من از دوستان انجمن شنیدم که دانشگاه هاروارد شرط معدلش زیر 3.5 هستش برای مستر معماری. کسایی که پذیرش گرفتن ,آیا صحت داره؟
I would never say never
I would fighting for ever
سلام
دوستان برای برای مستر عمران دارم میرم ایتالیا ! این یک برنامه مشترک هست که سال اول رو باید در دانشگاه بولونیا خوند و سال دوم رو میشه در دانشگاه کلومبیا خوند و مدرک مشترک این 2 رو گرفت !
حالا میخوام بدونم اگر من برای سال دوم برم کلومبیا و نمراتم هم خوب باشه شانسی برای گرفتن ادمیشن phd تو کلومبیا هست !؟ منظورم اینه که سال دوم رو اونجا باشم پوئن مثبتی محسوب میشه یا نه مثل بقیه (کسی که ارشدش رو خارج از امزیکا خونده ) بهم نگاه میشهDual Degree with Columbia University (New York, USA)
The Dual Degree is a collaborative education Master’s Program between the University of Bologna and the Columbia University at New York. The student may obtain the International Master’s Degree (Laurea Magistrale Internazionale) at the University of Bologna and the Master of Science at Columbia University in two years. Typically, the students enrolled in Bologna will follow the courses at the University of Bologna during the first year and at Columbia University in the second year. To be enrolled at Columbia University, students must include in their application both a certified TOEFL score and GRE scores.
The University of Bologna may provide some fellowships to partially cover the enrollment fees at Columbia University
مرسی
بله قطعا امتیاز مثبتی است به علاوه امکان ایجاد ارتباط و آشنایی با اساتید رو هم به نحو عالی خواهید داشت ولی به عنوان بلیط آماده بهش نگاه نکنید، باید دانشجوی ممتازی باشید و خودتون رو خیلی خوب نشون بدید وگرنه همونطور که می تونه امتیاز مثبت باشه در صورتی که خودتون رو قوی نشون ندید می تونه امتیاز منفی هم باشه.
دوستان من چند جا می خوام اپلای کنم دوتاش MIT و Columbia هست . وقتم رو برای اپلای واسه مستر MIT و columbia بزام؟ فاند هم حتما نیاز دارم
احتمال موفقیتم چقدره ؟
شرایطم اینه
کارشناسی ICT(دانشگاه غیر انتفاعی شهرستان)
معدل 19.1
نمره تافل 110
GRE ندارم هنوز
سابقه کاری pentest و unix/linux system administration دارم (2 سال قابل ارائه در حین تحصیل)
تخصص هام اینا هستن:
reverse engineering, malware analysis, exploit development,vulnerability research,in depth understanding of C/C++ and python and javascriptمقاله و تحقیق هم دارم (حدود 8 تا مقاله معتبر به زبان انگلیسی در زمینه ضد امنیت )اما نه ISI اما سطح علمی مقالات خوبه
....
سعی می کنم تو ISI ثبت کنم
برگزاری کنفرانس تو دانشگاه,
فکر کنم در تاپیک دیگه خوندم قصد دارید Comp. Science اپلای کنید. کلمبیا شاید ولی MIT رو خیلی حساب نکنید (یادتون باشه کلمبیا جزو دانشکده های مطرح CS آمریکا نیست). پیشنهاد می کنم چون رشته تون هم متفاوت بوده حتما GRE Subject CS رو بدید و اگه نمره بالا آوردید (بالای 95 درصد) اون وقت خوبه برای Top 10 ها اپلای کنید. GRE Subject خیلی بیشتر از مقاله به کار شما میاد.
خیلی اصرار به MIT و امثال MIT نکنید چون رقابت بسیار بالاست و هیچ تضمینی وجود نداره، مستر رو جای خوبی که برید بعدا برای دکترا شانستون برای دانشگاه های تاپ بیشتر خواهد بود البته اگه قصد دکترا داشته باشید. حتما متوازن و حساب شده دانشگاه ها رو اتخاب کنید.
GRE امتحان دادید؟
خیر امتحان ندادم
مقالاتم همه مرتبط با cs هست
columbia هم از لیست های که تو نت هست دیدم 17 ام بود
با این شرایط تو رنک بالا اپلای نکنم پس ؟
سلام دوستان من مقطع لیسانس شریف عمران میخونم می خواستم ببینم با نمره GRE , TOFEL خوب می تونم پذیرش(با فاند) برای master
یکی از top 10 ها بگیرم ؟؟ معدل کل هم حدودای 16.4 هست الانم ساله سومم گرایش هم برای فوق هیدرولیک یا آب می هوا بزنم اگه نه برای رنک 20 تا 50 چطور ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)