والا من 2-3 روزه عین روح سرگردان پدر هملت دارم تو تمام این تاپیکها میکردم، اون پستی رو که مربوط به این موضوع بود پیدا کنم! اما نیست که نیست!
تو خود سایت cic هم که بری گم و گور میشی اینقدر لایه لایهست!
خلاصه اگر کسی پیداش کرد منبعش رو به ما بده، الهی یک در اینجا، صد در کانادا نصیبش بشه!
هم فرومی های عزیز
با امید اینکه بچه های ۳۸ رشته ای ها زودتر به نتیجه برسند ، ولی انگار ورشو دادن مدیکال به ۳۸ تایی ها رو متوفف کرده و امیدوارم نوبت به دادن پاس رکوئست به ۲۹ تایی ها رسیده باشه. امیدوارم تو این هفته شاهد پاس رکوئستی بچه های این فروم باشیم حتی اگر به قیمت رفتن به ورشو برامون تمام بشه.
سلام دوستان من خیلی خسته شدم از نوامبر 2011 in process شدم هیچ خبری از مدیکال نیست غیر عادی نیست؟ به نظرتون لندینگ فی براشون بفرستم اگه موافقید چطوری باید این کارو بکنم لطفا راهنماییم کنید.در ضمن مدارکم سپتامبر 2010 به سیدنی رسید
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
یافتم! یافتم!!
http://www.applyabroad.org/forum/sho...634#post763634
پ.ن. مال آنکاراست! :|
سلام دوست عزیز
درسته کاملا ، پرداخت لندینگ فی هیچگونه تاثیری در روال گار نخواهد داشت برعکس اون چیزی که بعضی دوستان استنباط میکنند و پیشنهاد هم میگردد تا درخواست نشده پرداخت نکنید. حالا بعضا بعضی ها بعد از این که اختیاری پرداخت کرده اند به فاصله کمی تغییراتی داشته اند که این مسئله اصلا نتیجه پرداخت زودهنگام لندینگ فی نبوده است. در هر صورت امیدوارم در این ماه خبرهای خوبی بهتون برسه. موفق باشید.
راستش من هم استنباطم همینه من حتی فکر میکنم ایمیل های پیگیری هم مگر در موارد خیلی خاص تاثیر چندانی نداره.همونطور که دیدیم دوستانی که با شرایط زمانی مشابه و مدارک درخواستی تو یک موقعیت بودن در ایمیل های پیگیری و حتی مراجعه به سفارت چه ورشو چه آنکارا جوابای متفاوتی گرفتن و در واقع هر وقت کار از نظر خود آفیسرهای محترم نهایی بود ویزا رو دادن صرفنظر از اکسپایری مدیکال و هر نوع نگرانی دیگه ما بینواها.امیدوارم این استاپی که در شروع برنامه جدیدشون دادن منجر به نهایی شدن فایل همگیمون بشه بزودی![]()
کد رشته:3113.دریافت فایل نامبر از سیدنی10مارچ2011.فایل نامبر ورشو30مارچ2011.آپدیت مدارک27می2011.مدیکال30سپتامبر2 011.رسیدن مدیکال به لندن11اکتبر2011.درخواست کپی پاس 29 آگوست 2012 . دریافت ویزا 2سپتامبر2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)