صفحه 138 از 974 نخستنخست ... 3888128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148188238638 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,380 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ntahghigh نمایش پست ها
    بچه ها کسی خبر داره kamranmn چرا ریجکت شده؟
    با توجه به پروندشون تنها کم و کسریشون نمره زبانه و تعهدنامه، که در مورد اخیر خیلی مطمئن نیستم تاثیر چندانی داشته باشه. البته باید در نظر داشت که هر کسی شرایط خودشو داره.

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    من با mehrs موافقم. ببنید خودتونو باید جای آفیسر بزارید که مثلا به چی گیر داده: یه نفر که نه سال از آخرین مدرک تحصیلش گذشته و یک شغل مناسب داره و وضعیت مالی با ثباتی داره (خود و همسر)، در ضمن یه پرونده مهاجرتی هم داره: حالا آیا این فرد داره می ره دانشگاه Regina که ادامه تحصیل بده در مقطع فوق لیسانس؟ آیا ادامه تحصیل purpose of visit واقعی این فرد بوده؟ آیا با موارد اشاره شده در بالا این فرد پس از ادامه تحصیلش کانادا رو ترک خواهد کرد؟ (تاکید می کنم که البته همه اینها حدسیات ماست بر اساس اطلاعات موجود در لیست متقاضیان وبزا)
    پی نوشت: درخواست ویزای تحصیلی ایشون یک بار دیگه هم (در تهران) رد شده بود.
    من تو کانادا درس میخونم. به نظر من همه این ریجکشن ها الکی است. به این خاطر که تو کانادا خیلی تسهیلات است برای فارغ التحصیلان دانشگاهای کانادا که اینجا اقامت دائم بگیرند. دلیلی نداره که کسی را که بخواهد بعد از تحصیل اینجا بمونه گیر بدند. چرا برای ملیت های دیگه مثل آلمانیها اینجور گیرهایی وجود نداره؟ عزیز من اینها فقط و فقط دلیل سیاسی داره.

ApplyAbroad Champion

<<<پیام مدیریت>>>

با سلام و احترام

کاربران گرامی، نزدیک 120 پست به علت اینکه خلاف مقررات بود، حذف شد. امکان ارسال پیام خصوصی وجود نداشت، بنابراین اینجا اطلاع داده شد.

خواهشمند است برای سوال در خصوص مدارک لازم روادید دانشجویی کانادا به این تاپیک مراجعه نمایید.

لطفا در صورت مشاهده ارسال های فاقد اطلاعات کلی و مفید، پینگلیش، تشکر، تبریک، تاکید، تایید، ابراز احساسات، نامرتبط با موضوع، آن ها را گزارش نمایید. اینگونه ارسال ها و پاسخ به آن ها حذف خواهد شد. از همه کاربران تقاضای همکاری در این زمینه را داریم.

دوستانی که مدارک خود را ارسال نمودن، اینجا را کامل بفرمایند. این جدول شامل دو شیت (May 2012 in Sheet1 & Sep 2012 in Sheet 2) است.

ممنون از همکاریتون
    ویرایش توسط studentz : May 25th, 2012 در ساعت 12:14 PM
    لطفا پست نامرتبط و خلاف مقررات را گزارش فرمایید.

