صفحه 314 از 1547 نخستنخست ... 2142643043053063073083093103113123133143153163173183193203213223233243644148141314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,131 تا 3,140 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان مدارک من 12 می به دست سفارت رسید. تمام دقدقم اینه که اون فرم اصلی1294 رو به صورت آنلاین پر نکرده بودم و توی همون فایل پی دی اف پر کردم. هرچند اون صفحه بارکد رو هم پرینت گرفتم ولی چون تا حالا هیچ ایمیلی بهم نزدن خیلی نگرانم.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط navidgoodman نمایش پست ها
    دوستان مدارک من 12 می به دست سفارت رسید. تمام دقدقم اینه که اون فرم اصلی1294 رو به صورت آنلاین پر نکرده بودم و توی همون فایل پی دی اف پر کردم. هرچند اون صفحه بارکد رو هم پرینت گرفتم ولی چون تا حالا هیچ ایمیلی بهم نزدن خیلی نگرانم.
    شما شاید مطالب قدیمی این جا رو نخوندید: برای پر کردن فرم 1294 به هـــیچ عنوان نیاز نیست به اینترنت وصل باشید. منظور از online اینه که یه موقع پرینت نکنید و بخواین با خودکار پرکنید! پس نگران نباشید.

در ضمن بهتر بود این موضوع رو در سوالات کلی مطرح می کردید، این جا جای نتایج و تجربیات ویزاست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط navidgoodman نمایش پست ها
    خب معلومه تو PDF باید پر می کردید، وقتی صفحه بارکد گذاشتید یعنی درست عمل کردید دقیقا همون طور که این دوستمون گفت منظورشون این بود که دستی پر نکنید.
    مطلب دیگه که می خوام اضافه کنم اینه که اگه فرم به اون مهمی تو مدراکتون مشکل داشت تا حالا email دریافت کرده بودید، چون به احتمال زیاد اینها اول چک می کنند مدارک کامل باشه و اگه دقت کرده باشید یکی از بچه ها که فیش پرداختیش و نذاشته بود و 2 هفته پیش فرستاده بود email نقص مدرک دریافت کرده.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط m_a_r_y نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز. من از سفارت آنکارا ایمیل داشتم که یه سری مدارک رو براشون ایمیل کنم. دو موردش واسم نامفهومه. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید:
    1. Intended field of study
    2.Intended research if applicable
    1- رشته ای که میخواین در کانادا در اون تحصیل کنید
    2-زمینه تحقیقاتی که قصد دارید روش کار کنید (در صورت وجود)

نقل قول نوشته اصلی توسط m_a_r_y نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز. من از سفارت آنکارا ایمیل داشتم که یه سری مدارک رو براشون ایمیل کنم. دو موردش واسم نامفهومه. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید:
    1. Intended field of study
    2.Intended research if applicable
    سلام

شما کی مدارکتون رو فرستادین سفارت؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    سلام

شما کی مدارکتون رو فرستادین سفارت؟
    سلام. من مدارکم رو 26 آپریل فرستاده بودم سفارت. حدوداً 5-3 روز قبل از اینکه سفارت بسته بشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majidtabkhpaz نمایش پست ها
    به نظر من همون سی وی که برای استادا میفرستادین رو با یکمی تغییر و اضافه کردن جواب سوالای سفارت بفرستین بره. من خودم دارم همین کارو میکنم.

من برای ژانویه پذیرش دارم و اوایل هفته دیگه مدارکمو می فرستم. CV جز مدارک لازم برای ویزا نبود. ولی اگر قراره بعدا ای میل بزنن و بخوان بهتره من از حالا بذارم. درسته؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط TManitoba نمایش پست ها
    من برای ژانویه پذیرش دارم و اوایل هفته دیگه مدارکمو می فرستم. CV جز مدارک لازم برای ویزا نبود. ولی اگر قراره بعدا ای میل بزنن و بخوان بهتره من از حالا بذارم. درسته؟
    بله بذارین ولی فکر نکنید که گذاشتین یعنی این که نمی پرسن ازتون
    CV ای که من در جواب ایمیلشون فرستادم همونی بود که پرینت رنگیشو توی مدارک گذاشته بودم!

نقل قول نوشته اصلی توسط mehradae نمایش پست ها
    آآآی دوستان ..
    در دو مورد کمکم کنید لطفا .. :
    1- واسه این رزرو لعنتی هتل از کجا یه کارت اعتباری جور کنم ؟؟؟؟
    یادمه بعضی وقتا بعضی هتل هارو بدون کارت میشد رزرو کرد ...
    ینی یه ایمیل دارم ازش. میشه اونو دستکاری کنم بد پرینت بگیرم و بزارم رو مدارکم ؟؟؟؟
    اگه نه الان چه خاکی بریزم برسرم که کارت ندارم ؟؟؟
    2- واسه social tie نیاز به جاب آفر داریم دیگه ؟ درست.
    الان من به هر دری میزنم که از نیروی انسانی و کارگزینیش نامه نیاز به نیرو بگیرم .
    اگه اکی شه همینا کافیه دیگه ؟
    اگه نشه چی ؟ دیگه میشه چیکار کرد ؟؟؟

دوست عزیر برای کارت اعتباری سایت‌های زیادی هستند که معروف ترین اونهارو براتون پیغام میزارم که تبلیغ هم نشه.
    در مورد social tie، لزوما job offer این مسئله رو تأمین نمیکنه. شما میتونید با یه study plan قوی اونهارو قانع کنید که باز خواهید گشت و یا با ارائه تمکن مالی بالا تا حدود زیادی این اطمینان رو به کارمند سفارت بدید که اینجا از رفاه کافی برخوردارید و دلیلی نداره اونجا ماندگار بشید. چون اغلب افراد برای افزایش سطح رفاه زندگی محل زندگیشون رو عوض میکنن.

Junior Member

سلام دوستان
    من امروز نامه پذیرش ام به دستم رسید. می خوام بدونم کسی اطلاع داره که تا کی واسه ترم سپتامبر می شه مدارک رو واسه ویزا گرفتن فرستاد؟ الان اگه تاریخ گذشته بفرستم مدارکو شانسی دارم یا ممکنه که ریجکت شم یا بهتره دیفر کنم؟
    ممنون