سلام- به من برای 12 july وقت دادن؛ میشه لب مرز ویزای ترکمنستان رو گرفت؟ چون در غیر این صورت نمیرسم؟ کسی شماره تلفن سفارت رو داره؟ کلن یک روز وقت دارم!
سلام- به من برای 12 july وقت دادن؛ میشه لب مرز ویزای ترکمنستان رو گرفت؟ چون در غیر این صورت نمیرسم؟ کسی شماره تلفن سفارت رو داره؟ کلن یک روز وقت دارم!
من 19 جولای وقت دارم...اگه کسی اون روز وقت داره پیغام بده![]()
از دوستان عزیز(خانوم) که عازم Arizona State University هستند درخواست دارم برای هماهنگی پیغام خصوصی بدهند
سلام دوستان
کسی ۲۴ جولای وقت نداره/ باهم همسفر شیم؟
لطفا پیام خصوصی بدین
سپاس
واسه ترکمنستان ارز دولتی نمیدن؟ زمینی؟؟؟؟
ویرایش توسط hope : July 13th, 2012 در ساعت 05:41 PM
از دوستان عزیز(خانوم) که عازم Arizona State University هستند درخواست دارم برای هماهنگی پیغام خصوصی بدهند
واسه ترکمنستان ارز دولتی نمیدن چون بلیط ندارید
اما اون روزی که ما عشق آباد بودیم یکی از بچه ها از طریق آژانس اقدام کرده بود که اون آژانس یه بلیط صوری ترکمنستان براش گرفته بود و تونسته بود 400 دلار بگیره! البته خود آژانس هم کلا گرون گرفته بود ازش!
اون روز ما کلا 20 نفر بودیم که همگی خودشون اومده بودن که خب ارزون هم دراومد براشون اما فقط اون یه نفر بود که از طریق آژانس اقدام کرده بود و گرون دراومده بود پاش اما خب تونسته بود ارز دولتی بگیره!
سفرنامه عشق آباد
تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه
با سلام ... اگر هم بصورتی شما بتونین 400 دلار ارز دولتی رو بگیرین و پرواز شما هم به آمریکا نیز قرار باشه تو همین سال اتفاق بیفته برای اون دیگه نمیتونین 1000 دلار ارز مسافرتی رو بگیرین....چون ارز مسافرتی فقط یک بار در سال داده میشه .... پس بهتره همون 1000 دلار ارز مسافرتی رو برای آمریکا بگیرید....موفق باشید.
با سپاس از اقا صدرا
دوستان اگه بخوام تقاضا ویزا ترکمن تهران بدم انگار میش از کنسول مشهدvisa گrفت؟
چی کار باید بکنم؟
اخه ممکنه به وقت سفارت نرسم!
سپاس
بله می تونید تهران درخواست بدید باید کپی پاسپورت و کانفیرمیشن وفت سفارت امریکا رو به سفارت ترکمنستان تهران تحویل بدید (نیاز نیست خودتون برید یکی از دوستاتون هم می تونه این کار رو براتون بکنه)
و یک هفته بعد برید کنسولگری مشهد و اصل پاسپورت رو ببرید یه فرم هست پر می کنید و یه قطعه عکس و 55 دلار میدید همون روز ویزاتون رو میگیرید
سفرنامه عشق آباد
تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه
سلام به همه
بدون پرینت وقت سفارت راهی هست که بشه ویزای ترکمنستان رو گرفت؟
من به علت مشکلات سرور ایمیل دانشگاهم، همه inbox ام پاک شده و الان بدون اون ایمیلی که بهم وقت اضطراری داده بودن موندم. سفارتم جواب نداده دو روزه.
آیا می شه مثن یه ایمیل شبیه اون رو پرینت بگیرم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)