دوستان مدارک من 12 می به دست سفارت رسید. تمام دقدقم اینه که اون فرم اصلی1294 رو به صورت آنلاین پر نکرده بودم و توی همون فایل پی دی اف پر کردم. هرچند اون صفحه بارکد رو هم پرینت گرفتم ولی چون تا حالا هیچ ایمیلی بهم نزدن خیلی نگرانم.![]()
دوستان مدارک من 12 می به دست سفارت رسید. تمام دقدقم اینه که اون فرم اصلی1294 رو به صورت آنلاین پر نکرده بودم و توی همون فایل پی دی اف پر کردم. هرچند اون صفحه بارکد رو هم پرینت گرفتم ولی چون تا حالا هیچ ایمیلی بهم نزدن خیلی نگرانم.![]()
شما شاید مطالب قدیمی این جا رو نخوندید: برای پر کردن فرم 1294 به هـــیچ عنوان نیاز نیست به اینترنت وصل باشید. منظور از online اینه که یه موقع پرینت نکنید و بخواین با خودکار پرکنید! پس نگران نباشید.
در ضمن بهتر بود این موضوع رو در سوالات کلی مطرح می کردید، این جا جای نتایج و تجربیات ویزاست.
خب معلومه تو PDF باید پر می کردید، وقتی صفحه بارکد گذاشتید یعنی درست عمل کردید دقیقا همون طور که این دوستمون گفت منظورشون این بود که دستی پر نکنید.
مطلب دیگه که می خوام اضافه کنم اینه که اگه فرم به اون مهمی تو مدراکتون مشکل داشت تا حالا email دریافت کرده بودید، چون به احتمال زیاد اینها اول چک می کنند مدارک کامل باشه و اگه دقت کرده باشید یکی از بچه ها که فیش پرداختیش و نذاشته بود و 2 هفته پیش فرستاده بود email نقص مدرک دریافت کرده.
دوست عزیر برای کارت اعتباری سایتهای زیادی هستند که معروف ترین اونهارو براتون پیغام میزارم که تبلیغ هم نشه.
در مورد social tie، لزوما job offer این مسئله رو تأمین نمیکنه. شما میتونید با یه study plan قوی اونهارو قانع کنید که باز خواهید گشت و یا با ارائه تمکن مالی بالا تا حدود زیادی این اطمینان رو به کارمند سفارت بدید که اینجا از رفاه کافی برخوردارید و دلیلی نداره اونجا ماندگار بشید. چون اغلب افراد برای افزایش سطح رفاه زندگی محل زندگیشون رو عوض میکنن.
سلام دوستان
من امروز نامه پذیرش ام به دستم رسید. می خوام بدونم کسی اطلاع داره که تا کی واسه ترم سپتامبر می شه مدارک رو واسه ویزا گرفتن فرستاد؟ الان اگه تاریخ گذشته بفرستم مدارکو شانسی دارم یا ممکنه که ریجکت شم یا بهتره دیفر کنم؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)