با سلام
مخواستم بدونم تفاوت جمله بندی ایکیس در اینپروسس واقعی با اینپروسس غیر واقعی در چیست ؟
با تشکر از دوستان
با سلام
مخواستم بدونم تفاوت جمله بندی ایکیس در اینپروسس واقعی با اینپروسس غیر واقعی در چیست ؟
با تشکر از دوستان
کد رشته :2151 / تاریخ ارسال مدارک : 2011-17-May / تاریخ دریافت مدارک : 2011-24-May / دریافت فایل نامبر: 2011-18- July/ ارسال به دمشق : AUG -10-2011/ اینپراسس آنکارا : 2012-14-march / دریافت مدیکال : 26-2-2013 / پاسپورت ریکوییست :26-11-2013
CIO = 01/06/2009 - First AOR = 13/07/2009 - Second AOR = 04/01/2010
Warsaw Visa Office ( WVO ) = 01/12/2011 - In Process = 25/01/2012
Med = 26/02/2013 , PPR= 22/05/2013, Visa= 28/05/2013
land = 22/02/2014 Vancouver
دو ستان میدونید که با تعطیل کردن پذیزش اسکیل ورکر آقای وزیر داره زمان میخره به این ترتیب که با پا درهوا نگه داشتن لیست مشاغل خیلیها که قصد شکایت دارند (پرونده های قبل از 2008 و رد شدگان بدون علت 38 رشته ای هاو......)به امید بودن رشته اشان در لیست جدید در شکایت سست شده اند . چه بسا اگر لیست قدیم تمدید میشد این پوئن به وزیر داده نمیشد که همه را در انتظار نگه دارد از طرف دیگر با توقف پذیزش امکان رسیدگی به پرونده های انباشته شده و کاستن از بایگانیها مطرح میشود که صد در صد به نفع وزیر و کمک به کاستن از انتقادات و منتقدین وی میباشد
والله فکر نمیکنم اینا اینقدرا هم سیاست داشته باشن. یه مشت آدم خنگ اونجا نشستن که نمیفهن وقتی بک لاگ داری دیگه نباید پرونده جدید بگیری که حالا به این روز بیفتی.
ولی با این نکته از متنتون که دارن زمان میخرن موافقم. البته زمان میخرن که بک لاگ رو کم کنن. حالا چه رد کنند چه ویزا بدن (ظاهرا آک مغزشونو باز کردن بالاخره فهمیدن که اول باید جواب امثال ماها رو بدن).
(فدرال 38 شغله) (کد 0213) ارسال مدارک May 2009 فایل نامبر اول June 2009 دریافت مدارک در سوریه Ocober 2009 فایل 2 2009 December انتقال به ورشو 2011 1 December وضعیت فعلی In Process شروع پراسس 2012 25 January مدیکال 2012 5 August
به نظر من تنها راهی که می ماند این است که از این وزیر شکایت کنیم تا mandeus بگیریم البته اگر وکیلی حاضر بشود وکالت ما را با این اوضاع که همه اش ضرر است قبول کند.
پی نوشت ۱: دوستانی که نمی دانند mandeus چیست همان نامه حاوی اسم افراد است که اگر پول بدهی اسمت هست ندهی نیست.
پی نوشت ۲: فکر کنم هیچ ملیتی و قومی در دنیا مثل ما ایرانی ها دنبال احقاق حقوق مسلم خود باشد و این جای بسی خوشبختی است![]()
دوست عزیز شما که جزو عزیزان ۲۹ رشته ای هستید و جدیدا به لطف خدا پاس ریکوئست شده اید٬ نمیدونم منظورتون از ارسال این پست در فروم ۳۸ رشته ایها چیه؟!!!!!! تحریک؟!!!!
اینجا ما به اندازه کافی استرس داریم٬ لطف کنید این روزهای آخر که ایران هستید بیشتر روی مهاجرتتون تمرکز کنید و ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید.
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
(فدرال 38 شغله) (کد 0213) ارسال مدارک May 2009 فایل نامبر اول June 2009 دریافت مدارک در سوریه Ocober 2009 فایل 2 2009 December انتقال به ورشو 2011 1 December وضعیت فعلی In Process شروع پراسس 2012 25 January مدیکال 2012 5 August
دوست خوبم منظور من این بود که بالاخره تصمیم گرفتند تکلیف کسانی که در نوبت هستند را روشن کنند باز هم خدا کنه سریعتر پرونده همه ایرانیها را قبول کنند و به ههمون ویزا بدن مخصوصا" بچه های 38 رشته ای که واقعا" حقشون اینه که همه پرونده ها را متوقف کنند و کار آنها را انجام بدهند چون مدت زیادی است که مورد کم لطفی وزارت مهاجرت کانادا قرار گرفته اند باز هم برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم به امید زندگی بهتر در کانادا
سلام
من دقیقا متوجه نشدم مشکلی که شما مطرح کردین چی بود....به هر حال امروز هم تعطیل بوده ورشو و برای قضاوت زوده...شاید چند روز دیگه بهتر بشه نظر داد
من چند روز پیش توی فروم شما نوشتم شما دوستان 29 تایی کپی پاسهاتون رو فرستادین حتی چند نفر از شما ایمیل از ورشو گرفتین که گفتن اگر میتونید خودتون بیاین پاسپورت رو بیارید...اونا که دو ماهه دارن فکر میکنن هنوز نمیدونن چه جوری ویزای شما رو بدن...شما میتونید هم فکری کنید یا یکی از وکلاتون ایمیل بزنه بپرسه خوب اخرش چی چه کار میخوان بکنن...تک و توک اینجوری بلند شدن رفتن ورشو فایده نداره...البته شاید به زودی راهی پیدا کنن ولی بهتر هست الان تمرکز شما روی این مساله باشه...یکی از دوستاتون چند روز پیش نوشته بود یک نفر رو پیدا کرده تو یکی از اژانسها که میره ورشو......ولی خوب این هم راهش نیست...این در اینده مساله ما هم خواهد بود ولی الان مشکل شما فقط این هست و امیدوارم راه حلش زودتر پیدا بشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)