صفحه 222 از 1547 نخستنخست ... 1221722122132142152162172182192202212222232242252262272282292302312322723227221222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,211 تا 2,220 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

سلام دوستان،
    یکی‌ از دوستام یه مشکلی‌ واسش پیش اومده گفتم از شما بپرسم.
    ایشون از کانادا که اومدن تعطیلات حواسشون نبوده که ویزاشون اکسپایر شده، حالا دوباره می‌خواد واسه ویزا اقدام کنه، ایشون پرمیت ستادی تا ۲۰۱۳ دارن می‌خواستم بدونم ایشون بعد اینکه مدارکشو تحویل بده به سفارت چقدر طول میکش که دوباره ویزا بگیرن؟ آیا مثل ماها که اول اپلی‌ می‌کنیم باهاش برخورد می‌کنن یا اینکه زودتر بهش میدن؟ آیا اینجور موردی سراغ دارید که پیش اومده باشه؟
    مرسی‌

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط negarali نمایش پست ها
    سلام دوستان یه راهنمایی می خوام که نمی دونم جاش اینجاست یا نه؟
    من یه دانشگاه توی کانادا و یکی توی آمریکا پذیرشم داره میاد. ولی چون مطمئن نیستم به خاطر درخواست مهاجرتم به کبک، حتما ویزای کانادا رو بگیرم و موقعیت دانشگاه کانادا هم بهتره، می خوام بدونم میشه همزمان برای کانادا و آمریکا اقدام کرد، تا مرحله ای که من حداقل مطمئن بشم که ویزای کانادا حتمی شده؟ چه مشکلاتی به وجود می یاد؟
    هیچ مشکلی به وجود نمیاد. خیلی ها همزمان برای دانشگاه های چند کشور مختلف اقدام میکنند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    علوم تغذیه - علوم و تحقیقات تهران

ببخشید من خوندم اینجا این فیش پرداخت بانکی رو هم بعضی ها ترجمه کردن، احتیاج هست واقعآ یا کار اضافیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط H_Tehrani نمایش پست ها
    ببخشید من خوندم اینجا این فیش پرداخت بانکی رو هم بعضی ها ترجمه کردن، احتیاج هست واقعآ یا کار اضافیه؟
    احتیاجی به ترجمه فیش نیست. تو سایت گفته اصل فیش رو میخواد:

Please include the original bank receipt in your application

سلام دوستان.

من یه سوال راجع به مدارک مورد نیاز برای سفارت کانادا دارم. همونطور که می دونید اون دوستانی که از نظام وظیفه معافیت تحصیلی می گیرن، نامه معافیتشونو می برن وزارت علوم تا از طرف وزارت به اداره گذرنامه معرفی بشن. حالا من شنیدم که توی مدارک مورد نیاز برای سفارت کانادا ترجمه این نامه معافیت تحصیلی هم باشه. من یه بررسی گذری روی مدارکی که توی سایت آنکارا زده کردم، چیزی با این عنوان نبود. آیا این مدرک باید باشه جز مدارک حتماَ؟ ممنونم.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya Amiri نمایش پست ها
    سلام دوستان.

من یه سوال راجع به مدارک مورد نیاز برای سفارت کانادا دارم. همونطور که می دونید اون دوستانی که از نظام وظیفه معافیت تحصیلی می گیرن، نامه معافیتشونو می برن وزارت علوم تا از طرف وزارت به اداره گذرنامه معرفی بشن. حالا من شنیدم که توی مدارک مورد نیاز برای سفارت کانادا ترجمه این نامه معافیت تحصیلی هم باشه. من یه بررسی گذری روی مدارکی که توی سایت آنکارا زده کردم، چیزی با این عنوان نبود. آیا این مدرک باید باشه جز مدارک حتماَ؟ ممنونم.
    ببین تو اگه گذرنامه داری کپی گذرنامه تو بده. آنکارا چیزی از سربازی نخواسته و نگفته که مدارکی دال بر تموم کردن سربازیتون یا معافیتتون یا اینجور چیزا بیارین. بنابراین میشه نتیجه گرفت که کاری نداره به کار سربازی. حالا اگه بعدا یادش بیاد که ما یه همچین چیزی هم داریم و بیاد بگه بیارین نمیدونم. ولی میتونی ترجمه اون نامه رو بذاری که نشون میده تو معافیت تحصیلی داری فعلا و البته یه سری بچه ها پیشنهاد کرده بودن که از سربازی به عنوان یه تای اسم ببرید. اینم بد نیست. دلیل خوبیه.
    ویرایش توسط shibaak : June 3rd, 2012 در ساعت 12:23 AM

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabi نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    یکی‌ از دوستام یه مشکلی‌ واسش پیش اومده گفتم از شما بپرسم.
    ایشون از کانادا که اومدن تعطیلات حواسشون نبوده که ویزاشون اکسپایر شده، حالا دوباره می‌خواد واسه ویزا اقدام کنه، ایشون پرمیت ستادی تا ۲۰۱۳ دارن می‌خواستم بدونم ایشون بعد اینکه مدارکشو تحویل بده به سفارت چقدر طول میکش که دوباره ویزا بگیرن؟ آیا مثل ماها که اول اپلی‌ می‌کنیم باهاش برخورد می‌کنن یا اینکه زودتر بهش میدن؟ آیا اینجور موردی سراغ دارید که پیش اومده باشه؟
    مرسی‌
    قاعدتا پرونده اش تا زمانی که از بقیه بررسی نشه بررسی نمیشه. ممکنه بتونه نسبت به کسانی که دفعه اولشونه میرن زودتر بگیره ولی به شرطی که کلا سفارت شروع کنه به بررسی کردن و جواب دادن. سفارت هنوز هیچ خبری نداده. هنوز بچه های سپتامبر اصلا بررسی نشدن و بعید به نظر میرسه زودتر از کسانی که تا الان فرستادن بررسی بشه. البته بازم از کسانی بپرس که مورد مشابه داشته باشن.

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya Amiri نمایش پست ها
    سلام دوستان.

سلام دوست عزیز، این مدرکی شما می فرمایید جزو چک لیست سفارت توی ایران بوده، الان سفارت کانادا تو ترکیه همچین چیزیو نمی خواد. ولی اگه دارین بزارین بد نیست، شاید برای ایرانیا بخوان. اگرم ندارین که اصلا مشکلی نیست.
    موفق باشید.

Junior Member

سلام
    من 18000 در سال فاند دام + 4000 entrance scholarship طبق نامه ساپورت استادم فاند کامل محسوب میشم. البته چند تا مدرک از حساب بانکی و فیش حقوقی پدر و مادرم رو هم دارم که بد نیستن. توی فرم IMM1294 برای
    سوال 5 funds available for my stay باید مقادیر حساب والدینم رو با پول هایی که دانشگاه میده جمع کنم؟
    سوال 6 My expenses in Canada will be paid by باید othersبنویسم یا parents ?
    یک سوال دیگه که تو بقیه پست ها خوب متوجه نشدم ، تو چک لیست اومده Academic Documents – originals and 1 photocopy یعنی ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه میشه اصل بعد یک کپی معمولی هم باید بذارم؟
    سپاگذارم

نقل قول نوشته اصلی توسط oceanus نمایش پست ها
    سلام
    من 18000 در سال فاند دام + 4000 entrance scholarship طبق نامه ساپورت استادم فاند کامل محسوب میشم. البته چند تا مدرک از حساب بانکی و فیش حقوقی پدر و مادرم رو هم دارم که بد نیستن. توی فرم IMM1294 برای
    سوال 5 funds available for my stay باید مقادیر حساب والدینم رو با پول هایی که دانشگاه میده جمع کنم؟
    سوال 6 My expenses in Canada will be paid by باید othersبنویسم یا parents ?
    یک سوال دیگه که تو بقیه پست ها خوب متوجه نشدم ، تو چک لیست اومده Academic Documents – originals and 1 photocopy یعنی ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه میشه اصل بعد یک کپی معمولی هم باید بذارم؟
    سپاگذارم
    ببین دوست عزیز این دوتا سوال اول شما برای بچه های فول فاند یه موضوع بحث برانگیز هستش، هر کسی یه چیزی میگه اما من چیزی رو که خودم نوشتم رو بهت میگم، من برای سوال ۵ کل فاندی که از دانشگاه می گرفتم رو نوشتم بعدش برای سوال ۶ آدرز رو زدم که تو جای روبروش هم نوشتم ''دانشگاه (در صورت نیاز والدین)''. چون با یکی از دوستان اونور وقتی صحبت کردم می گفت وقتی فول فاندی فقط بگو دانشگاه که اونا نگن می خواد با هزینه شخصی بیاد. ولی باید توجه کرد که اون مبلغی که برای فاند می نویسید حتما از هزینه های شما بیشتر باشه.
    برای سوال آخر هم فکر میکنم اینطوری مطمئن تره.
    موفق باشید.