صفحه 349 از 974 نخستنخست ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399449849 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,481 تا 3,490 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member kamran_K_K آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chem. Eng, Arak U

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط MM_Industrial نمایش پست ها
    سلام دوستان من از استادم در مورد زمینه تحقیقاتی آینده پرسیدم ولی هیچ جوابی نداده به نظرتان منتظرش بشوم یا نه یک عنوانی را بنویسم؟
    از کجا می فهمند ما میخواهیم دقیقا روی همین موضوع کار کنیم؟
    نه نمیخواد منتظر بشی.
    استاد منم ج نداد (حیف آدم بخواد بره با این دیوونه ها کار کنه به خدا از دستش اعصاب ندارم) منم خودم جواب دادم رفت.
    خیالت راحت از کسی نمیپرسن.
    ---------------------------------------مغرور نشو، برگ ها وقتي ميزيرند که فکر ميکنند طلا شده اند (بعضيا ميگن "که طلايي شده اند")---------------------------------------

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

یک راهنمایی فنی برای دوستانی که برای جواب دادن به سوالهای سفارت و اتچ کردن فایلها توسط ایمیل یاهو مشکل دارند:
    میتونید یک اکانت جیمیل بسازید (اگر ندارید) بعد در بخش تنظیمات جیمیلتون به بخش Accounts and Import برید و در اونجا در زیر بخش Send mail as آدرس ایمیل یاهوتون رو وارد کنید. بعد یک ایمیل به اکانت یاهوتون ارسال میشه که باید تاییدش کنید. بعد از تایید کردن، اکانت یاهوتون به اکانت جیمیلتون متصل میشه. از این به بعد میتونید ایمیلتون رو توی جیمیل بتویسید و اتچ ها رو اضافه کنید و در بخش جدیدی که بالای صفجه Compose جیمیلتون اضافه شده (From) ارسال کننده رو اکانت یاهوتون بگذارید. خلاصه اینکه میتونید متن کامل ایمیلی که میخواهید به سفارت بزنید رو بیارید داخل جیمیل، اتچمنت ها رو اضافه کتید و توسط جیمیل اما از طرف یاهو ایمیلتون رو بزنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط sinaghiassian نمایش پست ها
    چه تاریخی مدارک فرستاده بودید؟
    رفیقمون پاس ریکوئست شده ها نه من! 8 می فرستاده

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

درود
    دوستانی که ریجکت شدن ممکنه یکی لطف کنه بگه آیا این مدارک مارو پس میفرستن دیگه حداقل دوباره پول ترجمه ندیم دوباره؟!
    اگر آره چقد طول میکشه برسه ایران؟!
    ممنونم
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaie نمایش پست ها
    درود
    دوستانی که ریجکت شدن ممکنه یکی لطف کنه بگه آیا این مدارک مارو پس میفرستن دیگه حداقل دوباره پول ترجمه ندیم دوباره؟!
    اگر آره چقد طول میکشه برسه ایران؟!
    ممنونم
    سلام. یکی از بچه ها گفت که براش پس فرستادن ولی چون با پست معمولی پس میفرستن خیلی طول میکشه تا بیاد و اینکه میگفت کلا مدارک دیگه به درد نمیخوره چون همه اش خط خطی شده. یعنی رو همه اش خط هست. احتمالا سفارت کاغذ که کم میاره از مدارک ما به عنوان چکنویس استفاده میکنه که البته از سفارت کانادا دور از انتظار هم نیست...!!!
    ویرایش توسط shibaak : July 25th, 2012 در ساعت 09:12 PM

Junior Member

حالا اگه کسی پاس ریکوئست بشه مدارکش رو توی همون آنکارا بهش پس میدن؟ من طبق لیست سفارتشون توی تهران اصل مدارک دانشگاهیم رو هم فرستادم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط desa_zade نمایش پست ها
    حالا اگه کسی پاس ریکوئست بشه مدارکش رو توی همون آنکارا بهش پس میدن؟ من طبق لیست سفارتشون توی تهران اصل مدارک دانشگاهیم رو هم فرستادم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    یکی از دوستای من که چند روز پیش برای گرفتن ویزاش که رفته بود همونجا ازشون خواسته بود و بهش داده بودن. البته اصل مدارکو. دیگه نمیدونم واقعا میدن یا نه.

ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    سلام. یکی از بچه ها گفت که براش پس فرستادن ولی چون با پست معمولی پس میفرستن خیلی طول میکشه تا بیاد و اینکه میگفت کلا مدارک دیگه به درد نمیخوره چون همه اش خط خطی شده. یعنی رو همه اش خط هست. احتمالا سفارت کاغذ که کم میاره از مدارک ما به عنوان چکنویس استفاده میکنه که البته از سفارت کانادا دور از انتظار هم نیست...!!!
    آخه من یه سوتی هم دادم اصل پذیرش و نامه فاند رو فرستاده بودم! کار دادم دست خودم نه؟!(البته ازشون اسکن دارم)
    پروژه آپلود پادکستهای
    امضا کنید اینجا رو لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaie نمایش پست ها
    آخه من یه سوتی هم دادم اصل پذیرش و نامه فاند رو فرستاده بودم! کار دادم دست خودم نه؟!(البته ازشون اسکن دارم)
    نگران نباشین، بعضی دانشکده ها اصلا اصل پذیرش رو نمیفرستن (مال خود من) ولی مشکلی پیش نمیاد. به نظر من میتونین با دانشکده یا استادتون تماس بگیرین و مشکلتونو بگین که دوباره براتون بفرستن. قبلا پیش اومده این موارد و بعید میدونم دوباره فرستادنش مساله ای باشه براشون

ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    نگران نباشین، بعضی دانشکده ها اصلا اصل پذیرش رو نمیفرستن (مال خود من) ولی مشکلی پیش نمیاد. به نظر من میتونین با دانشکده یا استادتون تماس بگیرین و مشکلتونو بگین که دوباره براتون بفرستن. قبلا پیش اومده این موارد و بعید میدونم دوباره فرستادنش مساله ای باشه براشون
    برای زندگانی آینده و ثبت نام که نیازش خواهم داشت منظورتونه؟! یا برای ویزا هم کپیش بدرد نمیخوره؟؟!
    پروژه آپلود پادکستهای
    امضا کنید اینجا رو لطفا