صفحه 112 از 449 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط saghi1359 نمایش پست ها
    فرزانه جون شرایط منم دقیقا مثل شماست
    منم الان 5 ساله که از روشهای مختلف برای کانادا اقدام کردم به این امید که به خانوادم برسم و اینبار امیدوار بودم که دیگه درست شه چون همه چیز کامل بود
    منم هم پرونده تحصیلی آمریکا رو رها کردم و هم مهاجرت استرالیا رو ...
    ولی نمیتونم به راحتی ازشون بگذرم چون بقیه دوستان تنها هدف مهاجرت داشتن ولی کسایی مثل ما مشکلمون دوچندانه چون از لحاظ احساسی هم درگیریم
    میدونم که ممکنه همه این کارهام به هیج جا نرسه ولی من همه تلاشمو برای این پرونده میکنم
    الان که دوباره مدارک رو براشون ارسال کردم و اگر هم جواب ندن حتمن شکایت میکنم
    معتقدم که دوستان دیگه هم نباید ازش به راحتی بگذرن
    شاید به نتیجه برسیم !
    ساقي جان منم NOC: 0213 است براي همين يك سوالي ازتون داشتم. ببخشيد شما به خاطر شرح وظايفتون به مشكل برخورد كرديد؟
    ميتونم بپرسم اگه اينجوري بوده در نامه كه زديد به چه صورت براشون توضيح داديد يا چه مداركي براي اثباتش فرستاديد
    ممنون دوست عزيز

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    یه پیشنهاد دارم، چه طور همه ما در یک حرکت دست جمعی به CIO ایمیل بزنیم و به کم بودن سهمیه ویزای ویزا آفیس آنکارا اعتراض کنیم. می دونم دولت کانادا سیاستهاش رو به خاطر ما عوض نمی کنه، ولی آخه اینجوری هم دست روی دست بزاریم خیلی سوختن داره. می تونیم هممون چه بچه های MI1 آنکارا چه MI3 آنکارا و حتی دوستان باقی مونده از MI2 با هم دست جمعی اعتراض کنیم.
    730 تا ویزا به ازای 5090 نفر از فحش بدتره!!! اگه فرض کنیم سهمیه هر سال آنکارا چیزی در همین حد باشه، اونوقت اگه آنکارا هیچ پرونده جدیدی نگیره چیزی نزدیک به 6-7 سال طول میکشه تا همه ما ویزا بگیریم، تازه خوش بینانه اگه آنکارا ردمون نکنه. از دیشب تا حالا که بحث سهمیه ویزاهای آنکارا مطرح شده و تازه فهمیدم چی سرمون اومده، دارم تو خواب و رویا دارم جیسون کنی رو خفه می کنم.
    اگه شما مطمئنید که 730 تا به فرد اختصاص داره نه به پرونده و همچنین سهمیه دمشق هم در نظر گرفته شده من هم موافقم.

نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehf نمایش پست ها
    من اولین بار سال 2006 برای کانادا اپلای کردم دوباره سال 2010 هم اپلای کردم به امید اینکه برم پیش خواهر هام و کانادا از همه جا برام بهتره تمام موقعیت های دیگه مثل ادامه تحصیل در امریکا و استرالیا رو از دست دادم حالا بعد از این همه سال و از دست دادن این همه موقعیت با این وضعیت تخصیص ویزا...... از دیروز دارم دیوونه میشم . انقدر فکر و خیال کردم، دوستان به نظرم حتما باید ای میل اعتراض رو بزنیم حداقل اش اینه که بعد ها میگیم هر کاری از دستمون بر می اومد کردیم!
    من به جز دو تا از دایی هام کس دیگه ایی رو تو کانادا ندارم ولی در بقیه موارد وضعیتم مثل شما: یکبار سال 2007 اقدام کردم و یکبارم همین امسال. به خاطر مهاجرت موقعیتهای خوبی رو تو زندگیم از دست دادم مثل موقعیت کار تو سازمان هوا فضا...من هم فکر میکنم باید هر کاری از دستمون بر می یاد انجام بدیم تا به قول شما بعدها بتونیم بگیم هر کاری از دستمون بر می اومد کردیم! به قول یکی از دوستان فروم 38 رشته ایی ورشو: بچه های مقامات دولتی هر لحظه اراده کنن میتونن با سرمایه گذاری اقامت کشورهای اروپایی و کانادا رو بگیرن. بعد نوبت مردم عادی که میشه با زحمت و تلاش میتونن 67 امتیاز بگیرن اونا رو تو صف های 3 و 4 و5 ساله نگه میدارید؟!

Junior Member

نه دوست عزیز
    بر خلاف بقیه دوستان که همه از سابقه کارشون ایراد گرفته بودن آفیسر نمره سابقه کار منو کامل بهم داده
    ولی نوشته که تو مدارکت لیسانست نبوده
    و همچنین مدارک سیتیزنی خانوادم رو گفته که من ندیدم!!!
    که اینهارو همه رو براشون ارسال کرده بودم
    حالا وکیلم احتمال میده که در انتقال از دمشق به آنکارا اینهارو گم کردن
    که من دوباره براشون ارسال کردم
    و همچنین توی آنلاین کیپس ظاهرن یه چک لیستی هست که نشون میده این مدارک روز اول ارسال شده که وکیلم میخواد به اون هم استناد کنه
    شما الان نامه براتون اومده؟ د.م شدین؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط n_k نمایش پست ها
    ساقي جان منم NOC: 0213 است براي همين يك سوالي ازتون داشتم. ببخشيد شما به خاطر شرح وظايفتون به مشكل برخورد كرديد؟
    ميتونم بپرسم اگه اينجوري بوده در نامه كه زديد به چه صورت براشون توضيح داديد يا چه مداركي براي اثباتش فرستاديد
    ممنون دوست عزيز

Junior Member

حسین جان میتونم بپرسم که این ارقام رو از چه منبعی گرفتید؟
    اگه ممکنه آدرس لینکش رو بدین
    سپاس
    نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    یه پیشنهاد دارم، چه طور همه ما در یک حرکت دست جمعی به CIO ایمیل بزنیم و به کم بودن سهمیه ویزای ویزا آفیس آنکارا اعتراض کنیم. می دونم دولت کانادا سیاستهاش رو به خاطر ما عوض نمی کنه، ولی آخه اینجوری هم دست روی دست بزاریم خیلی سوختن داره. می تونیم هممون چه بچه های MI1 آنکارا چه MI3 آنکارا و حتی دوستان باقی مونده از MI2 با هم دست جمعی اعتراض کنیم.
    730 تا ویزا به ازای 5090 نفر از فحش بدتره!!! اگه فرض کنیم سهمیه هر سال آنکارا چیزی در همین حد باشه، اونوقت اگه آنکارا هیچ پرونده جدیدی نگیره چیزی نزدیک به 6-7 سال طول میکشه تا همه ما ویزا بگیریم، تازه خوش بینانه اگه آنکارا ردمون نکنه. از دیشب تا حالا که بحث سهمیه ویزاهای آنکارا مطرح شده و تازه فهمیدم چی سرمون اومده، دارم تو خواب و رویا دارم جیسون کنی رو خفه می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mknoori نمایش پست ها
    ببخشید دوستان موضوع این تقسیم بندی MI1,2,3 چیه ممنون میشم اگه توضیحی یا لینکی رو دوستان ارائه کنند.
    MI1 بچه های 38 رشته ایی
    MI2 بچه های 29 رشته ایی ظرفیت 1000
    MI3 بچه های 29 رشته ایی ظرفیت 500

نقل قول نوشته اصلی توسط behijan نمایش پست ها
    اگه شما مطمئنید که 730 تا به فرد اختصاص داره نه به پرونده و همچنین سهمیه دمشق هم در نظر گرفته شده من هم موافقم.
    متاسفانه طبق اعلام رسمی خودشون آمار و ارقام نشون میده این ظرفیت به فرد اختصاص داره (حالا اینکه در عمل چقدر به این ظرفیت پایبند هستن رو من هم نمی دونم)
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post801043
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post802383

حسین جان میتونم بپرسم که این ارقام رو از چه منبعی گرفتید؟
    اگه ممکنه آدرس لینکش رو بدین
    سپاس
    ظرفیت ویزاها
    تعداد پرونده ها
    پستهای 1089 تا 1099 همین فروم به این موضوع اختصاص داره.
    ویرایش توسط HosseinKazemi : July 8th, 2012 در ساعت 10:36 AM

Senior Member

دوستان عزيز حسين ، فرزانه و behijan

ببينيد قاعدتا بايد ظرفيت دمشق بين ورشو و آنكارا پخش ميشده. دقت كنيم وقتي تعداد افراد قبلي در آنكارا از حدود 500 عدد به 5000 عدد ميرسه سهميه ويزا از 350 عدد به 730 ميرسد كه اصلا تعادلي وجود ندارد. قبلا فكر ميكردم تعداد بچه هاي ماه مي و جون خب زياد نيست به نسبت ورشو ولي خب به نظر مياد پرونده هايي از بقيه جاهها به اين ويزا آفيس هم ارسال شده و يا هر چيز ديگري.
    دو نكته :
    1- شخصا فكر ميكنم كه تعداد افراد مد نظر است به دلايلي كه در بالا ذكر شد و اينكه چون باسهميه قبلي 350 تاي آنكارا و تعداد كم افراد قبلي اونجا هم خوانائي دارد ولي در هر صورت اگر كسي پيشنهادي دارد براي اينكه يك اطمينان 100 درصد ايجاد شود ميتوانيم قبلش بررسي كنيم
    2- بررسي اينكه سهميه دمشق آيا نامتوازن به انكارا اختصاص يافته يا خير چون به نظر مياد كمترين سهميه را در تمام ويزا آفيس هاي دنيا به نسبت جمعيتش دارد.
    3- آيا آمار صحيح و قابل اتكا است؟
    با در نظر گرفتن اين موارد ميتوان به قول حسين حداقل مطرحش كرد.

نه دوست عزیز
    بر خلاف بقیه دوستان که همه از سابقه کارشون ایراد گرفته بودن آفیسر نمره سابقه کار منو کامل بهم داده
    ولی نوشته که تو مدارکت لیسانست نبوده
    و همچنین مدارک سیتیزنی خانوادم رو گفته که من ندیدم!!!
    که اینهارو همه رو براشون ارسال کرده بودم
    حالا وکیلم احتمال میده که در انتقال از دمشق به آنکارا اینهارو گم کردن
    که من دوباره براشون ارسال کردم
    و همچنین توی آنلاین کیپس ظاهرن یه چک لیستی هست که نشون میده این مدارک روز اول ارسال شده که وکیلم میخواد به اون هم استناد کنه
    شما الان نامه براتون اومده؟ د.م شدین؟
    نه من د.م نشدم ولي گفتن كه بايد وظايفي رو كه نوشتيم اثبات كنيم. من هم كيپس گرفته بود تو دمشق همه چيز اكي بوده و مداركم در مرحله مديكال قرار داشته ولي حالا تو آنكارا بهش گير دادن. الان مي خواستم از تجربه دوستان استفاده كنم ببينم چه مداركي رو بفرستم يا تهيه كنم كه بهتر باشه.
    حتما براي كارتون پيگيري كنيد و مطمئن باشيد كه كارتون درست مي شه چون د.م شدنتون فقط به خاطر گم شدن مداركتون بوده كه پيگيري به راحتي قابل حله
    ممنون دوست عزيز

This refers to your application for pennanent residence in Canada as a Federal Skilled Worker. Following the closure of the Immigration Section in Damascus, your application has been transferred to Ankara. I have now completed the assessment of your application and have detennined that you are not eligible for processing in this category for the following reason(s).
    The Minister of Citizenship and Immigration issued instructions which were published in the Canada Gazette on November 28,2008. Only applicants who meet the criteria specified in these Ministerial Instructions are eligible
    to be processed in the Federal Skilled Worker class.
    You have indicated that you have work experience in (an) occupation(s) with the following NOC (National Occupational Classification) code(s): 4131-College and Other Vocational Instructors. Although the NOC code(s) correspond(s) to the occupations specified in the Instructions, you have not provided sufficient evidence that you perfonned the actions described in the lead statement for the occupation, as set out in the occupational descriptions of the NOC and that you perfonned all ofthe essential duties and a substantial number of the main duties, as set out in the occupational descriptions of the NOC. Your employment documents do not contain a description of your job duties. As such, I am not satisfied that you are a College and Other Vocational Instructor -4131.
    Since you did not provide evidence that you have work experience in the listed occupations, you do not meet the requirements of the Ministerial Instructions and your application is not eligible for processing.
    Subsections 87.3(2)-(3) are the pertinent sections of the
    Immigration and Refugee Protection Act:
    The processing ofapplications and requests is to be conducted in a manner that, in the opinion ofthe Minister, will best support the attainment ofthe immigration goals established by the Government ofCanada .
    ... the Minister may give instructions with respect to the processing ofapplications and requests, including instructions

1. a. establishing categories ofapplications or requests to which the instructions apply;
    2. b. establishing an order, by category or otherwise, for the processing ofapplications or requests;
    3. c. setting the number ofapplications or requests, by category or otherwise, to be processed in any year; and
    4. d. providingfor the disposition ofapplications and requests, including those made subsequent to the first application or request.

Any original documents you submitted with your application are being returned to you.
    The processing fee that you have paid is refundable. Your refund may take up to 3 months to be processed.
    There are many ways to immigrate to Canada. Although you have not satisfied the requirements to apply under the Federal Skilled Worker class, you may qualify under another category. To learn more about your options, visit http://www.cic.gc.ca/englishlimmigrate/index.asp.
    Thank you for your interest in Canada.
    Officer,
    دوستان اين هم متن نامه ارسال براي ما
    وكيل ما يه يه نامه و ايميل زده و اعتراض كرده و يك سري توضيحات داده خدا كنه مفيد واقع بشه(البته خودش ميگه براي موكلين دوستش كه او هم وكيله حدود 25 مورد شبيه به اين براشون نامه اومده و آنها هم اعتراض كردن
    ویرایش توسط sialk : July 8th, 2012 در ساعت 01:24 PM
    ارسال مدارك 8 مارچ 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط sialk نمایش پست ها
    This refers to your application for pennanent residence in Canada as a Federal Skilled Worker. Following the closure of the Immigration Section in Damascus, your application has been transferred to Ankara. I have now completed the assessment of your application and have detennined that you are not eligible for processing in this category for the following reason(s).
    The Minister of Citizenship and Immigration issued instructions which were published in the Canada Gazette on November 28,2008. Only applicants who meet the criteria specified in these Ministerial Instructions are eligible
    to be processed in the Federal Skilled Worker class.
    You have indicated that you have work experience in (an) occupation(s) with the following NOC (National Occupational Classification) code(s): 4131-College and Other Vocational Instructors. Although the NOC code(s) correspond(s) to the occupations specified in the Instructions, you have not provided sufficient evidence that you perfonned the actions described in the lead statement for the occupation, as set out in the occupational descriptions of the NOC and that you perfonned all ofthe essential duties and a substantial number of the main duties, as set out in the occupational descriptions of the NOC. Your employment documents do not contain a description of your job duties. As such, I am not satisfied that you are a College and Other Vocational Instructor -4131.
    Since you did not provide evidence that you have work experience in the listed occupations, you do not meet the requirements of the Ministerial Instructions and your application is not eligible for processing.
    Subsections 87.3(2)-(3) are the pertinent sections of the
    Immigration and Refugee Protection Act:
    The processing ofapplications and requests is to be conducted in a manner that, in the opinion ofthe Minister, will best support the attainment ofthe immigration goals established by the Government ofCanada .
    ... the Minister may give instructions with respect to the processing ofapplications and requests, including instructions

1. a.
    2. establishing categories ofapplications or requests to which the instructions apply;
    3. b.
    4. establishing an order, by category or otherwise, for the processing ofapplications or requests;
    5. c.
    6. setting the number ofapplications or requests, by category or otherwise, to be processed in any year; and
    7. d.
    8. providingfor the disposition ofapplications and requests, including those made subsequent to the first application or request.

Any original documents you submitted with your application are being returned to you.
    The processing fee that you have paid is refundable. Your refund may take up to 3 months to be processed.
    There are many ways to immigrate to Canada. Although you have not satisfied the requirements to apply under the Federal Skilled Worker class, you may qualify under another category. To learn more about your options, visit http://www.cic.gc.ca/englishlimmigrate/index.asp.
    Thank you for your interest in Canada.
    Officer,
    دوستان اين هم متن نامه ارسال براي ما
    وكيل ما يه يه نامه و ايميل زده و اعتراض كرده و يك سري توضيحات داده خدا كنه مفيد واقع بشه(البته خودش ميگه براي موكلين دوستش كه او هم وكيله حدود 25 مورد شبيه به اين براشون نامه اومده و آنها هم اعتراض كردن
    sialk عزیزم واقعا" متاسفم بعد از این همه انتظار اینجوری رفتار کنن و نتیجش این بشه که حتی متن نامه ها رو هم تغییر نمی دن واقعا" متاسفم
    نامه من عین نامه شماست هیچ تفاوتی با هم ندارن
    هنوز که هنوزه حوصله نامه نوشتنم ندارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)