صفحه 2936 از 5471 نخستنخست ... 19362436283628862926292729282929293029312932293329342935293629372938293929402941294229432944294529462986303634363936 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,351 تا 29,360 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط kmahyar نمایش پست ها
    مدیکال دوستان 29 شغله ، بارکد دار هستش و داخلش اسم افیسر نخورده و معلوم نیست لندن که میره پیش کی میره ، برای همین زمانیکه با بارکد خوان ثبت میشه به سایت اضافه میشه
    ولی مال ماها یک فایل نامبر داره و اسم افیسر درخواست کننده در ورشو و بررسی کننده در لندن ، برای همین کسی باید دستی بشینه وارد کنه پس زمان بر هست و اهمیتی هم نداره

من 2 روز بعد رسیدن مدیکال به لندن و رسید لندینگی که گم کرده بودند ، درخواست کانفرم دادم ، افیسر هر دوشو کانفرم کرد
    يعني هيچ كدوم از 38 تايي ها كه مديكال انجام دادن تو سايت اضافه نشده؟ براي كانفرم گرفتن مديكال و مدارك آپديت شده باهاش ميشه خود شخص ايميل بزنه ورشو بجاي وكيلش؟

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    يعني هيچ كدوم از 38 تايي ها كه مديكال انجام دادن تو سايت اضافه نشده؟ براي كانفرم گرفتن مديكال و مدارك آپديت شده باهاش ميشه خود شخص ايميل بزنه ورشو بجاي وكيلش؟
    خیر تا جایی که من خبر دارم برای 38 شغله ها به سایت اضافه نشده
    نیازی به پیگیری نیست من هم پیگیری کردم بابت لندیندگم بود که می گفتم ندادی ، رسید رو براشون فرستادم زیر ایمیل یک خط هم نوشتم در این تاریخ مدیکال رسیده لندن که در کمال تعجب دیدم افیسر جفتشو کانفرم کرده یعنی هم پرداخت لندیندگو هم رسیدن جواب مدیکال به ورشو
    خودتون هم می تونین ایمیل بزنید ، من که خدا رو شکر وکیل ندارم ولی تا جایی که میدونم اکثر مشاورها قراردادشون تا سر مدیکال هست بعدش طبق قرارداد حذف میشن حالا قرارداد شما چه متنی داره خودتون میدونید

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط kmahyar نمایش پست ها
    خیر تا جایی که من خبر دارم برای 38 شغله ها به سایت اضافه نشده
    نیازی به پیگیری نیست من هم پیگیری کردم بابت لندیندگم بود که می گفتم ندادی ، رسید رو براشون فرستادم زیر ایمیل یک خط هم نوشتم در این تاریخ مدیکال رسیده لندن که در کمال تعجب دیدم افیسر جفتشو کانفرم کرده یعنی هم پرداخت لندیندگو هم رسیدن جواب مدیکال به ورشو
    خودتون هم می تونین ایمیل بزنید ، من که خدا رو شکر وکیل ندارم ولی تا جایی که میدونم اکثر مشاورها قراردادشون تا سر مدیکال هست بعدش طبق قرارداد حذف میشن حالا قرارداد شما چه متنی داره خودتون میدونید
    سلام

ما هم اخرین قسطمون و زمان دریافت مدیکال به وکیل پرداخت کردیم حالا منظورتون از اینکه وکیل بعد از مدیکال حذف میشه چیه؟یعنی از این به بعد هر ایمیلی یا مثلا پاس ریکوئست به ایمیل خودمون میاد اخه اونا که ایمیل مارو ندارن ادرس وکیلمون هم همچنان تو ایکیس هست
    فکر نمیکنم این نظرتون درست باشه

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سلام

ما هم اخرین قسطمون و زمان دریافت مدیکال به وکیل پرداخت کردیم حالا منظورتون از اینکه وکیل بعد از مدیکال حذف میشه چیه؟یعنی از این به بعد هر ایمیلی یا مثلا پاس ریکوئست به ایمیل خودمون میاد اخه اونا که ایمیل مارو ندارن ادرس وکیلمون هم همچنان تو ایکیس هست
    نگران نباشین منظور ایشان شاید این بوده که مشاورین تا زمان مدیکال 100 پولشون رو می گیرند
    too much love will kill you

