صفحه 2699 از 5471 نخستنخست ... 16992199259926492689269026912692269326942695269626972698269927002701270227032704270527062707270827092749279931993699 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,981 تا 26,990 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط sasa_gh1362 نمایش پست ها
    حالا چرا کپی پاسپورتها رو براشون فرستادی؟ مگه درخواست کرده بودن؟
    پاسپورتشون تعویض شده بوده

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط babakbit نمایش پست ها
    با قاطعیت نگید این نوشته بصورت عموم برای کسایی که دسیژن مید میشن میاد که در اون نامه دلایل ذکر شده. AABBCCDD عزیز شرایط شما متفاوته و نمیشه با قطعیت نظری داد ولی نظر شخصی من به سمت منفیه امیدوارم به خیر بگذره با رسیدن نامشون همه چیز مشخص میشه
    دقیقا نظر منم همینه. امیدوارم اشتباه کرده باشیم ولی توی فروم کانادا ویزا هم قبل ارسال نامه ریفیوزال این لاین به ایکیس اضافه میشده. ظاهرا فقط روند ورشو متفاوت با همه ویزا آفیس هاست و بقیه تقریبا مثل هم پیش میرن

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط momoya نمایش پست ها
    و یکی دو مورد از این الطاف برای این پروسس در مارچ هم دیده میشه. و جالب اینه که تقریبا تمام پرونده های مورد لطف ظاهر به شکلی ناقص بودند و به update احتیاج داشتند.
    به نظر شما این روال ترتیب مدیکال بر اساس CIO ادامه پیدا خواهد کرد در هفته های آینده یا باز هم ممکنه به حالت قبلی برگرده شرایط ؟
    امیدوارم آفیسر پرونده های ما هم یه گیری چیزی به پرونده مون بده یا مثلا اصل مدارک تحصیلیمونو بخواد شاید فرجی بشه

یادتونه یک ماه پیش گفتم یکی از دوستهام که برای کبک اقدام کرده بود پس از اینکه ویزاش دیر شد، بدون درخواست آنکارا رفت ترکیه و ویزاش رو گرفت
    الان آقای مختاری توی وبلاگش نوشته که این موضوع برای چند نفر دیگه هم اتفاق افتاده و ویزا آفیس ترکیه با اینکه ویزا آمادست خبری نمی ده!!!!
    حتی در وبلاگش پیشنهاد داده اونهایی که بیش از 6 ماه از تاریخ مدیکالشون گذشته یک سری به ترکیه بزنن! شاید ویزاشون اومده باشه!
    .
    آنکارا در مقایسه با ورشو واقعا ویزا آفیس بدی بوده! و نشون داده که نظم و تعهد ورشو رو نداره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط utab نمایش پست ها
    آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند. آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
    آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
    آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
    همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند. همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
    آن‌هایی که
    می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند
    و یک روز مانده به این فکر می کنند که:
    ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.

آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند.

آيا زمين خدا فراخ نبود؟ آيا نمی توانستيد هجرت كنيد؟ نساء 97
    سلام
    به موضوع بحث بی ربط است، اما چون این جملات را دیدم، خواستم بگویم اینها بخشی از تیتراژ فیلمی به اسم میراث آلبرتا است. جملاتش به ظاهر خیلی عمیق است. اما نقدهای جدی‌ای هم به این فیلم شده است. بد نیست سری به ویکی برای این فیلم بزنید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    سلام
    من کپی پاس ها رو فرستادم و همزمان پرسیدم که هنوز از من لندینگ فی خواسته نشده و کی خواسته میشه ....که اونها این جواب رو دادن:
    Dear Applicant,

Please be advised that your application is under review due to continued background check. Once is completed, you will be asked to pay the Right of Permanent Residence Fee.

