خیر تا جایی که من خبر دارم برای 38 شغله ها به سایت اضافه نشده
نیازی به پیگیری نیست من هم پیگیری کردم بابت لندیندگم بود که می گفتم ندادی ، رسید رو براشون فرستادم زیر ایمیل یک خط هم نوشتم در این تاریخ مدیکال رسیده لندن که در کمال تعجب دیدم افیسر جفتشو کانفرم کرده یعنی هم پرداخت لندیندگو هم رسیدن جواب مدیکال به ورشو
خودتون هم می تونین ایمیل بزنید ، من که خدا رو شکر وکیل ندارم ولی تا جایی که میدونم اکثر مشاورها قراردادشون تا سر مدیکال هست بعدش طبق قرارداد حذف میشن حالا قرارداد شما چه متنی داره خودتون میدونید
سلام
ما هم اخرین قسطمون و زمان دریافت مدیکال به وکیل پرداخت کردیم حالا منظورتون از اینکه وکیل بعد از مدیکال حذف میشه چیه؟یعنی از این به بعد هر ایمیلی یا مثلا پاس ریکوئست به ایمیل خودمون میاد اخه اونا که ایمیل مارو ندارن ادرس وکیلمون هم همچنان تو ایکیس هست
فکر نمیکنم این نظرتون درست باشه
(فدرال 38 شغله) (کد 0213) ارسال مدارک May 2009 فایل نامبر اول June 2009 دریافت مدارک در سوریه Ocober 2009 فایل 2 2009 December انتقال به ورشو 2011 1 December وضعیت فعلی In Process شروع پراسس 2012 25 January مدیکال 2012 5 August
الان خيلي مدت هستش كه آژانس ها كار دريافت ويزا امريكا رو از طريق دبي به همين صورت انجام ميدن ديگه تجربشو كامل دارن... موضوع اينه كه فعلا كه براي تركيه گفتن واسه ورشو بايد ديد ميزارن يا نه چون ويزا شنگن دردسره و پيدا كردن كسي با ويزا شنگن كه معتمد باشه براي آژانس به اين راحتي ها نيست..
CIO = 01/06/2009 - First AOR = 13/07/2009 - Second AOR = 04/01/2010
Warsaw Visa Office ( WVO ) = 01/12/2011 - In Process = 25/01/2012
Med = 26/02/2013 , PPR= 22/05/2013, Visa= 28/05/2013
land = 22/02/2014 Vancouver
امیدوارم همینطور باشه و یا راهی بهتر از این
آخه اینطوری اگه هر کسی خودش پا بشه بره ورشو یا کسی و بفرسته که پاسپورتش و ببره واسه ویزا اونا عادت میکنن نه اینکه من دوست نداشته باشم برم چون بره من که عاشق مسافرتم هم فاله هم تماشا ولی از این ناراحتم که به جای اینکه اونا یه فکری واسه این قضیه بکنن ما داریم راه حل پیش پاشون میذاریم اینطوری شاید برای خیلی ها سخت باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)