سلام دوستان
می خواستم بدونم که روز مصاحبه آیا لازم هست که تمام مدارک تحویل بدیم یا هر چی ازمون خواست می تونیم نشون بدیم!!؟
آیا اصل آی تونی و ادمیشن و هم باید تحویل بدم اگه خواست!!!؟؟؟
آخه من شنیدم موقع ورود به آمریکا تاریخ وروود از رو آی تونی چک می کنن!!
ممنون میشم راهنماییم کنین!
روز مصاحبه یه سری مدارک اصلی هست مثل I20, sevis fee, DS160 که اون خانمی که مدارکتون رو تحویل میگیره دونه دونه بهتون میگه و شما بهش میدید
بعد میگه هر مدرک دیگه ای که می خوای کیست رو ساپورت کنه بده شما هم مدارک دیگه رو میدید مثل CV, SOP, admission letter, BS, TOEFL, GRE, papers
اون خانمی که مدارک شما رو میگیره اتاقش کناره اتاق آفیسر هست و همه مدارک شما رو از پنجره اتاقش به آفیسر میده
بعد که مصاحبه شما تموم شد آفیسر همه مدارک شما رو بهتون پس میده بجز CV و SOP
موفق باشید
سفرنامه عشق آباد
تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه
مرسی آقا صدرا!
فقط یه سوال یدگه پیش اومی که آیا میتونم مثلا مدارکی ببرم مثه شناسنامه ولی به خانومه اتاق بغل آفیسر ندم بد اگه افیسر خواست خودم بدم مثه آدمیشن های دیگه!
راستی آی تونی اصلی و باید امضا کنم؟ خودکار یا مدادش مهمه؟ یا امضا کنم کپی بگیرم کپی شو تحویل بدم؟؟
ببخشددی سووالام زیاد شد آقا صدرا!!
سپاس از شما و بقیه دوستان!
سفرنامه عشق آباد
تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه
سلاممم دوستان
یک سوال فوری دوستانی که عشق آباد وقت دارن!
من 24 جولای وقت دارم!
می خواستم ببینم واسه من که سربازی دارم و همین تیر ماه تمام نمره هام آمادست و دارم کارای فارغ التحصیلی مو میکنم ولی چون طوا میکشه قبل سفارت نتوستم کارای سامانه نشا رو انجام بدم چون نامه معرفی به نظام وظیفه که واسه نشا لازمه هنوز آماده نیست ولی ریز نمره اصلیم آماده هست! ترجمه شده!
آیا نامه می خواد ببرم؟؟ گیر نمیده افیسر به سربازی و دانشنامه که هنوز آماده نداذم؟ ؟؟
خواهشا عشق آبادی ها جواب بدن!!
Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.
تجربیات 19 جولای من!!!!
مستر بدون فاند از اریزونا استیت...
سوال هایی که از من پرسید:
اول گفت بگو چرا میخوای بری امریکا و ریسرچ اینترستت چیه و بعد درست میخوای چی کار کنی؟پشت سر هم پرسید تا من جواب 3 تاشو بدم
بعد گفت شغل پدرت چیه.....بعد گفت ماشین پدرت چیه!!!!!! داداشتم ماشین داره؟؟؟؟؟ مامانتم رانندگی میکنه؟؟؟؟؟ خودت چی؟؟؟؟؟
شاید چون مستر بدون فاند بودم میخواست بدونه وضعیت مالیمون چه جوریه.....
بعد پرسید برادرت کجا درس خونده...با هم زندگی میکنین؟ اکی ویزاتون اپروو شد....
کلیرنس خوردم
روزی که من بودم همه ایرانی بودن...البته زیاد از کسی خبر ندارم....
از دوستان عزیز(خانوم) که عازم Arizona State University هستند درخواست دارم برای هماهنگی پیغام خصوصی بدهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)