم؟ راستی برای دبی هم اقدام کردم.

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    سلام میلاد جان
    جای نگرانی وجود نداره، در واقع به نظر میاد منظورش همین سفر به آمریکاست !
    بچه هایی بودن که فول فاند بودن، گزینه Self انتخاب کردن، مصاحبشون هم دوبی بوده، 3 هفته ای کلیر شدن و الان هم آمریکا هستن
    موفق باشی
    همونطوریکه دوستمون گفتند اینها خیلی مسائل جزئی هستند و افیسر به اینها اصلا توجهی نمی کنه. اونها معمولا دنبال پیدا کرد تناقض بین چیزهایی که در ds پر کردی، مطالبی که در رزومه آوردی و جواب هایی که موقع مصاحبه می دی هستند.
    من یکی از دوستام پارسال رفت دبی برای مصاحبه، با اینکه پدر و مادرش گرین کارت داشتند (و اون همو در فرمش نوشته بود) بهش ویزا دادند و الان امریکاست.
    یکی ازدوستان نظر جالبی داشت، می گفت وقتی وارد سفاری می شید به این فکر کنید که میرید حقتونو بگیرد نه اینکه برید و منتظر لطف کسی باشید که بهتون ویزا بده یا نه.
    ان شااله به زودی در آمریکا میبینیمت (البته اگر خودم کلیر بشم :دی)
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

سلام دوستان . واقعاً نمیدونم مطرح کردن این قضیه توی این تاپیک چه از لحاظ اخلاقی چه از لحاظ قوانین سایت درست هست یا نه؟ هنوز هم از لحاظ امنیتی و حفظ حریم شخصی اعتماد کردن و مطرح کردن یه سری مسایل ریسکش بالاست. ولی در حال حاضر تنها منبع جامعی که میشناسم همین جاست. پیشاپیش از مدیران سایت عذرخواهی می کنم.
    من چندین بار به دلایل مسایل سیاسی دستگیر شدم. مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم. اینجا از تحصیل محروم شدم. اقدام کردم واسه آمریکا پذیرش گرفتم. الان که می خوام فرم ds 160 رو پر کنم به سوالات مربوط به دستگیری و اینا رسیدم. نمیدونم چی باید جواب بدم. از یه طرف همه میگن کاملاً باید حقیقت رو بنویسی. از یه طرف هم شنیدم که اگه چیزی راجع به اینجور مسایل بگی افسره فکر می کنه که تو می خوای بری و بمونی و دیگه برنگردی و پناهنده شی. من که خودم فقط به قصد ادامه تحصیل می خوام برم و هیچ گونه قصد سو استفاده از مسائلی که برام پیش اومده ندارم. ممنون میشم از عزیزانی که تجربشون تو اینجور مسایل بالاست منو راهنمایی کنن.
    بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد !

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedt5 نمایش پست ها
    سلام دوستان . واقعاً نمیدونم مطرح کردن این قضیه توی این تاپیک چه از لحاظ اخلاقی چه از لحاظ قوانین سایت درست هست یا نه؟ هنوز هم از لحاظ امنیتی و حفظ حریم شخصی اعتماد کردن و مطرح کردن یه سری مسایل ریسکش بالاست. ولی در حال حاضر تنها منبع جامعی که میشناسم همین جاست. پیشاپیش از مدیران سایت عذرخواهی می کنم.
    من چندین بار به دلایل مسایل سیاسی دستگیر شدم. مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم. اینجا از تحصیل محروم شدم. اقدام کردم واسه آمریکا پذیرش گرفتم. الان که می خوام فرم ds 160 رو پر کنم به سوالات مربوط به دستگیری و اینا رسیدم. نمیدونم چی باید جواب بدم. از یه طرف همه میگن کاملاً باید حقیقت رو بنویسی. از یه طرف هم شنیدم که اگه چیزی راجع به اینجور مسایل بگی افسره فکر می کنه که تو می خوای بری و بمونی و دیگه برنگردی و پناهنده شی. من که خودم فقط به قصد ادامه تحصیل می خوام برم و هیچ گونه قصد سو استفاده از مسائلی که برام پیش اومده ندارم. ممنون میشم از عزیزانی که تجربشون تو اینجور مسایل بالاست منو راهنمایی کنن.
    فکر می کنم اگر خیلی ادم شناخته شده ای نیستید و در لیست اخبار نبودید دلیلی نداره این مسائل داخلی رو در فرمتون عنوان کنید. فقط روز مصاحبه ارامشتونو حفظ کنید و بدونید که افیسر چیزهایی رو می دونه که شما بهش گفتید + مسائلی که مستقیما به امریکا مربوط می شه (مثل درخواست گرین کارت و ....)
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط majidi123 نمایش پست ها
    فکر می کنم اگر خیلی ادم شناخته شده ای نیستید و در لیست اخبار نبودید دلیلی نداره این مسائل داخلی رو در فرمتون عنوان کنید. فقط روز مصاحبه ارامشتونو حفظ کنید و بدونید که افیسر چیزهایی رو می دونه که شما بهش گفتید + مسائلی که مستقیما به امریکا مربوط می شه (مثل درخواست گرین کارت و ....)
    موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز از جوابتون
    خب یعنی امکانش نیست توی clearance اینجور مسایل رو بفهمن؟ آدم شناخته شده ای نیستم و توی اینترنت و اخبار به جز چند تا سایت معمولی چیزی راجع بهم نیست !
    بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد !

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

خب یعنی امکانش نیست توی clearance اینجور مسایل رو بفهمن؟ آدم شناخته شده ای نیستم و توی اینترنت و اخبار به جز چند تا سایت معمولی چیزی راجع بهم نیست !
    البته من در حد تجربه خودم جوابتونو دادم،چون تجربه کار در سفارت امریکا رو ندارم. اما در کلیرنس چک مباحث مربوط به امنیت امریکا چک می شه و در مسائلی از این دست جستجو می کنند.
    اگر مسائل داخلی خیلی براشون مهم بود، مثل سفارت کانادا، ازتون عدم سو پیشینه می خواستند.
    حالا از سایر دوستانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارندهم می خوام توضیحاتی بیشتری بدن و اگر اشتباه گفتم اصلاح کنند تا این دوستمون تصمیم درستی بگیرند.
    موفق باشید.

ApplyAbroad Veteran

با این توضیحاتی که دادید، عقل حکم می کنه که اشاره نکنید، در ضمن شما مجرم تلقی نمی شید، منظور این سوال ها بیشتر داشتن سو پیشینه است، که شما حسن پیشینه دارید دوست من .
    موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)