نه دوست عزیز آدرس من برنگشته. من خیلی انتظار کشیدم بعد از مدیکال از من هیچ مدرکی نخواسته بودند حتی لندینگ فی رو هم خودم فرستادم ولی بلاخره خبری رسید شما هم نگران نباشید حتما خبرهای خوب به زودی خواهد رسید.
ما 3 نفریم فکر کنم حداقل 30 میلیون باید تو حساب باشه راستی مدرک لازم برای منبع این میزان پول رو هم پیدا کردم به زودی مدارکمو پست می کنم از همگی خیلی متشکرم به امید خبرهای خوب برای همه منتظران.
کد رشته: 0631 ، دریافت مدارک در سیدنی: 10ژانویه 2011 ، دریافت مدارک در ورشو: 15 مارس ، اینپراسس 31 می ، دریافت نامه مدیکال 27 سپتامبر ، اضافه شدن لاین مدیکال 12 نوامبر ، ارسال لندینگ فی بدون درخواست 15 آپریل 2012 ، درخواست آپدیت مدارک و کپی پاسپورت 4 جون 2012 پاس ریکوئست 3 آگست
از همه عزيزانى كه با به اشتراك گذاشتن تجربياتشون كمك بزرگى به سايرين ميكنند سپاسگزارم
مديكال من پارسال شهريور فرستاده شده و طبيعتا تا ٣-٢ ماه ديگه اكسپاير ميشه. به نظر شما دوستان اگر گوش شيطون كر، معجزه اى بشود و ويزاى اين حقير همان موقع بياد، بايد بدون فوت وقت به كانادا بروم ويا اينكه احتمالا درخواست تكرار مديكال داده خواهد شد؟
هر كدام از اين دو حالت تاثير بزرگ و كاملان متفاوتى بر نحوه زندگى من در سال اينده خواهد گذاشت. با تشكر از الطاف هميشگى شما دوستان.
مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢
Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca
درود بر همه ی دوستان،
تو یک وبلاگ اسم و رسم دار، که تازگی تبدیل به وبسایت شده، شرح مصاحبه ی یک متقاضی ایرانی گروه 38 رشته ای در ورشو اومده که می تونه اطلاعات جالبی درباره ی ساعت کار، شیوه ی بررسی پرونده ها و فضای ویزاآفیس ورشو بده. این اطلاعات با تعریفهای دوستمون، آقا مسعود، همخوانی داره و به نظرم درست میاد. فارسی دونستن آفیسر هم با این احتمال که برخی آفیسرهای دمشق به ورشو منتقل شدن، توجیه میشه. این مصاحبه در تاریخ 22 می انجام شده. این هم لینک مطلب:
http://www.migrant-bird.com/2012/06/...1%d8%b4%d9%88/
با امید خبرهای خوب برای همه ی دوستان
کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012The night is always darkest just before the dawn
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
علاقه مندی ها (Bookmarks)