Sincerely,
    Immigration Section

continued background check......تقریبا مثل این ایمیل رو من درپست 8817 صفحه 882 فروم 29 شغله های 1000 تایی دیده بودم ولی کلمه continued نداشت
    من راستش به بک گراند چک طولانی اعتقاد ندارم چون مثال نقضش رو اینجا زیاد داریم اصولا هر سوالی تو این فاصله ازشون بپرسیم همین جواب رو میدن که توی بک گراند چکه!!...میدونین یک آفیسر همه چیز رو باهم میخواد از اپلیکنت یکی هم هر دفعه یک چیز رو میخواد...کاملا سلیقه ای هست!
    این هم یک جواب کلیشه ای هست از افیسر مقرراتی پرونده شما
    من هم فکر میکنم مثل دوستان احتمالا rprf شما رو همزمان با پاس ریکوئست بخوان ازتون
    هنوز لاین مدیکال به ایکس شما اضافه نشده..شده؟
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    یادتونه یک ماه پیش گفتم یکی از دوستهام که برای کبک اقدام کرده بود پس از اینکه ویزاش دیر شد، بدون درخواست آنکارا رفت ترکیه و ویزاش رو گرفت
    الان آقای مختاری توی وبلاگش نوشته که این موضوع برای چند نفر دیگه هم اتفاق افتاده و ویزا آفیس ترکیه با اینکه ویزا آمادست خبری نمی ده!!!!
    حتی در وبلاگش پیشنهاد داده اونهایی که بیش از 6 ماه از تاریخ مدیکالشون گذشته یک سری به ترکیه بزنن! شاید ویزاشون اومده باشه!
    .
    آنکارا در مقایسه با ورشو واقعا ویزا آفیس بدی بوده! و نشون داده که نظم و تعهد ورشو رو نداره

دوستان بد شانسی که پرونده شون آنکارا منتقل شده این حرف صحیح هست آفیس آنکارا بسیار بی در و پیکر هستش. ما 6 ماه پیش برای مادرم که بره کانادا برادرم رو ببینه از تهران درخواست ویزا کردیم که وسط کار ویزا آفیس تهران بسته شد و پرونده ما ارسال شد آنکارا. 4 بار ایمیل زدیم آنکارا که این ویزای ما چی شد بالاخره میدین نمیدین اصلا جواب ندادند هربار یه ایمیل تایید میومد مینوشت تا 25 روز کاری جواب میاد. 11 روز پیش سفر کاری شد رفتم ترکیه گفتم برم آنکارا ببینم چرا جواب نمیدن. با ادا و اطفار بعد از 3 روز معطلی رفتم تو دیدم ویزای ما دقیقا" 72 روز پیش آماده بوده و این ابله ها زحمت به خودشون نمیدن یه جواب ایمیل بدن با به خبری بدن. خلاصه تمام برنامه که ما چیده بودیم مادرم قبل از فصل سرما بره چند ماه بمونه بهم خورد. حالا این ویزا هست مهم نیست ولی اون ایرانی بیچاره ای که زندگیش رو داره میذاره برای این کار و یه پروسه 2و3 ساله پیش رو داره تازه گرفتار این بی برنامگی ها هم بشه دیگه ظلم مضاعفه

Junior Member

سلام دوستان ، نتايج كيپس ما هم رسيد. در اين مدت پاسپورت بنده عوض شده و پاسپورت همسرم نيز در كپيس قيد نشده است. لطفا بفرماييد كه براي تصحيح اطلاعات اين دو پاسپورت، آيا فرمي وجود دارد؟ و اصولا شرايط درخواست چگونه است. اگه پستي قبلا وجود دارد، لطفا شماره صفحه را بفرماييد.
    با تشكر-
    رسیدن مدارک به سیدنی: 11 مارچ 2010 - فایل اول: 30 آپریل 2010 - ارسال به ورشو: 20 دسامبر - كد رشته 0711: Construction Managers
    https://docs.google.com/spreadsheet/...naGFzZnc#gid=0

سلام دوباره بابا آدم یه ساعت نیاد اینجا 5 تا صفحه اضافه شده ..

اره رشته هاشون همه 0213 بوده خیالت راحت این یکی رو مطمئن هستم .
    من واقعا خوشحالم که گروه ما بالاخره به ویزا رسید ... فقط یه نکته هر 2 این دوستان به ویزا رسیده همزمان با مدیکال لندینگ فی ازشون خواسته شده .
    حالا نمی دونم این یعنی بک چک تموم شده بوده یا چیز دیگه .

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    به هر حال ممنون احسان جان که با این همه مشقت اطلاعات و گرفتی و به ما خبر دادی
    میدونی که رشته هردوشون کامپیوتره؟
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

Dear Applicant,

Please be advised that your application is under review due to continued background check. Once is completed, you will be asked to pay the Right of Permanent Residence Fee.

Sincerely,
    Immigration Section
    خودم به جواب رسیدم

همین جا نوشته وقتی بک چک تموم بشه از شما لندیگ فی خواهیم خواست

خدا رو شکر
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)