سلام
    از دوستان به جز کسانی که توی 22 و 23 می، پس ریکواست شدن، کسی هست که جدیدا شده باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein_kargar نمایش پست ها
    من تو کانادا درس میخونم. به نظر من همه این ریجکشن ها الکی است. به این خاطر که تو کانادا خیلی تسهیلات است برای فارغ التحصیلان دانشگاهای کانادا که اینجا اقامت دائم بگیرند. دلیلی نداره که کسی را که بخواهد بعد از تحصیل اینجا بمونه گیر بدند. چرا برای ملیت های دیگه مثل آلمانیها اینجور گیرهایی وجود نداره؟ عزیز من اینها فقط و فقط دلیل سیاسی داره.
    حرف شما درسته که اقامت گرفتن تو کانادا برای دانشجوها مشکلی نداره ولی من فکر میکنم که کانادا میخواد هر کسی که وارد اونجا میشه با هر ویزایی با همون اقدام به اقامت کنه و انتظار داره که مردم بر اساس صداقت application پر کنن. یعنی ممکنه آفیسر وقتی میبینه که یکی بعد 10 سال و با پرونده مهجرت میخواد ویزا دانشجویی بگیره خب شاید فکر میکنه یه بهانس و میخواد اونجا درسو ول کنه و هزینه الکی واسه دانشگاه بزاره. به هر حال یه سری قوانین دارن برای کنترل مهاجرین و دادن ویزا و حتما هر آفیسری طبق اونا وضعیتو چک میکنه و میگه چه کسی شرا یط گرفتن چه نوع ویزایی داره. کسی که 10 سال درس نخونده و پول خیلی زایادی داره و مهاجرت اقدام کرده احتمالا به نظرشون دانشجوی واقعی نیست و درس یه بهانه هس. البته ما همه از ریجکت هر کس با هر شرایطی ناراحت میشیم و میدونیم که پذیرش گرفتن چقدر دردسر داره و امیدواریم همه بتونن ویزا بگیرن.
    در ضمن آلمان به نظر شما اینقدر مهاجر به کانادا داره؟ یا اینقدر دانشجو که بخوان کانادا تحصیل کنن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Jcanada نمایش پست ها
    سلام
    از دوستان به جز کسانی که توی 22 و 23 می، پس ریکواست شدن، کسی هست که جدیدا شده باشه؟
    سلام

منم همین سوال رو دارم. اگه دیگه کسی نیست پس حدودا 10 نفر فقط تو این هفته وضعیتشون مشخص شد. درست میگم؟ با توجه به این موضوع میشه برآورد کرد سرعت بررسی پرونده توسط آنکارا چقدره!! البته با توجه به این تعداد زیاد از منتظران امیدوارم در طول یک هفته بیشتر از 10 نفر وضعیتشون مشخص بشه.

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

دوستان جدول مربوط به ویزا که مربوط به ترمهای May 2012 و Sep 2012 بود را که با ایده MJahan ایجاد شد، که اینجانب هم کاملتر کردم،
    خواهشا بچه هایی که تو این چند سال از کشور کانادا پذیرش و ویزا گرفتن و یا اقدام به ویزا میکنن، بر اساس رشته و دانشگاه پر نمایید.
    از مدیر محترم خواهشمند است که پست را حذف نکنن.
    https://docs.google.com/spreadsheet/...V0dWRGc#gid=12
    نوشته اصلی توسط MJahan
    سلام دوستان، توی جدول یک صفحه درست کردم برای طبقه بندی دانشگاه ها و sort کردن آن بر حسب تعداد اقدام کننده ها. ممنون میشم تو تکمیلش کمک کنین

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    دوستمون turaj1 خیلی زحمت کشیدن جدول رو شکیل تر کردن. دوستان ممنون میشم اگه خودتون اسم کاربریتون رو تو جدول، زیر دانشگاهی که قبول شدید وارد کنید. با تشکر.

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    سلام

منم همین سوال رو دارم. اگه دیگه کسی نیست پس حدودا 10 نفر فقط تو این هفته وضعیتشون مشخص شد. درست میگم؟ با توجه به این موضوع میشه برآورد کرد سرعت بررسی پرونده توسط آنکارا چقدره!! البته با توجه به این تعداد زیاد از منتظران امیدوارم در طول یک هفته بیشتر از 10 نفر وضعیتشون مشخص بشه.
    من فکر نمی کنم نتیجه ویزای این افراد اونقدر ها به پروسه ویزا در آنکارا مربوط بشه از این لحاظ که این افراد بیشتر از کارهای ویزاشون در دفتر تهران انجام شده ما هم متاسفانه از وضعیت پرونده همه کسایی که دانشجویی اقدام کردن مطلع نیستیم چون همه به فروم سر نمی زنند. به نظرم وقتی جواب پرونده های بعدی بیاد که کاری روشون در تهران انجام نشده می شه منطقی تر راجع به زمان بررسی مدارک در آنکارا به یک نتیجه ای رسید...

