صفحه 32 از 108 نخستنخست ... 22232425262728293031323334353637383940414282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 1079

موضوع: پذیرش از MIT, Harvard

Junior Member

پیش فرض پاسخ : MIT, Harvard, Columbia, stanford

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam95 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کسی harvard gradiuate school of design پذیرش گرفته برای رشته معماری؟
    من تو نتایج پذیرش امسال یکی رو دیده بودم که نوشته بود از Harvard summer school پذیرش گرفته

Junior Member maryam95 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    architecture

من از دوستان انجمن شنیدم که دانشگاه هاروارد شرط معدلش زیر 3.5 هستش برای مستر معماری. کسایی که پذیرش گرفتن ,آیا صحت داره؟
    I would never say never
    I would fighting for ever

Junior Member

یکی از دوستان به این سوال در فروم معماری و شهرسازی جواب دادند که من جوابشون رو اینجا کپی پیست می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها
    در یه دانشگاه مثل هاروارد خیلی ها اپلای می کنن. این دانشگاها همیشه تعداد بالایی از اپلای رو دارن و خود دانشگاه هم بودجه کافی داره و می خواد جزو تاپ ها همیشه بمونه. واسه همینم مینیممها رو پایین می گیره که اگه یه وقتی یکی بود که خیلی خاص بود ولی توی یکی از موارد نمره کمی داشت یا حالا یه ضعفی داشت از دستشون نره اون فرد خیلی تاپ به نوعی خیلی درست و خوب رفتار می کنن. اما در کل باز هم رقابت خیلی بالاست و در نهایت همون مینیمم ها که هیچ خیلی بالاترش رو باید گرفت چونکه خیلی از کسایی که اپلای می کنن (مثل چینی ها) نمره های خیلی بالایی از زبان و جی ار ای می گیرن. ضمن اینکه دولت های کشورهای دیگه معمولا به خرج خودشون دانشجوهای تاپشونو می فرستن که درس بخونن. خوب یه دانشجو با نمره ی خیلی بالا و با پول کشور خودش خیلی بهتر می شه واسشون و رقابت باز هم واسه ما سخت تر می شه.
    اما دانشگاهای ضعیف تر چون متقاضی خیلی کمتری دارن و اونایی که خیلی تاپ هستن نمیان اینجاها اپلای کنن معمولا سعی می کنن حداقل اون مینیمم ها رو بالاتر ببرن که کسی که اپلای می کنه تا حدی مشخص باشه که درس خونه! یعنی درسخون می خوان که رنکشون رو بالا ببره. اما دانشگاهای تاپ در اصل آدمی رو می خوان که به پیشرفت علم و این چیزا کمک کنه.
    اون دانشگاهای خیلی خوب مثل هاروارد هم عملا مینیمم ها شون خیلی بالاتر از اون چیزی می شه که نوشتن رو سایت. چون یه عده آدم خیلی کامل معمولا توی اپلای با هم دارن رقابت می کنن در مورد این دانشگاها.
    اما همشون رو می تونی بازم اگه از یک موردی مثلا نمره ی زبان یا معدل یا هرچی از مینیمم کمتر بودی ایمیل بزنی از دانشگاه بپرسی که می تونی اپلای کنی یا نه. جوابتو می دن و درست راهنماییت می کنن.
    راستی هیچ دلیلی نداره که نخوای مثلا هاروارد اپلای کنی و بترسی! یه دونه تاپ هم می تونی اپلای کنی.
    اگه فاند هم نخوای با هر معدلی می تونی پذیرش بگیری توی اروپا.

ApplyAbroad Hero reza_badkonaki آواتار ها

سلام
    دوستان برای برای مستر عمران دارم میرم ایتالیا ! این یک برنامه مشترک هست که سال اول رو باید در دانشگاه بولونیا خوند و سال دوم رو میشه در دانشگاه کلومبیا خوند و مدرک مشترک این 2 رو گرفت !

Dual Degree with Columbia University (New York, USA)
    The Dual Degree is a collaborative education Master’s Program between the University of Bologna and the Columbia University at New York. The student may obtain the International Master’s Degree (Laurea Magistrale Internazionale) at the University of Bologna and the Master of Science at Columbia University in two years. Typically, the students enrolled in Bologna will follow the courses at the University of Bologna during the first year and at Columbia University in the second year. To be enrolled at Columbia University, students must include in their application both a certified TOEFL score and GRE scores.
    The University of Bologna may provide some fellowships to partially cover the enrollment fees at Columbia University
    حالا میخوام بدونم اگر من برای سال دوم برم کلومبیا و نمراتم هم خوب باشه شانسی برای گرفتن ادمیشن phd تو کلومبیا هست !؟ منظورم اینه که سال دوم رو اونجا باشم پوئن مثبتی محسوب میشه یا نه مثل بقیه (کسی که ارشدش رو خارج از امزیکا خونده ) بهم نگاه میشه

مرسی

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_badkonaki نمایش پست ها
    سلام
    دوستان برای برای مستر عمران دارم میرم ایتالیا ! این یک برنامه مشترک هست که سال اول رو باید در دانشگاه بولونیا خوند و سال دوم رو میشه در دانشگاه کلومبیا خوند و مدرک مشترک این 2 رو گرفت !