من یادمه شما یه بار گفتی مدیکالت اومده!!! درسته؟
    آخه هنوز امضاتو update نکردی
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadjoon نمایش پست ها
    درخواست کپی پاسپورت از نظر 29 شغله ها یعنی این جمله:
    Please send also copies of biopages of valid passports for you (the pages with personal details
    این کپی را با آپدیت از 38 شغله ها خواستن
    لطفا کسایی که بالای جدولن و مدیکالشونو فرستادن یه مکاتبه با ورشو بکنن و نتیجشو اینجا بگن
    مثلا بگین اگه ویزا آمادست آمادگی دارین بیاین ورشو و بگیرین
    (فدرال 38 شغله) (کد 0213) ارسال مدارک May 2009 فایل نامبر اول June 2009 دریافت مدارک در سوریه Ocober 2009 فایل 2 2009 December انتقال به ورشو 2011 1 December وضعیت فعلی In Process شروع پراسس 2012 25 January مدیکال 2012 5 August

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام تصمیم گرفتیم کیپس بدیم می خوام بدونم کیپس 10 روزه هم هست یا نه ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه برای پرداخت هزینه از همین جا؟
    سلام.. خير كيپس ١٠ روزه نداريم.. حدود ١ ماه طول ميكشه.. نحوه پرداخت هم بسته به جايي كه مي خواين تقاضا بدين فرق ميكنه.. خودشون كامل توضيح دادن...

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    فكر كنم خارج كردن پاسپورت شخص ديگه از كشور غيرقانوني باشه. حالا نه اينكه ما خيلي قانونمدار باشيم ها! فقط گفتم يك وقت به خاطر 100 دلار توي دردسر نيفتين. حالا رفاقتي آدم زندان بيفته يه چيزي ولي واسه 100 دلار نمي ارزه
    الان خيلي مدت هستش كه آژانس ها كار دريافت ويزا امريكا رو از طريق دبي به همين صورت انجام ميدن ديگه تجربشو كامل دارن... موضوع اينه كه فعلا كه براي تركيه گفتن واسه ورشو بايد ديد ميزارن يا نه چون ويزا شنگن دردسره و پيدا كردن كسي با ويزا شنگن كه معتمد باشه براي آژانس به اين راحتي ها نيست..

Member utab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    الان خيلي مدت هستش كه آژانس ها كار دريافت ويزا امريكا رو از طريق دبي به همين صورت انجام ميدن ديگه تجربشو كامل دارن... موضوع اينه كه فعلا كه براي تركيه گفتن واسه ورشو بايد ديد ميزارن يا نه چون ويزا شنگن دردسره و پيدا كردن كسي با ويزا شنگن كه معتمد باشه براي آژانس به اين راحتي ها نيست..
    به احتمال خیلی زیاد، ورشو با همکاری آنکارا نسبت به الصاق ویزا اقدام خواهد کرد. انشاا....
    CIO = 01/06/2009 - First AOR = 13/07/2009 - Second AOR = 04/01/2010
    Warsaw Visa Office ( WVO ) = 01/12/2011 - In Process = 25/01/2012
    Med = 26/02/2013 , PPR= 22/05/2013, Visa= 28/05/2013
    land = 22/02/2014 Vancouver

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سلام

چون اطلاعات تماس شما رو ندارند نمی تونن ایمیل بزنند این که معلومه
    اگر میتونید چون مشاورتون دیگه خیالش راحت و دل نمی سوزونه ، ادرس ایمیل و پستی خودتونو بدید اینکه کاری نداره

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط utab نمایش پست ها
    به احتمال خیلی زیاد، ورشو با همکاری آنکارا نسبت به الصاق ویزا اقدام خواهد کرد. انشاا....
    امیدوارم همینطور باشه و یا راهی بهتر از این
    آخه اینطوری اگه هر کسی خودش پا بشه بره ورشو یا کسی و بفرسته که پاسپورتش و ببره واسه ویزا اونا عادت میکنن نه اینکه من دوست نداشته باشم برم چون بره من که عاشق مسافرتم هم فاله هم تماشا ولی از این ناراحتم که به جای اینکه اونا یه فکری واسه این قضیه بکنن ما داریم راه حل پیش پاشون میذاریم اینطوری شاید برای خیلی ها سخت باشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)