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

سلام دوستان، این پست رو من چند ساعت پیش توی فروم روادید دانشجویی نوشته بودم که مدیران سایت بدلیل غیر مرتبط بودن با موضوع حذفش کردن و حالا دوباره اینجا که فکر کنم جای درستی باشه می زارم برای دوستانی که نخوندن. با آرزوی دریافت ویزای دانشجویی همه.

دوستان ببخشید اگه با وارد کردن اطلاعاتم تو جدول باعث ایجاد نگرانی شدم. در واقع قصدم رفع نگرانی از اکثر دوستانی بود که گپ کوتاهی دارند.

Boyport و spidi عزیز و دوستانی که تازه فارغ التحصیل شدید، برای رفع نگرانی باید بگم که با آماری که از ایرانی های دانشجو در Ottawa, UBC و UWO دارم، اونهایی که اصطلاحا گپ کوتاهی دارند و برای مهاجرت اقدام نکردن و بخصصوص برای PhD کردند، از دریافت ویزای دانشجوییشون کاملا آسوده خاطر باشند. حالا بالا بودن معدل boyport و نشون دادن تای توسط spidi و هچنین داشتن fund مزید بر علت هم هست. اگر هم از بابت عملکرد آنکارا نگرانید، این رو بگم که با یک قیاس ساده میبینید که RZ و sara81 عزیز که از آنکارا جوابشون رو گرفتن شرایطشون از لحاظ اقدام برای مهاجرت و داشتن گپ، به من که از تهران جواب گرفتم نزدیکه و هر سه رد شدیم. پس دوستان هیچ نگرانی به خودتون راه ندید و امیدوارم هر چه زودتر ویزای دانشجویی همه دوستان بیاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    سلام دوستان، این پست رو من چند ساعت پیش توی فروم روادید دانشجویی نوشته بودم که مدیران سایت بدلیل غیر مرتبط بودن با موضوع حذفش کردن و حالا دوباره اینجا که فکر کنم جای درستی باشه می زارم برای دوستانی که نخوندن. با آرزوی دریافت ویزای دانشجویی همه.

دوستان ببخشید اگه با وارد کردن اطلاعاتم تو جدول باعث ایجاد نگرانی شدم. در واقع قصدم رفع نگرانی از اکثر دوستانی بود که گپ کوتاهی دارند.

Boyport و spidi عزیز و دوستانی که تازه فارغ التحصیل شدید، برای رفع نگرانی باید بگم که با آماری که از ایرانی های دانشجو در Ottawa, UBC و UWO دارم، اونهایی که اصطلاحا گپ کوتاهی دارند و برای مهاجرت اقدام نکردن و بخصصوص برای PhD کردند، از دریافت ویزای دانشجوییشون کاملا آسوده خاطر باشند. حالا بالا بودن معدل boyport و نشون دادن تای توسط spidi و هچنین داشتن fund مزید بر علت هم هست. اگر هم از بابت عملکرد آنکارا نگرانید، این رو بگم که با یک قیاس ساده میبینید که RZ و sara81 عزیز که از آنکارا جوابشون رو گرفتن شرایطشون از لحاظ اقدام برای مهاجرت و داشتن گپ، به من که از تهران جواب گرفتم نزدیکه و هر سه رد شدیم. پس دوستان هیچ نگرانی به خودتون راه ندید و امیدوارم هر چه زودتر ویزای دانشجویی همه دوستان بیاد.
    ممنون از اطلاعات، من هنوز ارتباط بین مقطع پذیرش و شانس ویزا گزفتن رو نفهمیدم؟ به نظرم هیچ تاثیری نداره. حتی من چندتا از دوستام که سالای قبل برای MSc ذوباره پذیرش داشتن هم راحت ویزا گرفتن