حالا میخوام بدونم اگر من برای سال دوم برم کلومبیا و نمراتم هم خوب باشه شانسی برای گرفتن ادمیشن phd تو کلومبیا هست !؟ منظورم اینه که سال دوم رو اونجا باشم پوئن مثبتی محسوب میشه یا نه مثل بقیه (کسی که ارشدش رو خارج از امزیکا خونده ) بهم نگاه میشه

مرسی
    بله قطعا امتیاز مثبتی است به علاوه امکان ایجاد ارتباط و آشنایی با اساتید رو هم به نحو عالی خواهید داشت ولی به عنوان بلیط آماده بهش نگاه نکنید، باید دانشجوی ممتازی باشید و خودتون رو خیلی خوب نشون بدید وگرنه همونطور که می تونه امتیاز مثبت باشه در صورتی که خودتون رو قوی نشون ندید می تونه امتیاز منفی هم باشه.

Junior Member

دوستان من چند جا می خوام اپلای کنم دوتاش MIT و Columbia هست . وقتم رو برای اپلای واسه مستر MIT و columbia بزام؟ فاند هم حتما نیاز دارم
    احتمال موفقیتم چقدره ؟

شرایطم اینه

کارشناسی ICT(دانشگاه غیر انتفاعی شهرستان)
    معدل 19.1
    نمره تافل 110
    GRE ندارم هنوز
    سابقه کاری pentest و unix/linux system administration دارم (2 سال قابل ارائه در حین تحصیل)
    تخصص هام اینا هستن:
    reverse engineering, malware analysis, exploit development,
    vulnerability research,in depth understanding of C/C++ and python and javascript
    ....
    مقاله و تحقیق هم دارم (حدود 8 تا مقاله معتبر به زبان انگلیسی در زمینه ضد امنیت )اما نه ISI اما سطح علمی مقالات خوبه
    سعی می کنم تو ISI ثبت کنم
    برگزاری کنفرانس تو دانشگاه,

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط t1n نمایش پست ها
    دوستان من چند جا می خوام اپلای کنم دوتاش MIT و Columbia هست . وقتم رو برای اپلای واسه مستر MIT و columbia بزام؟ فاند هم حتما نیاز دارم
    احتمال موفقیتم چقدره ؟

شرایطم اینه
    فکر کنم در تاپیک دیگه خوندم قصد دارید Comp. Science اپلای کنید. کلمبیا شاید ولی MIT رو خیلی حساب نکنید (یادتون باشه کلمبیا جزو دانشکده های مطرح CS آمریکا نیست). پیشنهاد می کنم چون رشته تون هم متفاوت بوده حتما GRE Subject CS رو بدید و اگه نمره بالا آوردید (بالای 95 درصد) اون وقت خوبه برای Top 10 ها اپلای کنید. GRE Subject خیلی بیشتر از مقاله به کار شما میاد.

خیلی اصرار به MIT و امثال MIT نکنید چون رقابت بسیار بالاست و هیچ تضمینی وجود نداره، مستر رو جای خوبی که برید بعدا برای دکترا شانستون برای دانشگاه های تاپ بیشتر خواهد بود البته اگه قصد دکترا داشته باشید. حتما متوازن و حساب شده دانشگاه ها رو اتخاب کنید.

GRE امتحان دادید؟

Junior Member

خیر امتحان ندادم
    مقالاتم همه مرتبط با cs هست
    columbia هم از لیست های که تو نت هست دیدم 17 ام بود
    با این شرایط تو رنک بالا اپلای نکنم پس ؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط t1n نمایش پست ها
    خیر امتحان ندادم
    مقالاتم همه مرتبط با cs هست
    columbia هم از لیست های که تو نت هست دیدم 17 ام بود
    با این شرایط تو رنک بالا اپلای نکنم پس ؟
    یکی دو تا تاپ اپلای کنید ولی تمرکزتون رو جاهایی مثل MIT نگذارید. مثلا یک Top 10 ، یک یا دو تا بین 10 و 20 و بقیه رو بین 20 تا 50.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : MIT, Harvard

سلام دوستان من مقطع لیسانس شریف عمران میخونم می خواستم ببینم با نمره GRE , TOFEL خوب می تونم پذیرش(با فاند) برای master
    یکی از top 10 ها بگیرم ؟؟ معدل کل هم حدودای 16.4 هست الانم ساله سومم گرایش هم برای فوق هیدرولیک یا آب می هوا بزنم اگه نه برای رنک 20 تا 50 چطور ؟