من تو کانادا درس میخونم. به نظر من همه این ریجکشن ها الکی است. به این خاطر که تو کانادا خیلی تسهیلات است برای فارغ التحصیلان دانشگاهای کانادا که اینجا اقامت دائم بگیرند. دلیلی نداره که کسی را که بخواهد بعد از تحصیل اینجا بمونه گیر بدند. چرا برای ملیت های دیگه مثل آلمانیها اینجور گیرهایی وجود نداره؟ عزیز من اینها فقط و فقط دلیل سیاسی داره.
<<<پیام مدیریت>>>
با سلام و احترام
کاربران گرامی، نزدیک 120 پست به علت اینکه خلاف مقررات بود، حذف شد. امکان ارسال پیام خصوصی وجود نداشت، بنابراین اینجا اطلاع داده شد.
خواهشمند است برای سوال در خصوص مدارک لازم روادید دانشجویی کانادا به این تاپیک مراجعه نمایید.
لطفا در صورت مشاهده ارسال های فاقد اطلاعات کلی و مفید، پینگلیش، تشکر، تبریک، تاکید، تایید، ابراز احساسات، نامرتبط با موضوع، آن ها را گزارش نمایید. اینگونه ارسال ها و پاسخ به آن ها حذف خواهد شد. از همه کاربران تقاضای همکاری در این زمینه را داریم.
دوستانی که مدارک خود را ارسال نمودن، اینجا را کامل بفرمایند. این جدول شامل دو شیت (May 2012 in Sheet1 & Sep 2012 in Sheet 2) است.
ممنون از همکاریتون
ویرایش توسط studentz : May 25th, 2012 در ساعت 12:14 PM
سلام
از دوستان به جز کسانی که توی 22 و 23 می، پس ریکواست شدن، کسی هست که جدیدا شده باشه؟
حرف شما درسته که اقامت گرفتن تو کانادا برای دانشجوها مشکلی نداره ولی من فکر میکنم که کانادا میخواد هر کسی که وارد اونجا میشه با هر ویزایی با همون اقدام به اقامت کنه و انتظار داره که مردم بر اساس صداقت application پر کنن. یعنی ممکنه آفیسر وقتی میبینه که یکی بعد 10 سال و با پرونده مهجرت میخواد ویزا دانشجویی بگیره خب شاید فکر میکنه یه بهانس و میخواد اونجا درسو ول کنه و هزینه الکی واسه دانشگاه بزاره. به هر حال یه سری قوانین دارن برای کنترل مهاجرین و دادن ویزا و حتما هر آفیسری طبق اونا وضعیتو چک میکنه و میگه چه کسی شرا یط گرفتن چه نوع ویزایی داره. کسی که 10 سال درس نخونده و پول خیلی زایادی داره و مهاجرت اقدام کرده احتمالا به نظرشون دانشجوی واقعی نیست و درس یه بهانه هس. البته ما همه از ریجکت هر کس با هر شرایطی ناراحت میشیم و میدونیم که پذیرش گرفتن چقدر دردسر داره و امیدواریم همه بتونن ویزا بگیرن.
در ضمن آلمان به نظر شما اینقدر مهاجر به کانادا داره؟ یا اینقدر دانشجو که بخوان کانادا تحصیل کنن؟
سلام
منم همین سوال رو دارم. اگه دیگه کسی نیست پس حدودا 10 نفر فقط تو این هفته وضعیتشون مشخص شد. درست میگم؟ با توجه به این موضوع میشه برآورد کرد سرعت بررسی پرونده توسط آنکارا چقدره!! البته با توجه به این تعداد زیاد از منتظران امیدوارم در طول یک هفته بیشتر از 10 نفر وضعیتشون مشخص بشه.
دوستان جدول مربوط به ویزا که مربوط به ترمهای May 2012 و Sep 2012 بود را که با ایده MJahan ایجاد شد، که اینجانب هم کاملتر کردم،
خواهشا بچه هایی که تو این چند سال از کشور کانادا پذیرش و ویزا گرفتن و یا اقدام به ویزا میکنن، بر اساس رشته و دانشگاه پر نمایید.
از مدیر محترم خواهشمند است که پست را حذف نکنن.
https://docs.google.com/spreadsheet/...V0dWRGc#gid=12
نوشته اصلی توسط MJahan
سلام دوستان، توی جدول یک صفحه درست کردم برای طبقه بندی دانشگاه ها و sort کردن آن بر حسب تعداد اقدام کننده ها. ممنون میشم تو تکمیلش کمک کنین
من فکر نمی کنم نتیجه ویزای این افراد اونقدر ها به پروسه ویزا در آنکارا مربوط بشه از این لحاظ که این افراد بیشتر از کارهای ویزاشون در دفتر تهران انجام شده ما هم متاسفانه از وضعیت پرونده همه کسایی که دانشجویی اقدام کردن مطلع نیستیم چون همه به فروم سر نمی زنند. به نظرم وقتی جواب پرونده های بعدی بیاد که کاری روشون در تهران انجام نشده می شه منطقی تر راجع به زمان بررسی مدارک در آنکارا به یک نتیجه ای رسید...
سلام دوستان، این پست رو من چند ساعت پیش توی فروم روادید دانشجویی نوشته بودم که مدیران سایت بدلیل غیر مرتبط بودن با موضوع حذفش کردن و حالا دوباره اینجا که فکر کنم جای درستی باشه می زارم برای دوستانی که نخوندن. با آرزوی دریافت ویزای دانشجویی همه.
دوستان ببخشید اگه با وارد کردن اطلاعاتم تو جدول باعث ایجاد نگرانی شدم. در واقع قصدم رفع نگرانی از اکثر دوستانی بود که گپ کوتاهی دارند.
Boyport و spidi عزیز و دوستانی که تازه فارغ التحصیل شدید، برای رفع نگرانی باید بگم که با آماری که از ایرانی های دانشجو در Ottawa, UBC و UWO دارم، اونهایی که اصطلاحا گپ کوتاهی دارند و برای مهاجرت اقدام نکردن و بخصصوص برای PhD کردند، از دریافت ویزای دانشجوییشون کاملا آسوده خاطر باشند. حالا بالا بودن معدل boyport و نشون دادن تای توسط spidi و هچنین داشتن fund مزید بر علت هم هست. اگر هم از بابت عملکرد آنکارا نگرانید، این رو بگم که با یک قیاس ساده میبینید که RZ و sara81 عزیز که از آنکارا جوابشون رو گرفتن شرایطشون از لحاظ اقدام برای مهاجرت و داشتن گپ، به من که از تهران جواب گرفتم نزدیکه و هر سه رد شدیم. پس دوستان هیچ نگرانی به خودتون راه ندید و امیدوارم هر چه زودتر ویزای دانشجویی همه دوستان بیاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)