صفحه 891 از 1254 نخستنخست ... 391791841881882883884885886887888889890891892893894895896897898899900901941991 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,901 تا 8,910 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member mehran23 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط hashemigol نمایش پست ها
    با سلام
    از ما فقط هفته قبل شماره پاسپورت ها و قد ورنگ چشم را خواستند که با ایمیل اعلام کردیم. قبلا فرم A وموجودی حساب و لندینگ فی را خواسته بودند. اما تا به حال کپی پاسپورت نخواسته اند که با روند گذشته و حال تفاوت دارد .البته خواستن کپی پاسپورت با توجه به اینکه قبلا همه ارسال کرده اند منطقی نیست. موضوع دیگر اینکه گواهی ع س پ ما مربوط به بیش از 1.5 سال پیش است ولی تا به حال مجددا نخواسته اند.
    به نظر دوستان پاس ریکویست تلقی می شود یا نه؟
    بنظر من پرونده شما وضعيتي داشته كه بايد پاس ركوست ميشديد ولي آقايون هنوز خودشونم نميدونن چه بايد بكنند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    دوست عزیز

ضمن تبریک لطف میکنید بفرمایید آیا آدرس شما برگشت قبل از پ ر شدن یا خیر؟ ممنونم
    نه دوست عزیز آدرس من برنگشته. من خیلی انتظار کشیدم بعد از مدیکال از من هیچ مدرکی نخواسته بودند حتی لندینگ فی رو هم خودم فرستادم ولی بلاخره خبری رسید شما هم نگران نباشید حتما خبرهای خوب به زودی خواهد رسید.
    ما 3 نفریم فکر کنم حداقل 30 میلیون باید تو حساب باشه راستی مدرک لازم برای منبع این میزان پول رو هم پیدا کردم به زودی مدارکمو پست می کنم از همگی خیلی متشکرم به امید خبرهای خوب برای همه منتظران.
    کد رشته: 0631 ، دریافت مدارک در سیدنی: 10ژانویه 2011 ، دریافت مدارک در ورشو: 15 مارس ، اینپراسس 31 می ، دریافت نامه مدیکال 27 سپتامبر ، اضافه شدن لاین مدیکال 12 نوامبر ، ارسال لندینگ فی بدون درخواست 15 آپریل 2012 ، درخواست آپدیت مدارک و کپی پاسپورت 4 جون 2012 پاس ریکوئست 3 آگست

Senior Member mehran23 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط perans نمایش پست ها
    نه دوست عزیز آدرس من برنگشته. من خیلی انتظار کشیدم بعد از مدیکال از من هیچ مدرکی نخواسته بودند حتی لندینگ فی رو هم خودم فرستادم ولی بلاخره خبری رسید شما هم نگران نباشید حتما خبرهای خوب به زودی خواهد رسید.
    ما 3 نفریم فکر کنم حداقل 30 میلیون باید تو حساب باشه راستی مدرک لازم برای منبع این میزان پول رو هم پیدا کردم به زودی مدارکمو پست می کنم از همگی خیلی متشکرم به امید خبرهای خوب برای همه منتظران.
    دوست عزيز چرا حداقل سي ميليون تومن؟ مگه براي سه نفر حدود ١٧٠١٥ دلار نيست و دلارم دولتي و حدود ١٢٣٠ تومن. پس يه چيزي حدود ٢١ ميلون و خورده اي واسه سه نفر ميشه.

Junior Member Moody آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry Teh Uni

از همه عزيزانى كه با به اشتراك گذاشتن تجربياتشون كمك بزرگى به سايرين ميكنند سپاسگزارم
    مديكال من پارسال شهريور فرستاده شده و طبيعتا تا ٣-٢ ماه ديگه اكسپاير ميشه. به نظر شما دوستان اگر گوش شيطون كر، معجزه اى بشود و ويزاى اين حقير همان موقع بياد، بايد بدون فوت وقت به كانادا بروم ويا اينكه احتمالا درخواست تكرار مديكال داده خواهد شد؟
    هر كدام از اين دو حالت تاثير بزرگ و كاملان متفاوتى بر نحوه زندگى من در سال اينده خواهد گذاشت. با تشكر از الطاف هميشگى شما دوستان.
    مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Moody نمایش پست ها
    از همه عزيزانى كه با به اشتراك گذاشتن تجربياتشون كمك بزرگى به سايرين ميكنند سپاسگزارم
    مديكال من پارسال شهريور فرستاده شده و طبيعتا تا ٣-٢ ماه ديگه اكسپاير ميشه. به نظر شما دوستان اگر گوش شيطون كر، معجزه اى بشود و ويزاى اين حقير همان موقع بياد، بايد بدون فوت وقت به كانادا بروم ويا اينكه احتمالا درخواست تكرار مديكال داده خواهد شد؟
    هر كدام از اين دو حالت تاثير بزرگ و كاملان متفاوتى بر نحوه زندگى من در سال اينده خواهد گذاشت. با تشكر از الطاف هميشگى شما دوستان.
    من تازگی توی cic دیدم که مدیکال اعتبارش 15 ماه شده
    اما امیدوارم زود تر از این حرفا براتون ویزا بیاد
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط march58 نمایش پست ها
    معمولا همیشه گفته میشه که از طزیق Case Specific Inquiry بفرستید. مخصوصا درباره تغییراتی مثل تولد فرزند. چون ایمیل برای کارهای General هست. لطف میکنید بگید که دلیلتون برای ول کردن اولی و فرستادن ایمیل چیه؟ خیلی ممنون...
    چون می خواستم آدرسم رو عوض کنم چند بار از اونجا درخواست دادم و نشد و بعد ایمیل که زدم کار رو انجام دادند. البته این فقط یک تجربه است، قانون کلی نمی خواهم صادر کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    من تازگی توی cic دیدم که مدیکال اعتبارش 15 ماه شده
    اما امیدوارم زود تر از این حرفا براتون ویزا بیاد
    آقا خوشحالمون كردي. انشا... هميشه خوش خبر باشيد.
    البته من نتونستم اصل مطلب را پيدا كنم.
    اگه ممكنه لينكش را بگذاريد.

Member Torontonian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد معماری/ تهران مرکز

درود بر همه ی دوستان،
    تو یک وبلاگ اسم و رسم دار، که تازگی تبدیل به وبسایت شده، شرح مصاحبه ی یک متقاضی ایرانی گروه 38 رشته ای در ورشو اومده که می تونه اطلاعات جالبی درباره ی ساعت کار، شیوه ی بررسی پرونده ها و فضای ویزاآفیس ورشو بده. این اطلاعات با تعریفهای دوستمون، آقا مسعود، همخوانی داره و به نظرم درست میاد. فارسی دونستن آفیسر هم با این احتمال که برخی آفیسرهای دمشق به ورشو منتقل شدن، توجیه میشه. این مصاحبه در تاریخ 22 می انجام شده. این هم لینک مطلب:
    http://www.migrant-bird.com/2012/06/...1%d8%b4%d9%88/
    با امید خبرهای خوب برای همه ی دوستان
    کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012
    The night is always darkest just before the dawn

نقل قول نوشته اصلی توسط hashemigol نمایش پست ها
    با سلام
    از ما فقط هفته قبل شماره پاسپورت ها و قد ورنگ چشم را خواستند که با ایمیل اعلام کردیم. قبلا فرم A وموجودی حساب و لندینگ فی را خواسته بودند. اما تا به حال کپی پاسپورت نخواسته اند که با روند گذشته و حال تفاوت دارد .البته خواستن کپی پاسپورت با توجه به اینکه قبلا همه ارسال کرده اند منطقی نیست. موضوع دیگر اینکه گواهی ع س پ ما مربوط به بیش از 1.5 سال پیش است ولی تا به حال مجددا نخواسته اند.
    به نظر دوستان پاس ریکویست تلقی می شود یا نه؟
    سلام . من یادم نمیاد که کپی پاسپورت رو فبلا داده باشیم و لی اگر هم داده باشیم تو این مدت پاسپورت پسرم عوض شده، آ یا باید بهشون اطلاع داد؟
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    بچه ها من از یه وکیلی شنیدم که از آخر june پاس ریکوئستا شروع میشه!!! خدا کنه این کپی هایی که میفرستیم معنیش همین باشه
    مطمئن باشید که وکیلا هیچی... ابدا هیچی نمی دونن!!
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست