صفحه 326 از 1547 نخستنخست ... 2262763163173183193203213223233243253263273283293303313323333343353363764268261326 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,251 تا 3,260 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام

من امروز اداره گذرنامه شهر آرا بودم.
    در مورد تمیدی گذرنامه:
    اگر که کمتر از ۱۱ ماه از اعتبار گذرنامه مونده باشه، میشه راحت تمدید کردش. اما اگرکه بیش از ۱۱ ماه اعتبار داشته باشه باید یک درخواست نوشت و مورد تایید اداره مرکزی گذرنامه (شهر ری،یافت آباد یا تهرانپارس) قرار بگیره و بعد پلیس +۱۰ همه کار‌ها رو انجام دادش.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    آره الان کمتر از یک سال به پایان اعتبار پاس من مونده
    ولی حالا دو نکته هست و اون اینه که با توجه به اینکه من با پاسپورت قبلیم برای ویزا اقدام کردم
    1. اگر پاس ریکویست بشم با توجه به اینکه عکس پاسپورت قبلی رو هم دادم و پاس جدید شمارش فرق می کنه و اعتبارش و زمان صدور متفاوت مشکلی برای گرفتن ویزا پیش نیاد
    2. ویزای که به من می دن می شه تا پایان همون تیر ماه سال آینده یعنی زمان اعتبار پاسپورت فعلیم یا می شه مثلا چند ساله ؟
    چون فکر می کنم ما وقتی پاس ریکویست میشیم ویزای ما به صورت چاپی با توجه به مشخصات اعتباری که از پاسپورتمون اعلام کردیم صادر میشه و اگر موقع تحویل پاسپورت جدیدی هم ببریم فرقی نکنه درسته؟
    ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_masoud نمایش پست ها
    در مورد سوال اول که دوستمون hope یک قسمت از ای میل پاس ریکوئستی را همین چند صفحه قبل گذاشتند که درش توضیح داده شده اگر بعد از فرستادن درخواست ویزاتون پاسپورتتون رو عوض کردید حتماً هنگام مراجعه به سفارت برای دریافت ویزا به ما اطلاع بدید. حالا حتماً از hope یا بقیه دوستان که پاس ریکوئست شدن بخوایید اون ای میل رو براتون بفرستند تا خودتون هم مطمئن بشید. در مورد دوم البته که ویزای شما را مطابق اعتبار پاسپورت جدیدتون صادر می کنند و فکر نمی کنم ویزا رو قبل از اینکه شما پاسپورت رو ببرید چاپ کنند چون همونطور که خودشون هم در ایمیل اشاره کردند ممکنه شما پاسپورتتون رو در این فاصله عوض کرده باشید. خب شماره پاسپورت هم که روی ویزا هست بنابراین همچین کاری نمی کنند و با یک پاسپورت جدید اعتبار ویزا را مطابق طول مدت تحصیل+3 ماه برای شما صادر می کنند
    فقط این نکته رو اشاره کنم که طول مدت اعتبار ویزا «طول مدت تحصیل + سه ماه» نیست الزامن؛ مثلن از آشنایان من که برای PhD میرفتن سال گذشته، انتظار داشتیم حد اقل چهارساله باشن، اما یکیشون سه ساله بود، اون یکی دو ساله و یکی هم یک سال و نیم... هیچ فرقی هم با هم نداشتند. اون دوستم که یه سال و نیمه بود ویزاش، الان درخواست تجدید داده اتاوا (افرادی که داخل کانادا هستند پست می کنن اتاوا) و مدت هاست منتظره، بهش گفتن چهار هفته الی چهار ماه طول میکشه!
    خلاصه نگران نباشید، در این مورد هم مثل همه ی چیزهای دیگه اشون به طور تصادفی، حرکات محیرالعقول از خودشون نشون میدن.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram456 نمایش پست ها
    حتمن از «نمیشه فرستاد» منظورتون اینه که نمیشه پست کرد! حالا هرچند در این مورد هم شک وجود داره، اما در مورد درخواست دادن به صورت حضوری قطعن امکان پذیره.

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sparsa نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من این هفته باید همزمان برا caq کبک و study permit اقدام کنم وبفرستم ولی صفرم!
    caq رو رفتم فرمش چیزی نداشت ولی ویزا تو توضیحات نوشته از طریق شرکت های خصوصی ارسال مدارک باید اقدام بشه
    یعنی چی؟ گفتم شاید بلد باشید
    با این وضعیت پذیرش گرفته شده پاییزم میپره؟
    مورد سوم:
    http://www.canadainternational.gc.ca...an.aspx?view=d

CAQ: تمام مدراک مورد نیاز و نحوه اقدام و توضیحات لازم در مورد CAQ توسط مدیر محترم Industrial88 در پست #11اورده شده است.

ویزا: مدارک لازم را با پست خصوصی نظیر: TNT DHL ... میفرستید سفارت کانادا در آنکارا
    سوالات متدوال (FAQ) - مدارک مورد نیاز روادید دانشجویی کانادا

دوست عزیز لطفا سوالاتون را در تاپیک های مربوطه سوال بفرمایید:
    سوالات درباره CAQ - Quebec Acceptance Certificate
    روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دوست عزیز به این سادگی هم نیست. این بحث اینجا بازم شده ولی ما هنوز نمیدونیم که ابوظبی پاسپورت رو نگه میداره یا نه. اگر اینطور باشه که نگه داره خیلیا هستن که نمیتونن اونهمه وقت بمونن. هزینه اش زیاد میشه و اینکه اصلا معلوم نیست چقدر طول بکشه. دوست شما ریجکت شده بوده. و احتمالاً ایشونبه دلیل نداشتن بی اس اصلا برای سکیوریتی چک نرفته ریجکت شده. اگر کسی به سکیوریتی چک برسه ممکنه دو سه ماه طول بکشه. تجربه میگه که بچه هایی هم که از کشورهای دیگه اقدام کردند زمان رسیدگیشون طولانی بوده چون ما ایرانی هستیم و این پروسه برای ما خیلی طولانیتره.
    دوست عزیز
    من متوجه منظورتون هستم
    اما اولا سفارت پاس رو نگه نمی دراه، باید برید مدارک رو تحویل بدین و وقتی پاس ریکوئست شدین برید و ویزا رو بگیرید
    دوستان من که دیروز به جمعشون یکی دیگه هم اضافه شد، در عرض 3 هفته تا 1 ماه ویزا گرفتن.
    اساسا کار سفارت ها قابل پیش بینی نیست، اما این نتیجه مشاهدات منه

نقل قول نوشته اصلی توسط ali1362722 نمایش پست ها
    من يكبار براي گرفتن ويزا يكي از اشناهامون رفتم انكارا. اونجا يك فرم دادن كه توش نوشته بود ايا بعد از فرستادن مداك پاسپورتتون را تعويض كردين يا نه؟ و اگر تعويض كردين شماره جديدشو بنويسين. پس جاي نگراني نيست

شما مطمنید؟ خیلی خوبه اگه اینطوری باشه و با این شرایط ویزامو بدند که عالی میشه!
    به نظرتون پاسپورتمو براشون ایمیل کنم یا کپیشو بداشون DHLکنم؟

سپاسگذار

Junior Member

چقدر این فروم طولانیه!من قسمت پولو مشکل دارم و تامین مالی و اسکان میشه کلی سوال!
    جدول برا اپریله الان هم همون 158000 تومان میشه برا ویزا دانشجویی؟ اون 95000 تومانه temporary نوشته هم باید داد روش؟ اخه دلار هم بالا پایین شده دقیق اگه پرداخت کردید تو این یکی دو هفته به من بگید
    تامین مالی خیلی قوی نداشته باشیم همون نامه استاد که گفته (با امضا ولی کپیه) 18000 دلار میده کافیه؟حسابی نداریم که 11000 دلار توش باشه حقوق بازنشستگی پدر میشه تامیین مالی مثلا؟
    اسکان هم اسمم تازه رفته تو لیست انتظار(ایمیلش هست) نزدیک لاوال جایی ندارم ولی بگم میرم فلن خونه فامیل درجه 2 تو مونترال کافیه؟تو اون یک صفحه مربوط به پلن بنویسم اینو؟
    تو این یک صفحه مثلا بنویسیم این رشته که میام متخصص در ایران زیاد نداره و رشته ش تازه تاسیسه بعد تحصیلات دکترا در ایران به عنوان هیئت علمی مثلا مشغول به کار میشم خوبه؟

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

سوال اولتون در مورد هزینه بررسی، برای ویزای دانشجویی همون 158000 تومان، نه یک ریال بیشتر و نه کمتر
    در مورد سوال دوم، نه کافی نیست، حتما و حتما bank statement که حداقل هزینه یکسال شما تو حساب باشه ارائه کنید، برای اطلاعات بیشتر در مورد تمکین مالی این پست رو بخونید.
    در مورد سوال سوم پرینت ایمیل رو بگذارید. تو استادی پلن ترجیحا به سوالات مربوط به استادی پلن جواب بدید + دلیل بازگشت به ایران ، برای توضیح موارد دیگه از استادی پلن استفاده نکنید، در عوض یک Cover letter بنویسید و توش موارد مورد نظرتون رو عنوان کنید.
    مورد اخر هم، بله درکل باید بر همین پایه به سه سوال مطرح شده توسط سفارت جواب بدید.

موفق باشید
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مكانيك-ساخت و توليد/تهران مركز

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    خب حالا چرا میزنی؟؟؟
    من فکر کردم شما همونید که برای برادرتون میخواستید اقدام کنید. و تجربه ای که از گفته های دیگران داشتم رو گفتم. ما هم شنیدیم. هنوز کسی نیومده نتیجه بررسی ویزاشو از ابوظبی اینجا بذاره که ما بدونیم چی میشه. ضمن اینکه من زنگ نزدم ببینم چی میگه دقیقا که بدونم اسم ایرانو گفته یا نه. اگر از ایران هم میشه با پست اقدام کرد که پس دیگه سوال نداره که. بسم الله. بفرست بره. خیلی هم بهتره. زودترم جواب میگیری.
    اینی که من گفتم باید حضوری برین رو یکی از بچه ها با ایمیل پرسیده بود. اون جوابو بهش داده بودن. دیگه اگر خودت یه جواب دیگه گرفتی مسلما باید به جواب خودت اعتماد کنی.
    این لینکو ببین. این بود که میخواست همین کارو بکنه ولی ایمیل این جوابو بهش داده بود. اونم منصرف شد.
    ضمن اینکه پست بعدی دقیقا گفته که این توی سایت سفارت آنکارا هم ذکر شده.
    دوست عزیز من نزدم فقط خواهش کردم بهتره برداشت و عقیده شخصی خودمونو و به قول شما "تجربه از گفته ی دیگران"!!!رو نزاریم چون اینجوری اطلاعات غلت پخش میشه...آخه بابا صحبت سرنوشته...................بهتره اطلاعاتی که موثقه بزاریم و برداشتمونو از حرف اینو اون اینجا ننویسیم...با سپاس.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط sparsa نمایش پست ها
    یعنی داشتن بورس کفایت نمیکنه؟ اگه نتونیم بانک استیتمنت بذاریم چی؟ حساب با گردش خفن نداریم خوب
    ساپورتر معرفی میکنی و تمکن مالی ایشون رو نشون میدی
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow