صفحه 952 از 1254 نخستنخست ... 45285290294294394494594694794894995095195295395495595695795895996096196210021052 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,511 تا 9,520 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia22 نمایش پست ها
    من ترکیه بودم.پست هایی مثل دی اچ ال اونجا گرونه به جایی در اروپا تقریبا 100یا 150یورو میشه و8 روز هم طول می کشه بره برگرده. با احتساب پول هتل به صرفه نیست شاید. اما فکر بدی نیست چون من انجا دوست زیاد دارم و می تونم برم پیش اونها.الان فقط مشکل ارسال پاس ها از ایران وجود داره ؟ از جاهای دیگه می شه پاس ها رو فرستاد؟
    سلام arshia جان

ممنونم از پستت. راه حل بدی به نظر نمیرسه اگر بشه هزینه های هتل را به طریقی که شما فرمودید کاهش داد. بله مشکل فقط ارسال پاس ها از ایران است.

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia22 نمایش پست ها
    من ترکیه بودم.پست هایی مثل دی اچ ال اونجا گرونه به جایی در اروپا تقریبا 100یا 150یورو میشه و8 روز هم طول می کشه بره برگرده. با احتساب پول هتل به صرفه نیست شاید. اما فکر بدی نیست چون من انجا دوست زیاد دارم و می تونم برم پیش اونها.الان فقط مشکل ارسال پاس ها از ایران وجود داره ؟ از جاهای دیگه می شه پاس ها رو فرستاد؟
    والا من 2-3 روزه عین روح سرگردان پدر هملت دارم تو تمام این تاپیک‌ها می‌کردم، اون پستی رو که مربوط به این موضوع بود پیدا کنم! اما نیست که نیست!
    تو خود سایت cic هم که بری گم و گور می‌شی اینقدر لایه لایه‌ست!
    خلاصه اگر کسی پیداش کرد منبعش رو به ما بده، الهی یک در اینجا، صد در کانادا نصیبش بشه!

هم فرومی های عزیز

با امید اینکه بچه های ۳۸ رشته ای ها زودتر به نتیجه برسند ، ولی انگار ورشو دادن مدیکال به ۳۸ تایی ها رو متوفف کرده و امیدوارم نوبت به دادن پاس رکوئست به ۲۹ تایی ها رسیده باشه. امیدوارم تو این هفته شاهد پاس رکوئستی بچه های این فروم باشیم حتی اگر به قیمت رفتن به ورشو برامون تمام بشه.

Junior Member

سلام دوستان من خیلی خسته شدم از نوامبر 2011 in process شدم هیچ خبری از مدیکال نیست غیر عادی نیست؟ به نظرتون لندینگ فی براشون بفرستم اگه موافقید چطوری باید این کارو بکنم لطفا راهنماییم کنید.در ضمن مدارکم سپتامبر 2010 به سیدنی رسید

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    والا من 2-3 روزه عین روح سرگردان پدر هملت دارم تو تمام این تاپیک‌ها می‌کردم، اون پستی رو که مربوط به این موضوع بود پیدا کنم! اما نیست که نیست!
    تو خود سایت cic هم که بری گم و گور می‌شی اینقدر لایه لایه‌ست!
    خلاصه اگر کسی پیداش کرد منبعش رو به ما بده، الهی یک در اینجا، صد در کانادا نصیبش بشه!
    منطور از پست هایی که arshia22 اشاره کرده بود Post office است. اگر دزست فهمیده باشم شما دنیال تایپکید.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها
    منطور از پست هایی که arshia22 اشاره کرده بود Post office است. اگر دزست فهمیده باشم شما دنیال تایپکید.
    یافتم! یافتم!!

http://www.applyabroad.org/forum/sho...634#post763634

پ.ن. مال آنکاراست! :|

نقل قول نوشته اصلی توسط marfar نمایش پست ها
    سلام دوستان من خیلی خسته شدم از نوامبر 2011 in process شدم هیچ خبری از مدیکال نیست غیر عادی نیست؟ به نظرتون لندینگ فی براشون بفرستم اگه موافقید چطوری باید این کارو بکنم لطفا راهنماییم کنید.در ضمن مدارکم سپتامبر 2010 به سیدنی رسید
    دوست عزيز ارسال مدارك ما هم 15 اكتبر 2010 و اينپراسس فوريه 2011 هست و با وجودي كه از نوامبر 2011 لندينگ في را خواستند و پرداختيم باز خبري از مديكال نيست. پس لندينگ في نقش خاصي ندارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط eedy نمایش پست ها
    دوست عزيز ارسال مدارك ما هم 15 اكتبر 2010 و اينپراسس فوريه 2011 هست و با وجودي كه از نوامبر 2011 لندينگ في را خواستند و پرداختيم باز خبري از مديكال نيست. پس لندينگ في نقش خاصي ندارد.
    سلام دوست عزیز

درسته کاملا ، پرداخت لندینگ فی هیچگونه تاثیری در روال گار نخواهد داشت برعکس اون چیزی که بعضی دوستان استنباط میکنند و پیشنهاد هم میگردد تا درخواست نشده پرداخت نکنید. حالا بعضا بعضی ها بعد از این که اختیاری پرداخت کرده اند به فاصله کمی تغییراتی داشته اند که این مسئله اصلا نتیجه پرداخت زودهنگام لندینگ فی نبوده است. در هر صورت امیدوارم در این ماه خبرهای خوبی بهتون برسه. موفق باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

درسته کاملا ، پرداخت لندینگ فی هیچگونه تاثیری در روال گار نخواهد داشت برعکس اون چیزی که بعضی دوستان استنباط میکنند و پیشنهاد هم میگردد تا درخواست نشده پرداخت نکنید. حالا بعضا بعضی ها بعد از این که اختیاری پرداخت کرده اند به فاصله کمی تغییراتی داشته اند که این مسئله اصلا نتیجه پرداخت زودهنگام لندینگ فی نبوده است. در هر صورت امیدوارم در این ماه خبرهای خوبی بهتون برسه. موفق باشید.
    راستش من هم استنباطم همینه من حتی فکر میکنم ایمیل های پیگیری هم مگر در موارد خیلی خاص تاثیر چندانی نداره.همونطور که دیدیم دوستانی که با شرایط زمانی مشابه و مدارک درخواستی تو یک موقعیت بودن در ایمیل های پیگیری و حتی مراجعه به سفارت چه ورشو چه آنکارا جوابای متفاوتی گرفتن و در واقع هر وقت کار از نظر خود آفیسرهای محترم نهایی بود ویزا رو دادن صرفنظر از اکسپایری مدیکال و هر نوع نگرانی دیگه ما بینواها.امیدوارم این استاپی که در شروع برنامه جدیدشون دادن منجر به نهایی شدن فایل همگیمون بشه بزودی
    کد رشته:3113.دریافت فایل نامبر از سیدنی10مارچ2011.فایل نامبر ورشو30مارچ2011.آپدیت مدارک27می2011.مدیکال30سپتامبر2 011.رسیدن مدیکال به لندن11اکتبر2011.درخواست کپی پاس 29 آگوست 2012 . دریافت ویزا 2سپتامبر2012

نقل قول نوشته اصلی توسط nasimiman نمایش پست ها
    راستش من هم استنباطم همینه من حتی فکر میکنم ایمیل های پیگیری هم مگر در موارد خیلی خاص تاثیر چندانی نداره.همونطور که دیدیم دوستانی که با شرایط زمانی مشابه و مدارک درخواستی تو یک موقعیت بودن در ایمیل های پیگیری و حتی مراجعه به سفارت چه ورشو چه آنکارا جوابای متفاوتی گرفتن و در واقع هر وقت کار از نظر خود آفیسرهای محترم نهایی بود ویزا رو دادن صرفنظر از اکسپایری مدیکال و هر نوع نگرانی دیگه ما بینواها.امیدوارم این استاپی که در شروع برنامه جدیدشون دادن منجر به نهایی شدن فایل همگیمون بشه بزودی
    در مورد مدیکال‌ها مثل اینکه دارن با اپلیکنت‌ها راه میان
    این دوستمون که یکی دو روز پیش پاس ریکوئست شد اگر اشتباه نکنم می‌گفت مدت مدیکالشون رو یه سال تمدید کردن