سلام
میشه بدون i20 فرم DS رو پرکرد و وقت گرفت؟ مثلا با یه شماره sevis الکی؟ کسی میدونه چه کار باید کرد؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام
میشه بدون i20 فرم DS رو پرکرد و وقت گرفت؟ مثلا با یه شماره sevis الکی؟ کسی میدونه چه کار باید کرد؟
دوستان من فول فاند هستم ولی در قسمت who will pay your travel trip? گزینه Self رو انتخاب کردم. چون فکر کردم منظورش هزینه مسافرت و این داستان هاست! حالا باید چکار کنم؟ یک DS دیگه پر کنم و سابمیت کنم؟ راستی برای دبی هم اقدام کردم.
همونطوریکه دوستمون گفتند اینها خیلی مسائل جزئی هستند و افیسر به اینها اصلا توجهی نمی کنه. اونها معمولا دنبال پیدا کرد تناقض بین چیزهایی که در ds پر کردی، مطالبی که در رزومه آوردی و جواب هایی که موقع مصاحبه می دی هستند.
من یکی از دوستام پارسال رفت دبی برای مصاحبه، با اینکه پدر و مادرش گرین کارت داشتند (و اون همو در فرمش نوشته بود) بهش ویزا دادند و الان امریکاست.
یکی ازدوستان نظر جالبی داشت، می گفت وقتی وارد سفاری می شید به این فکر کنید که میرید حقتونو بگیرد نه اینکه برید و منتظر لطف کسی باشید که بهتون ویزا بده یا نه.
ان شااله به زودی در آمریکا میبینیمت (البته اگر خودم کلیر بشم :دی)
Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.
سلام دوستان . واقعاً نمیدونم مطرح کردن این قضیه توی این تاپیک چه از لحاظ اخلاقی چه از لحاظ قوانین سایت درست هست یا نه؟ هنوز هم از لحاظ امنیتی و حفظ حریم شخصی اعتماد کردن و مطرح کردن یه سری مسایل ریسکش بالاست. ولی در حال حاضر تنها منبع جامعی که میشناسم همین جاست. پیشاپیش از مدیران سایت عذرخواهی می کنم.
من چندین بار به دلایل مسایل سیاسی دستگیر شدم. مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم. اینجا از تحصیل محروم شدم. اقدام کردم واسه آمریکا پذیرش گرفتم. الان که می خوام فرم ds 160 رو پر کنم به سوالات مربوط به دستگیری و اینا رسیدم. نمیدونم چی باید جواب بدم. از یه طرف همه میگن کاملاً باید حقیقت رو بنویسی. از یه طرف هم شنیدم که اگه چیزی راجع به اینجور مسایل بگی افسره فکر می کنه که تو می خوای بری و بمونی و دیگه برنگردی و پناهنده شی. من که خودم فقط به قصد ادامه تحصیل می خوام برم و هیچ گونه قصد سو استفاده از مسائلی که برام پیش اومده ندارم. ممنون میشم از عزیزانی که تجربشون تو اینجور مسایل بالاست منو راهنمایی کنن.
بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد !
فکر می کنم اگر خیلی ادم شناخته شده ای نیستید و در لیست اخبار نبودید دلیلی نداره این مسائل داخلی رو در فرمتون عنوان کنید. فقط روز مصاحبه ارامشتونو حفظ کنید و بدونید که افیسر چیزهایی رو می دونه که شما بهش گفتید + مسائلی که مستقیما به امریکا مربوط می شه (مثل درخواست گرین کارت و ....)
موفق باشید.
البته من در حد تجربه خودم جوابتونو دادم،چون تجربه کار در سفارت امریکا رو ندارم. اما در کلیرنس چک مباحث مربوط به امنیت امریکا چک می شه و در مسائلی از این دست جستجو می کنند.
اگر مسائل داخلی خیلی براشون مهم بود، مثل سفارت کانادا، ازتون عدم سو پیشینه می خواستند.
حالا از سایر دوستانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارندهم می خوام توضیحاتی بیشتری بدن و اگر اشتباه گفتم اصلاح کنند تا این دوستمون تصمیم درستی بگیرند.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)